Liv

Sett ned mobiltelefonen, hold øynene dine på veien for å vinne denne $ 10K-konkurransen

Sett ned mobiltelefonen, hold øynene dine på veien for å vinne denne $ 10K-konkurransen

Å være en trygg sjåfør lønner seg. Du kan unngå dyre bilreparasjoner og medisinske regninger. Du kan kanskje få rabatt på din bilforsikring for en god kjøreoppføring. Men ville ikke vinne $ 10.000 for dine trygge kjørevaner være en enda bedre belønning?

Akkurat nå, sjåfører i San Antonio, Texas, har muligheten til å sette inn penger på deres upåklagelige kjøreferdigheter. USAA, et nasjonalforsikringsselskap som betjener militære medlemmer og deres familier, har nylig lansert en trygg sjåførkonkurranse til støtte for byens innsats for å eliminere dødsulykker.

For å delta må førere som bor i San Antonio-området laste ned en gratis app (tilgjengelig på App Store eller Google Play) på smarttelefonene. Appen registrerer kjørevaner når telefonen er i bilen og slått på. Konkurrentdeltakere må være minst 18 år, men trenger ikke å være forsikret gjennom USAA, som har sitt hovedkontor i Texas City.

Drivere interagerer ikke med appen mens du kjører. Den går bare i bakgrunnen, samler data om hastighet, akselerasjon, bremsing, svinghjørner og telefondreksjon. Appen registrerer drivere på slutten av sine turer.

San Antonios sikreste førerkonkurranse startet 11. juni og løper til 3. september. Grand Prizes på $ 10.000 vil bli gitt til den høyest skårne driveren i hver av de tre kategoriene: samlet sikreste driver, sikreste militære sjåfør og minst distraherte sjåfør. Kjørere må gå inn i konkurransen innen 9. juli for å være berettiget til storprisen.

Hver to uker i konkurranseperioden vil USAA også gi ut ni $ 500 premier - til de tre høyest scorede driverne i hver av de tre kategoriene. Drivere må ha gjort minst 10 turer innen en opptaksperiode for å være i drift for en premie.

Selv de som ikke er stjernelige sjåfører, har mulighet til å vinne penger. Hver sjåfør som laster ned appen, blir inngått i en tilfeldig tegning for å vinne en premie på $ 2000 eller en av 18 premier på $ 150 hver. Tre personer vil bli utvalgt for å vinne $ 150 hver annen uke i løpet av 12-ukers konkurranseperioden.

Innbyggerne i San Antonio kan også sende inn en skrive-inn-konkurranseinngang uten å laste ned sikkerkjøringsappen. Se de offisielle reglene og vanlige spørsmål for mer informasjon.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar