Liv

Slik hoster du en rimelig Super Bowl Party, selv om du ikke bryr deg hvem som vinner

Slik hoster du en rimelig Super Bowl Party, selv om du ikke bryr deg hvem som vinner

Et annet år, en annen Super Bowl. Enten du er en fan av New England Patriots, en Philadelphia Eagles-fan eller ingen av de ovennevnte, er det ingen gjemmer seg fra det store spillet.

Faktisk planlegger mer enn 60% av amerikanerne å se på. Kom søndag, fotball elskere, pizza eaters og 100 + millioner andre vil komme sammen i feiringen av spillet, maten, Justin Timberlake ytelsen, eller unnskyldningen for å invitere venner over og vise ut en splitter ny flatskjerm-TV.

Uansett grunn til å feire, er du sannsynligvis klar over at hosting av Super Bowl-partiet kan bli dyrt. Men i stedet for å ringe en timeout på festene dine, fortsett å lese for å score de beste spilldagene på de mest etterspurte produktene, inkludert pizza, TV, videospill og sportsklær.

Lagre stor deig på Pizza

Enten du er vert for venner eller tilbringer kveldssolen, er å spise en kampdagsprioritet. Ifølge National Restaurant Association er Super Bowl Sunday den travleste dagen på året for pizza. Og RetailMeNot forutsier at i gjennomsnitt vil spillvaktere bruke $ 31 på osteaktig godhet i år. Det er mye deig.

Mange steder vil ha din bedrift, så bli smart og lagre med en pizza-promo-kode. Du kan finne tilbud på Papa John's, Pizza Hut og Domino's. Hvis du betaler full pris for pizza, har du allerede mistet spillet.

Oppgrader din TV og score en avtale mens du er på den

Å holde en fest for årets største sportsbegivenhet krever en TV med anstendig størrelse - eller, hvis du bor stort, mer enn en TV for å kringkaste spillet.

Ærlig, selv om du ikke ønsker å splurge, er det fortsatt gode nyheter: Elektronikk tilbud er ikke bare reservert for Black Friday. Forhandlere er rocking avtaler som vil la deg erstatte din nåværende tech for en behagelig pris. Sjekk ut Walmart, som har opptil 85% rabatt på elektronikk, eller prøv Best Buy for 4K-TV-rabatter, som du kan stable med tilbakebetalingstilbud.

Pro tips: Folk kjøper ofte TV spesielt for spillet, og returnerer dem umiddelbart etterpå. Si hva du vil om denne praksisen, men dette kan innebære open-box avtaler på returvarer for kjøpere som er villige til å vente.

Lagre på videospill som gjør deg nærmere til handlingen

Å være en del av den store spillet handling i Minneapolis kan være litt utenfor rekkevidde: Billettene er noen tusen dollar, og temperaturen kan dyppe under null. Men det er fortsatt en annen måte å føle som om du er på sidelinjen: videospill.

Det beste er at videospill er beryktet diskontert i løpet av denne tiden av året. Jeg har selv hørt gamer venner referere til denne perioden som "release doldrums": - Bedrifter publiserer de store navnet spillene før ferien, så de trenger noe å tromme opp interesse når blockbuster-titlene har fått sin løp og næringen forbereder seg til vår og sommer lanseringer.

Enten du liker å få spillet med PlayStation eller Xbox, må du ta en avtale på Target eller GameStop før du kjøper.

Shop Fan Apparel til uslåelige priser

Hvis du leter etter antrekk inspirasjon for at spillet dag Instagram innlegget du forplaner, husk en viktig ting: Nå er det en flott tid å finne spektakulære besparelser på sportsklær. Vil ikke alle ha et søtt bilde som viser sin lagånd?

Her er tips for å lage et vinnende antrekk på en krone og unngå noen motefumler:

Trinn 1: Kjøp en søt lue på Dick's Sporting Goods, hvor utvalgte NFL-utstyr er opptil 50% avslag, eller gå til Fanatics for 20% avslag.

Steg 2: Kast et par favoritt jeans. Jeg foreslår at du går til Macy, hvor du kan finne topp merker og få penger tilbake på samme tid.

Trinn 3: Denne er veldig lett. Legg til en grunnleggende hvit tee fra J.Crew Factory. Toppet vil være av høy kvalitet, og butikken har nesten alltid en BOGO-avtale på tees.

Trinn 4: Kast et par søte spark, og du er Super Bowl chic uten å bryte banken.

Igjen, uansett hvem eller hva du venter på (jeg har ingen vurdering dersom chips og dips er din MVP), er du nå satt til å være vert for en stor spillbase i festlig og sparsom stil.

Sara Skirboll er en skjønnhetsafdeling med avansert grad i kunnskapsrike besparelser. Faktisk er hun Shopping & Trender Expert på RetailMeNot.

Skrive Inn Din Kommentar