Liv

Dette nettstedet vil bruke Trump og Clinton Hate for å hjelpe deg med å miste vekt

Dette nettstedet vil bruke Trump og Clinton Hate for å hjelpe deg med å miste vekt

Vi har gjort det til hjemstrekningen i 2016. Hva slags fremgang har du gjort på Nyttårs resolusjoner i år?

Ingen liker å høre det spørsmålet, gjør de? På en eller annen måte går månedene bort, og målene dine er akkurat som å komme vekk fra deg, og tar deg tilbake til andre prioriteringer.

Men vi vet en ting for å holde deg fokusert på å oppnå mål, skjønt: penger!

Enten du prøver å gå ned i vekt, slutte å røyke eller til slutt starte en blogg, kan du sette penger på linjen helt sikkert på forhånd.

Ikke nok for deg? OK, hva om røyking en mer sigarett betydde å støtte den verste mulige kandidaten til president?

I navnet på høflighet, vil jeg ikke veie inn på hvem det (åpenbart) er.

Men du har navnet i hodet ditt nå, og jeg skal fortelle deg hvordan ditt hat på thatt really ugly, malicious person kan veilede deg til en 11-timers seier over dine 2016 mål.

Hvordan Motiveres av din Misliker av Clinton eller Trump

Ny nettside TrumpYourGoals.com (fra skaperne av Flight: Habit and Goal Tracker app) vet bare hvor motiverende penger kan være - og forsterker den med politisk lidenskap.

Nettstedet legger til virkelige verdier til dine mål gjennom en "anti-veldedighet" -modell. Hvis du ikke oppnår målet du angir, vil det donere pengene dine til de minst favorittpresidentkandidatene dine.

Slik fungerer det:

  1. Velg målet du vil oppnå - og en frist.
  1. Sett inn hvilken mengde penger du vil sette på linjen, minst $ 5.
  1. Velg din anti-veldedighet: Enten Donald Trumps eller Hillary Clintons presidentkampanje.
  1. Forplikt deg til målet ditt ved å skrive inn din e-postadresse og kredittkortinformasjon. Du har også mulighet til å sette en ansvarlig partner, som vil garantere deg. Du mottar en e-post som bekrefter din forpliktelse.
  1. På eller innen fristen, svare på TrumpYourGoals.com via e-post for å bekrefte at du har oppnådd målet ditt. Hvis du valgte en ansvarlig partner, må de også sende e-post for å bekrefte.
  1. Hvis du ikke bekrefter at du har oppnådd målet ditt, vil TrumpYourGoals.com sende din donasjon til din anti-veldedighet.

Er dette legit?

Oppsiktsvekkende som denne tjenesten er, foreslo vi ikke å dele kredittkortinformasjonen din på Internett. Vi nådde ut til nettstedets skaperen DatsuSoftware for å avklare noen få ting.

Først er kredittkortinformasjonen din trygg? DatsuSoftware medstifter Dan Fine sier ja. Du vil angi informasjonen din via betalingstjenesten Stripe, så "kredittkortinformasjon er helt kryptert og berører aldri (deres) servere."

Hvordan vet nettstedet om du faktisk har møtt målet ditt? Det høres ut som om det er avhengig av ære systemet. Du kan holde deg selv ansvarlig med den valgfrie partneren, eller bare e-postbekreftelse selv.

Fordi du bare kan dra nytte av å oppnå målene du selv bestemmer, oppfordrer vi deg til å holde deg selv ansvarlig.

Hvis du tror at du vil bli fristet til å gi opp målene dine, oppnår du en ansvarlig partner. Og la oss være ekte: Det er september - du kommer nok til å trenge den ekstra nudgen.

Til slutt, hvordan vet du hvor pengene dine faktisk går? "Hvis brukeren mislykkes i sitt mål, mottar de en oppfølgings-epost som bekrefter at pengene deres er blitt donert til deres valgte anti-veldedighet, sier Fine.

Så, den delen er også like på æressystemet.

Men det virkelige poenget er å finne motivasjon for å nå dine mål, og å spare penger lyder som motivasjon for meg!

"Hatt mot politikere rammer mange mennesker som bortkastet energi," sier Jason Martin, administrerende direktør for DatsuSoftware og utvikler av TrumpYourGoals.com, "men i dette tilfellet kan det tjene deg godt.

"Hvis du overlater et mål, kan det hjelpe den verste kandidaten i USAs historie å nå Vita huset, det kan godt være det du trenger for å holde deg engasjert i slutten."

Din sving: Vil du risikere å donere penger til en politisk kandidat for å nå målet ditt?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar