Liv

Planlegger en sommerferie med familien? Disse 9 gratis appene vil gjøre det mer moro

Planlegger en sommerferie med familien? Disse 9 gratis appene vil gjøre det mer moro

Ingenting ødelegger en biltur mer enn å bli spurt "Er vi der ennå?" Et halvt dusin ganger før du selv når ditt halvveismerke.

Å holde kiddene underholdt under en familieferie er en topp prioritet. Her er ni gratis apps som vil bidra til å gjøre din neste lange biltur gå litt jevnere.

'Les en bok

Bare fordi barna er på sommerferie, betyr det ikke at de ikke kan lese litt. Men noen barn - og voksne - opplever bevegelsessyke hvis de prøver å lese ord på en side - eller en skjerm. Løsningen: lydbøker.

  1. hoopla: Hvis ditt lokale bibliotek bruker Hoopla-appen, kan du sjekke ut lydbøker uten kostnad. Det er hundrevis av titler for barn og tenåringer. Det er enda barnas lydbøker på spansk. Hoopla tilbyr også tilgang til musikk, TV-programmer og filmer - men du trenger ikke å fortelle barna det.
  2. Overdrive: OverDrive er en annen app som offentlige biblioteker tilbyr til lånere gratis. Denne tjenesten ligner Hoopla (og gir også tilgang til streamingvideoer), men The Penny Hoarder-bidragende forfatter Emily Young forteller oss at det ikke er en månedlig cap på hvor mange titler du kan sjekke ut som med Hoopla. Kontakt ditt lokale bibliotek for å se om det samarbeider med denne appen.

Lag din egen musikk

Hvis du er på en lang tur, kan det være kjedelig å lytte til de samme sangene på radioen. La barna lage sin egen musikk med disse appene.

  1. Piano: Med Gismarts pianoapp kan passasjerene med baksetet lære å spille populære sanger på tastaturet, selv om de aldri har hatt en formell leksjon. Appen endrer musikkleksjoner i et spill. Bare vær sikker på å pakke et sett med hodetelefoner! Hvis barnet ditt ikke er i pianoet, har Gismart også lignende programmer som lærer folk å spille gitar, ukulele og trommer.
  2. Karaoke: Hele familien kan komme inn på moroa med Gismarts Karaoke-app. La barna slå seg om å velge sjangeren og sangen. De kan også spille rundt med forskjellige animerte masker og lydeffekter. Ikke glem å trykke på opptaksknappen for fremtidig pinlig avspilling. Denne appen er tilgjengelig for nedlasting bare via Apples App Store.

Lære et språk

Du kan bli fanget i bilen, men du kan fortsatt ta deg tid til å prøve noe nytt. Tross alt har du sannsynligvis rikelig av tid på hendene dine. Disse barnevennlige appene vil hjelpe kiddosene til å plukke opp et nytt språk - eller i det minste noen få utenlandske ordforråd.

  1. Duolingo: Duolingo-appen bruker spill for å lære barn (og voksne) hvordan man snakker over 25 forskjellige språk. Det er også å teste et kurs i Klingon for "Star Trek" fans. Gjør dette til en læringsmulighet for hele familien, fordi selv med hodetelefoner på, vil barna gjenta ord og setninger høyt.
  2. Historier av Gus på farten: Denne språkopplæringsappen bruker klassiske barnas historier for å hjelpe barna å lære spansk, fransk, gresk eller hebraisk. Selv om denne gratisappen ble bygget som en oppfølger til den opprinnelige Gus on the Go-appen (som koster $ 3,99 for å laste ned), kan den brukes av barn som allerede forstår noen ord på et annet språk. Denne appen er tilgjengelig for nedlasting bare via Apples App Store.

Forhindre "Summer Slide"

Studier har vist at noen barn har problemer med å beholde kunnskap etter å ha vært borte fra skolen hele sommeren. Disse appene kan hjelpe dem med å bruke det de har lært på vei til det feriedestinasjonen.

  1. Mad Libs: Adjektiv? Adverb? Barna dine kan øve med å bruke de riktige ordvalgene med den tekniske versjonen av det klassiske Mad Libs-spillet. De goofy historiene de lager vil trolig føre til at baksetet fniser.
  2. Penger stykker: Denne appen fra The Math Learning Center vil hjelpe din fremtidige Penny Hoarders å forstå verdien av ulike stykker valuta mens du forsterker grunnleggende matteferdigheter, som telle og tillegg. Math Learning Center har også en rekke andre gratis programmer for å lære mer avanserte matematiske ferdigheter, som fraksjoner og geometri.
  3. Geo Touch: Å gå på en biltur er den perfekte muligheten til å lære barna litt geografi. Unge reisende kan lære om amerikanske stater, statlige hovedstater, statlige flagg og andre land rundt om i verden med GeoTouch-appen. Denne appen er tilgjengelig for nedlasting bare via Apples App Store.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar