Liv

Planlegger du en tur til et museum med barna? Slik lagrer du

Planlegger du en tur til et museum med barna? Slik lagrer du

Sommerferie er en flott tid på året for familiebinding under solskinnet, men sammen med det kommer kostnaden for å underholde barna hele dagen. En flott aktivitet å ta opp en ettermiddag er å bringe gjengen til et museum. Enten du planlegger en dagstur til et populært museum i en annen by eller besøker en lokal utstilling i et par timer, kan du sjekke ut disse ideene for å hjelpe deg med å ha en morsom dag som er fint i sommerbudsjettet.

Spar på Museum Entre

Sørg for at opptak til museet er rimelig før du starter din humanistiske eventyr. Avhengig av museumets popularitet, sammen med andre faktorer som ukedag og til og med tiden på dagen, kan prisene på museumsopptaket svinge. Start med disse tipsene for å spare mest mulig på billettene dine.

Forskning Bykalendern

Byen din kan tilby lokale "museumsdager" eller til og med "museumsmåneder" som gir deg tilgang til deltakende museer gratis.

Noen museer tilbyr selv regelmessig planlagte frie dager. For eksempel tilbyr Museum of Fine Arts i Boston gratis dager hele året, inkludert Memorial Day og Free Fun Friday (21. juli). Se på museets nettside eller en lokal nyhetswebside for å se når gratis opptak er tilgjengelig.

Lagre datoen

Noen museer tilbyr rabatterte eller gratis inngang under bestemte tider på dagen eller til og med for hele dagen hver uke. Dali Museum i St. Petersburg, Florida, tilbyr $ 10 billetter for voksne, seniorer og studenter på torsdager (vanlig pris er $ 24).

Se hvilke museer i ditt område som tilbyr slike rabatter eller gratis oppføring uten ytterligere krav. Husk at mens disse tider er ofte på en ukedag, vil mulighetene for en gratis eller nedsatt billett trekke mer oppmerksomhet enn vanlig og kunne resultere i et mer overfylt museum.

Hunt ned de rabatter og kuponger

Hvis du er student, pensjonist eller spesiell klubbmedlem, vil du sannsynligvis være berettiget til rabatt eller fri adgang til enkelte museer. For eksempel ved det berømte feltmuseet i Chicago, aktive militære medlemmer nyte gratis grunnleggende opptak, mens eldre og studenter mottar $ 1 av vanlig billettpris.

For alle andre, stopp av et besøkssenter eller hotell for å se hvilke kuponger de har tilgjengelig i lobbyen deres.

Besøkende sentre vil også tilby rabatter til bemerkelsesverdige landemerker og attraksjoner, samt noen restauranter. Sentral-Florida besøkssenter tilbyr mange rabatter på noen av Kissimmee og Orlandos mest populære attraksjoner som LEGOLAND.

Ta en bypass

De fleste større byer tilbyr et all-inclusive-pass til noen av områdets mest populære steder, blant annet museer blant andre. Du vil score noen dype besparelser ved å kombinere og få muligheten til å tilbringe dagen med å sjekke ut alt byen har å tilby. Atlanta CityPass tilbyr inngang til fem av byens mest populære attraksjoner for en 40% rabatt. Hva er bedre er at du har totalt ni dager til å besøke hver attraksjon. Mens dette er flott for familier som enten bor i Atlanta for natten eller bor nært nok til å dele attraksjonene i flere turer over ni dager, husk at fem attraksjoner kan overvelde små.

Få medlemskap

Hvis du bor i nærheten av et museum, og spesielt hvis det tilbyr forskjellige utstillinger regelmessig, ville det være verdt pengene dine for å få et medlemskap der. Dette vil vanligvis gi deg ubegrenset tilgang til museet, og til og med noen rabatter på deres kafé og gavebutikk. Et Met-medlemskap gir deg ikke bare tilgang til alle tre museene (Fifth Avenue, Breuer og Cloisters), men tilbyr også eksklusiv tilgang til arrangementer og utstillinger gjennom hele året.

Vet når du skal ta med barna

Det er vanligvis ikke en aldersgrense når det gjelder å bringe kiddoerene til et museum, men det kan være hindringer for å krysse. Vær oppmerksom på disse punktene når du prøver å bestemme når du skal planlegge en tur til museet.

Hvilket museum tar du dem til?

Det beste å huske på når du tar med barnet ditt, er å bestemme hvilket museum som er riktig for dem og hvor lenge du planlegger å være der. Er dette et barnemuseum du kan tilbringe dagen på eller en mindre utstilling? De fleste barnemuseer er svært interaktive og vil gi deg en full dag med underholdning, mens en "voksen" kunst eller historie museum bør sannsynligvis planlegges for bare et par timer før barnet ditt begynner å få antsy.

