Liv

Grafisk design studenter: Søk på å motta et $ 2.000 stipend fra SGIA

Grafisk design studenter: Søk på å motta et $ 2.000 stipend fra SGIA

Uansett hva gradersporet ditt, prøver å finne ut hvordan du skal finansiere din høyskolekarriere, er aldri en hyggelig opplevelse.

Stacking lån på toppen av lån vil få jobben gjort, men du vil ende opp med å betale dem ut i årene som kommer.

Litt økonomisk hjelp kan gå langt hvis du spiller kortene dine riktig, men uansett hvordan du strekker budsjettet ditt, er det nesten aldri nok til å dekke hele fire år med skolen.

Men hva er en dårlig (vi har alle vært der!) Høyskole student å gjøre? Søk om stipend som det er din jobb. (Jeg mener, når det gjelder handelstid for penger, det er det samme.)

Så la oss hjelpe deg med å komme i gang på veien til å være økonomisk bekymringsfri: Here,Äôs et stipend åpen for studenter som driver karriere innen grafisk kommunikasjon, utskriftsteknologi eller utskriftstjenester.

Stipendiet blir tildelt av SGIA, eller Specialty Graphic Imaging Association, og kan brukes i løpet av høsten 2018 og vår 2019 semester for å betale for undervisning, bøker eller rom og brett.

Søk om 2018 SGIA Scholarship Program

Beløp: $2,000

Stipendier tildelt: 15

Til behandling må søkere:

  • Planlegg å delta på et SGIA Educational Institution-medlemskollege eller universitet i hjemlandet eller internasjonalt for høsten 2018-semesteret
  • Være forpliktet til å forfølge en karriere innen grafisk kommunikasjon, utskriftsteknologi eller utskriftsadministrasjon
  • Opprettholder et kumulativt gjennomsnitt på 3,0 eller høyere karakterpoeng på en 4,0-skala

For å søke om å motta denne stipendprisen må kvalifiserte studenter:

  • Fyll ut en online søknad
  • E-post eller mail i to faglige og faglige anbefalingsbrev
  • E-post eller e-post i din skoleutskrift

Merk: Søknaden inneholder en essay del. Det anbefales at du skriver essayet i et eget Word-dokument, og deretter kopierer og limer inn det endelige utkastet i programboksen. Du vil være i stand til å forlate og returnere til selve søknaden ved å bruke "Eúsave" og fortsette senere "Funksjonen".

Frist for å søke: 30. april 2018

For å finne ut mer om vurdering av kriterier og for mer informasjon om hvordan du søker og hvor du skal sende postinnlegg, gå her.

For å gå rett til søknadsportalen, gå hit.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar