Liv

5 enkle trinn for å spare tusenvis på månedlige regninger

5 enkle trinn for å spare tusenvis på månedlige regninger

Hva er den enkleste måten å senke månedlige regninger på?

Svaret er enkelt: Be om det.

Jeg vet at det virker for godt til å være sant. Men gjennom årene har jeg utviklet en prosess med å regelmessig kontakte mine leverandører og tjenesteleverandører for å utnytte besparelser og rabatter jeg ellers ville savne.

Med en telefonsamtale denne våren lagret jeg $ 414 på min families mobiltelefonplan. Jeg lærte også å få 20% rabatt hver gang jeg spiser på min favorittrestaurant.

Kutte min månedlige regninger bare ved å stille spørsmålet er nesten som å finne gratis penger!

Følg disse trinnene for å prøve det selv.

1. Ring alle selskapene som fakturerer deg

Du kan bli overrasket over hvor mange leverandører du betaler med jevne mellomrom. Kabel- og internettleverandører, mobilselskaper, forsikringsbyråer, programvareleverandører, landscapers. . . listen fortsetter.

Hvis du ikke har en liste tilgjengelig, sjekk kredittkortet ditt eller kontoutskrifter og lag en. Dette er din treffliste.

Hvis du noen gang har ringt til kabelbedriften din, har du sikkert ventet på venting for lenge. Jeg bruker Fast kunde, en app som kaller tusenvis av selskaper på vegne av deg og oppdaterer deg til samtalen når noen svarer. Ikke mer venter på vent!

2. Be om den beste avtalen

Når du har en representant på telefonen, si "Hei, jeg har vært kunde for [antall] år, og jeg vil sørge for at jeg får den beste avtalen på min tjeneste."

Vent så. La repen gjøre snakkesamtalen.

Først vil de slå opp din nåværende plan eller prising. Bedrifter endrer ofte sine priser og tilbyr nye tilbud å være konkurransedyktige, så Bare spør etter den beste avtalen er den enkleste måten å få det på.

Når et selskap reduserer priser for nye kunder, ringer de ikke alltid sine gamle kunder og deler ut rabatter. Det er ditt ansvar å spørre.

I forrige måned klippte jeg mobiltelefonregningen med $ 70 per måned fordi AT & T ga ut nye planer.

3. Fisk for tilbud

Hvis det første alternativet ikke virker, må du kanskje grave litt. Spør disse spørsmålene, og sjansen er at du finner besparelser et sted:

Spør om en kampanje de kjører

"Jeg så en reklame om noen ny kampanje dere tilbyr. . . hva er det?"

Det spiller ingen rolle om du faktisk har sett en reklame, en annonse i et magasin eller et banner på selskapets nettside - eller til og med en konkurrents annonse. Poenget er å spørre om markedsføring, og la dem fortelle hvilke tilbud som kjører.

Spør dem om å matche konkurrenter

"[Konkurrent navn] fortsetter å sende meg ting i posten med veldig gode avtaler. Jeg vil ikke forlate dere, så er det noe du kan gjøre for å hjelpe? "

Dette er en varm knapp, og mange kundeservicerepresentanter vil kun tilby tilbud når en kunde skal hoppe skipet.

Be om en spesiell rabatt

"Er det noen rabatt for forhåndsbetaling, eller for å betale kontant?"

Lokale leverandører, spesielt, vil gjerne tilby rabatter for gunstige betalingsbetingelser. Hvis du har penger til å betale tidlig, kan du også ta besparelsene!

Spør om klubbens tilknytning

"Tilbyr du rabatter for noen foreninger eller klubber?"

Å være medlem av AAA har spart meg mer penger enn jeg kan telle.

Du vil også sjekke om selskapet tilbyr rabatterte gavekort til sin tjeneste hos en lagerklubb, som Sam's Club eller Costco. For eksempel kjøper jeg gavekort på Costco på 20% avslag.

4. Hvis du ikke får rabatt, får du noe annet

Hvis en representant ikke kan eller vil ikke gi noen form for rabatt eller ny prising, kan de muligens gi deg noe ekstra for samme pris.

Her er noen eksempler:

Få gratis prøveversjoner eller oppgraderinger

"Er det noe annet du kan gjøre for meg? Tilbyr du forsøk for premium-tjenester? "

For eksempel, nesten hver gang jeg kaller DirecTV, slutter jeg med en tre måneders prøveperiode på HBO. Med lokale leverandører er noen ganger ikke autorisert til å gi rabatter, men de kan tilby en eller annen form for oppgradering eller engangsreklame.

Få råd

"Kjører du spesialtilbud når som helst i løpet av året, så jeg kan ringe tilbake?"

Mange bedrifter har årlige kampanjer, og deres kundeservice representanter kan gi deg alle detaljene om hvordan du kan dra nytte av disse avtalene når tiden kommer.

Få tid

"Er det mulig å flytte tilbake regningsdatoen til senere i måneden?"

Å trykke tilbake en forfallsdato er ikke noe du ofte kan gjøre. Hvis du kan gjøre det, kan det effektivt gi deg et par gratis ukers tjeneste.

5. Hvis du får en avtale, må du greie

Denne er stor. Hvis du får rabatt, eller kvalifiserer for en ny plan eller pris, spør om du kan få en kreditt for forrige måned (eller tidligere flere måneder) at den nye prisen eller forfremmelsen var tilgjengelig.

På denne måten fanger du hvert siste cent de er villige til å gi deg!

Disse besparelsene kan multiplisere raskt og vil ofte bli brukt som kreditter på kontoen din, så de månedlige regningene dine faller dramatisk for en liten stund.

Hvorfor ikke prøve?

Ved å bruke denne prosessen bruker jeg mindre enn en time på telefonen hvert par måneder og går bort med besparelser eller fordeler hver gang.

Jeg har fått bedre internett hastighet, en billigere mobiltelefon plan, gratis frakt, ekstra kabel kanaler, kreditter mot fremtidige kjøp og tusenvis av dollar i rabatter.

Alt du trenger å gjøre er å spørre.

Chris Ronzio hjelper bedriftseiere til å organisere kaos og få ting gjort så de har mer tid til å gjøre det de elsker. Som en videregående student, grunnla han en landsdekkende videoproduksjonsvirksomhet som solgte over $ 3 millioner i ungdomsportevenningsvideoer. Besøk hans side for mer tidsbesparende tips!

Skrive Inn Din Kommentar