Den beste tiden å gå

For å sikre at du får mest mulig ut av ditt besøk, må du ta barna på en ukedag før lunsj. De fleste har en tendens til å sjekke ut et museum rett rundt lunsj (eller på de frie dagene) som en fin ettermiddagstur, og museene pleier å bli travlere som dagen går videre.

Pass på at det ikke er noen feltturer!

Mens fotturer er fantastisk for studenter, kan de virkelig kramme opp et museum som allerede har besøkende. Ring museet på forhånd for å sikre at det ikke er noen utflukter eller spesielle arrangementer som skjer på dagen for besøket.

Planlegg måltidet ditt

Hvis du planlegger å reise noen timer, er det spesielt viktig å ta hensyn til næring. Selv om du ikke reiser, legger du til et måltid i blandingen, tar litt planlegging.

Pakke en lunsj

Mange museer, som USAs Holocaust Memorial Museum i Washington, DC, tillater deg å ta med deg mat fordi de vet at du skal tilbringe hele dagen der.I tillegg til en lunsj, pakk en ryggsekk med vann og lette småretter til turen.

Hvis museet ikke tillater mat i deres fasiliteter, bør du vurdere å pakke en kjøler for å holde deg i bagasjerommet og hodet til piknikområdet eller en nærliggende park til lunsj.

Score en rabatt

Hvis du har et medlemskap med museet, er en partner med en klubb eller en student, sjekk for å se om rabatter er tilgjengelige på kaféet for å spare noen få dollar uten å måtte pakke en lunsj.

For eksempel tilbyr Museum of Fine Arts i St. Petersburg og Petersen Museum i Los Angeles en 10% rabatt på mat med et medlemskap.

Se hva som er rundt deg

Museer har en tendens til å være svært nær storbyområder som tilbyr restauranter varierende i priser. Ta en titt på de små mor-og-pop-butikkene for å få et deilig måltid til en brøkdel av kostnaden.

For eksempel, hvis du planlegger å dra nytte av at Atlanta CityPass, er The Varsity et populært restaurantsted i Atlanta, og regnes som et must når du besøker området.

Overlev souvenirbutikken

Hvis barna er sammen for turen, vet du at de skal ha litt noe å ta med hjem. Med litt forsiktig planlegging kan du komme rundt å tilbringe astronomiske priser i gavebutikken.

Vet når du skal kjøpe en gavebutikk, souvenir

Hvis barna dine er eldre og du besøker en spesiell utstilling, vil det være lurt å sjekke ut hvilke gaver som er tilgjengelige, som de er sannsynligvis eksklusive til utstillingen eller selve museet.

Hold din suvenirbudsjett i tankene når du finner muligheter for å spare på opptak og matkostnader for turen til museet. Pengene som er lagret på mat og billetter, kan gå direkte til ditt suvenirbudsjett. Gi barna dine et Visa-gavekort ved ankomst til suvenirbutikken for å legge en solid grense på hvilken gave de kan velge.

Det er også mulighet til å dra nytte av de besøkende sentrene for å muligens score en kupong for varer på et museum. Et eksempel er Gettysburg besøkssenter, som for tiden tilbyr en kupong for $ 2 av varer på Lincoln Train Museum.

Fordi disse besøkssentrene mottar kuponger "på vilje" og kupongene og rabatter som tilbys vil variere, er det lurt å ikke budsjett reisen rundt forventede besparelser fra disse stedene.

Se utenfor Gaveshopens omfang

De fleste av suvenirbutikkproduktene er tilgjengelige enten i et varehus eller på nettet for en brøkdel av prisen. Disse kan kjøpes i forkant av besøket, og når ungene ber om en gave på museets gavebutikk, må de få vite at du allerede har en "spesiell overraskelse" for dem i bilen.

Det vil ta oppmerksomheten bort fra gavebutikken og hjelpe dem å holde seg på sporet på vei ut av museet. Du kan til og med kjøpe en gjenbrukbar pose i gavebutikken og presentere butikkene som er kjøpt i posen ... de vil aldri være klokere.

Å ta vare på en familie innenfor et budsjett kan vise seg å være oppgave. Å holde dem underholdt og beriket, er en annen historie. Ta enhver mulighet til å la barna dine utforske den fantastiske verden av kunst, historie og vitenskap med museer. Det vil vise seg å være en tur i livet, det vil ikke forlade deg å legge regningen for livet.

Jennifer Merrigan er en forfatter og redaktør, og grunnleggeren av NotAdulting.com, en blogg som diskuterer trending emner og hjelper sine lesere til å finne balansen mellom å ha det gøy og å være ansvarlig.

Skrive Inn Din Kommentar