Liv

Stay-At-Home Dads trenger å sette disse ressursene i sine foreldringsarbeiderne

Stay-At-Home Dads trenger å sette disse ressursene i sine foreldringsarbeiderne

Før jeg kom til jobb for The Penny Hoarder, var jeg en oppholdsmor i ca. to år.

Jeg begynte å gå tilbake til jobb etter datterens fødsel (og etter å ha tatt 12 uker med ubetalte fridager via Family and Medical Leave Act), men jeg endte opp med å avslutte denne stillingen, flytte meg nordover og tilbringe dagene som barnet mitt 24/7 primær omsorgsperson.

Og selv om jeg er utrolig takknemlig for å ha den tiden, og jeg skatter alle minnene vi gjorde underveis, vil jeg være ærlig: Å være et opphold-hjemme-foreldre er ikke en enkel jobb.

For de som spørsmålet hva et opphold-hjemme foreldre gjør hele dagen, er det korte svaret: mye. Det virkelige svaret vil kreve at jeg skriver en hel novella.

Det er som å være i et hemmelig samfunn. Du får ikke helt det før du er medlem.

Og mens jeg kunne hvile på det faktum, var jeg ikke alene, og det var denne store kameratjenesten med oppholdsmorsker der ute (selv om jeg ikke var typen for å bli med i de forskjellige mamma-gruppene som eksisterer), livet til en bli hjemme pappa er enda mer skjult fra samfunnet i stort.

Flere menn blir hjemme hos hjemmet

Bare 4% av amerikanske fedre som bodde med barna i 1989 var hjemmehjemmet pappa, ifølge Pew Research Center. Fedene utgjorde kun 10% av alle foreldre hjemme da.

Men etter hvert som flere kvinner blir brødvinnere og den restriktive forståelsen av tradisjonelle kjønnsrolle løsner, tar flere og flere menn på seg oppholdsrollen.

Om lag to millioner - eller 7% - av fedre som bor med sine barn, var hjemme hos dadene i 2012, ifølge Pew Research Center.

Fedre som tok på seg den primære omsorgspersonen, økte i representasjon til 16% av hjemmeværende foreldre som helhet.

Disse ressursene er rettet mot hjelpende hjemmedatter

Så til ære for Farsdag, vil jeg gjerne gjenkjenne alle dadsene der ute som tjener som bleievekslere, flaskematere, spit-up wipers, småbarnswranglers, play-date arrangører og mer - på klokken hele dagen fra sol opp til sol ned (og flere ganger om natten).

Her er noen ressurser for å hjelpe deg med å gjøre det gjennom.

1. Les og lær

Fatherly er et nettsted som er rettet mot å hjelpe dads å vinne ved foreldre. Dads kan lese artikler som gir råd og tips til flere stadier av foreldre, fra oppfattelse til å håndtere tweens.

Nylige innlegg dekker emner som å bruke en ryggsekk over en bleiepose og faderskapslate. Husk å sjekke ut denne morsomme historien på Skjul-og-søketips fra en Navy SEAL.

2. Koble på nettet

The National At-Home Dad Network gir samfunnet og tilkoblinger for hjemmeboende dads, mens de tar opp de utfordringene de møter gjennom deres foreldres reise. Nettverket er vert for en årlig At-Home Dads-konvensjonen. I år er det 14-16 september i Portland.

Nettverket har en liste over fars grupper over hele landet, eller du kan starte din egen.

3. Møt andre farger

City Dads Group er en organisasjon dedikert til å hjelpe alle fedre (ikke bare de som bor hjemme), tilkobling med hverandre. Fedre kan bli med på lokale fars grupper for ulike meetups planlagt gjennom året - eller lag din egen gruppe hvis en ikke er nær.

Organisasjonen er også vert for New Dad Bootcamps i New York City for å hjelpe nye eller snart-å-være fedre forberede og tilpasse seg foreldre.

Dads kan besøke nettstedet for å lese relevante foreldreartikler eller lytte til en farsfokusert podcast.

4. Forstå gjennom blogger

Vicariously bli med i kameratskap med andre dads ved å følge fargeriktede blogger. DadNCharge, Dads Who Change bleier, far og begravet, pappa eller alive og mr. Pappa er bare noen få.

Og hvis du vil starte din egen pappa og lage et fellesskap for andre som kan forholde seg til reisen din, sjekk ut dette ultimate guide til å komme i gang av The Penny Hoarder CEO Kyle Taylor.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun tror at foreldre hjemme ikke får nok kreditt, selv om de er kjempebra.

Skrive Inn Din Kommentar