Liv

Hvor viktig er penger til ekteskap? Tilsynelatende ikke så viktig som dette

Hvor viktig er penger til ekteskap? Tilsynelatende ikke så viktig som dette

Hva er nøkkelen til et vellykket ekteskap?

Mine foreldre har satt sammen i 27 år, så jeg skriver mamma spørsmålet.

Hennes svar: "Stol på! Latter! Kompromiss! Tilbringe tid sammen! God samtale! Brukerstøtte! Følelsesmessig støtte! "(Ja, alle disse utropstegnene er nødvendig, tilsynelatende.)

Noen kan kanskje legge til at "gnist" (som jeg nekter å diskutere med min mor) og kanskje til og med Gud - eller lignende religiøse trosoppfattelser. Jeg vil legge til lignende politiske synspunkter fordi etter dette valget ... yikes. Samvittighet er også en god en.

Og en tilstrekkelig inntekt ville være fint, ikke sant?

Hva folk sier er nøkkelen til et godt ekteskap

Hva med å bare hjelpe deg rundt i huset?

Moren min har alltid vært hjemme-hjemme, så hun rydde huset, gjorde klesvask, satte mat på bordet, vedlikeholdt gården vår ... og mer.

Jeg sverger mest mine foreldre hevdet om da jeg vokste opp (i hvert fall min kunnskap) er husarbeid. Og tilsynelatende er de ikke de eneste.

En nylig Pew Research-rapport opplyser trenden: "Mer enn halvparten av gifte amerikanske voksne (56%) - både med og uten barn - sier å dele husarbeid er" svært viktig "til et vellykket ekteskap."

Dette kan ikke virke overraskende, men det er når du vurderer hva Pew-studien viser, er ikke så viktig:

  • Tilstrekkelig inntekt
  • Felles religiøs tro
  • Å ha barn
  • Avtale om politikk.

Mens 46% av amerikanerne sier ja, du må ta med noen bacon (ikke bokstavelig talt, men det ville også være fint), sier 61% det er viktigere å dele husarbeidet.

Faktisk står oppgaver rett opp sammen med "tilfredsstillende seksuelt forhold" på 63% og "har felles interesser" på 66%.

Hva konkluderer jeg med dette? For alle dere singler: Oppdater din Tinder-profil for å inkludere, "Interessert i de som gjør husarbeid, kok, etc." Slett "Leter du etter en velstående bankist, advokat mv." Men sørg for å stille de viktige økonomiske spørsmålene.

Og for alle du giftet folk: Kanskje bekymre deg mindre om bankkontoen din og mer om støvbunniene som ruller gjennom huset ditt.

Din sving: Er du enig? Gjør jobber viktigere enn å gi en solid inntekt?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hun foretrekker å gjøre klesvask i stedet for retter.

Skrive Inn Din Kommentar