Liv

Vårrengjøring din bil vil spare deg tid og penger nedover veien

Vårrengjøring din bil vil spare deg tid og penger nedover veien

Etter å ha kjørt gjennom en blanding av sløyfe snø og veisalt denne vinteren, har bilen din sannsynligvis behov for litt TLC.

Auto eksperter på CarMax delte noen tips med The Penny Hoarder på hvilke bileiere burde ta vare på før du treffer veien for en spring break vacay.

Husk at regelmessig vedlikehold av kjøretøy er generelt billigere enn å håndtere en stor reparasjon på grunn av mangel på vedlikehold.

Din bil trenger vårrengjøring, også

Ta deg tid til å pusse ut alle de døde blader og rusk som kan ha samlet seg under din hette eller langs taket ditt. CarMax-eksperter sier at de kan blokkere luftinntak, noe som kan skade kjøretøyets ytelse, eller de kan blokkere avløpshullene i takrørene dine.

Hvis du bytter til vinterdekk for å håndtere kjøring i snødekte forhold, vil du bytte dem ut om våren. Ifølge CarMax-eksperter kan knobbier-dekkene redusere bilens drivstofføkonomi, og redusere miles per gallon. Vinterdekk kan også skape mer smuss og rusk, noe som fører til bekostning av hyppigere bilvask.

Kjøring over saltede veier om vinteren kan akselerere rustdannelse på bilens undervogn over tid. CarMax-eksperter anbefaler deg splurge for en ekstra underside slange når du besøker din lokale bilvask.

Å ri med vinduene opp hele vinteren kan føre til at kjøretøyet lukter litt mindre enn friskt. Etter at du har fjernet alle matpakker og søppel, er et tips fra CarMax til la en åpen beholder med natron eller kaffe i bilen stå over natten med vinduene oppe. Bagepulver eller kaffegrunder tjener som en naturlig, billig og billig deodorisator.

Ekstra vår Car Care Tips

Car Care Council, et nonprofit som utdanner forbrukere om vedlikehold og reparasjon av kjøretøy, har andre visdommer på sin side for å få kjøreturen til å være klar i vår. (Vi elsket rådet, råd til vintering av bilen din.)

Bytt ut slitte viskerblad. Du vil ha maksimal synlighet i løpet av våren dusjer.

Kontroller dekkstrykket. De kalde temperaturene om vinteren kan ha forårsaket at dekktrykket ditt faller. Dekk som er underoppblåst, kan redusere bilens brenseløkonomi.

En komplett bilkontroll inkluderer væsker og filtre, slanger og belter, batteriforbindelse, bremsesystem og innvendig og utvendig belysning. Se her for flere detaljer fra Car Care Council om å få kjøretøyet i form til våren.

Hvis du mangler kunnskapen til å takle mindre vedlikeholdsarbeid selv, sprekk åpne en auto-reparasjonshåndbok som er spesifikk for bilens modell. Du kan spare en betydelig sum penger ved å hoppe over et besøk til en mekaniker og selv gjøre noen jobber.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar