Liv

Ikke all misbruk er fysisk - Dette programmet hjelper ofrene til å unnslippe økonomisk misbruk

Ikke all misbruk er fysisk - Dette programmet hjelper ofrene til å unnslippe økonomisk misbruk


Det er flere grunner til at ofre ikke forlater sine misbrukere, men det kommer ofte til mangel på penger.

Det er vanskelig å bevege seg og starte over under de beste forholdene. Men når en misbruker holder pungestrengene, er det enda vanskeligere.

Oppriktig kan det virke umulig.

Finansiell misbruk kan omfatte å forby et offer å holde en jobb, skjule eiendeler, og ikke la et offer ha eller få tilgang til en bankkonto, og en rekke andre kontrollerende atferd.

"Tenk deg ikke å kunne betale for en drosjetur fordi du ikke har egne penger å bruke, eller ikke har tilgang til en bankkonto eller et kredittkort. Det er opplevelsen av kvinner fanget i økonomisk voldelige relasjoner, "fortalte Vicky Dinges, senior direktør for samfunnsansvar ved Allstate Foundation.

Allstate Foundation Purple Purse er et landsdekkende program designet for å gi økonomisk empowerment til overlevende av vold i hjemmet.

Stiftelsen tilbyr et sett med gratis økonomiske verktøy for å hjelpe folk å forkoble de økonomiske kompleksitetene og sikkerhetshensynene med å forlate en fornærmende partner.

Gjennom en selvledd læreplan for e-bøker og interaktive nettbaserte videoer lærer misjonsoffer å beskytte seg selv og deres økonomi, reparere dårlig kreditt, søke om lån, budsjett og mer.

Allstate har investert $ 50 millioner i initiativet og økt nesten $ 5,5 millioner i donasjoner. Det sier at grunnlaget har hjulpet mer enn 1 million mennesker "gjenopprette deres økonomiske uavhengighet og bryte syklusen av vold i hjemmet."

Skuespillerinnen Kerry Washington og tennisstjerne Serena Williams har gått sammen med grunnlaget for å spre ordet om Purple Purse og øke bevisstheten om hvordan økonomisk avhengighet gjør det vanskeligere for ofrene å forlate misbrukere.

"Ikke mange mennesker vet virkelig om økonomisk misbruk," sa Williams til Mic. "Det er en usynlig, men også veldig ødeleggende form for hjemmebrudd som fanger ofre i disse skadelige forhold."

Trenger du en plan? Disse ressursene kan også hjelpe

Her er noen ekstra ressurser for ofre for misbruk:

  • The National Endowment for Financial Education opprettet en gratis arbeidsbok for å lære overlevende hvordan å gjenoppbygge sine økonomiske liv etter misbruk.
  • IRS har en gratis publisering som inneholder skatteinformasjon for overlevende av innenlands misbruk.
  • WomensLaw.org har gratis juridisk råd om hvordan man skal håndtere identitetstyveri og kredittkortgjeld som følge av økonomisk misbruk.
  • Soroptimist tildeler over $ 1,6 millioner i utdanning gi penger for kvinner å gå på college eller yrkesskole og øke deres inntjeningspotensial.
  • Vi har satt sammen en liste over 12 trinn for å beskytte din økonomi når du forlater et fornærmende forhold.

Hvis du eller noen du trenger, trenger øyeblikkelig hjelp, ta kontakt med den nasjonale hushjelpens hotline på 800-799-7233 eller TTY 800-787-3224.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar