Liv

Behov for reduserte kostnader helse tjenester? Her er hva du kan få på planlagt foreldre

Behov for reduserte kostnader helse tjenester? Her er hva du kan få på planlagt foreldre

La oss snakke om planlagt foreldre. La oss ikke argumentere om planlagt foreldre. La oss bare snakke om det.

Jeg ønsker ikke å føre en krig, men i lys av de siste nyhetene om den foreslåtte Obamacare-opphevelsen som ville stoppe føderal finansiering for Planlagt foreldre i et helt år, er det på tide å snakke om alle helsetjenester du nå kan komme igjennom organisasjonen.

Jeg vil legge ut a-ordet ut av det helt.

Tre fjerdedeler av de ca. 4,97 millioner pasientene som har planlagt foreldreskap, har hvert år inntekter på eller under 150% av fattigdomsgrensen.

Planned Parenthood omhandler forebygging og pleie av ulike sykdommer, infeksjoner og tilstander, sammen med prenatal omsorg, prevensjon og rådgivningstjenester sammen med sine gratis klinikker, workshops og pedagogiske materialer.

Og avhengig av individets situasjon, leveres det ofte til liten eller ingen kostnad.

Hvordan det fungerer

Planned Parenthood tilbyr de fleste av sine tjenester i glidende skala.

Dette betyr at det vil bruke et "økonomisk øyeblikksbilde" av de siste ukene dine for å skape en lønnsskala som den mener er rettferdig for situasjonen din. Skalaen varierer fra sted til sted, men denne kalkulatoren kan gi deg en god ide om ditt utvalg. Hvis du er usikker på hva som teller mot din totale månedlige inntekt, prøv å fylle ut dette inntektsarket først.

Den glidende skalaen gjør det mulig for planlagt foreldre å tilby gratis og billige tjenester til de som trenger det mest.

Planned Parenthood aksepterer også de fleste store forsikringsplaner. Hvis du ikke har forsikring, det kan ofte hjelpe deg med å sette opp en betalingsplan som passer best for dine behov.

Staten du er i bestemmer i stor grad mengden bistand og i hvilken form Planned Parenthood vil gi det. I New York dekker staten Medicaid-programmet de totale kostnadene for prevensjon, STD-testing, PAP-tester, graviditetstester og gynekologiske eksamener for alle som har inntekt på opptil 200% av føderalt fattigdomsnivå.

Det beste du kan gjøre er å ringe ditt lokale planlagte foreldre, forklare situasjonen din og spør hva du kan gjøre for å hjelpe deg med å ta vare på omsorg du trenger.

Tjenester Planned Parenthood Gir til lav eller ingen kostnad

Planned Parenthood tilbyr en rekke tjenester relatert til kvinners fysiske, mentale og reproduktive helse.

Avhengig av din helseforsikring og økonomiske behov, kan du dra nytte av disse tjenestene for lite eller ingen kostnader:

Primary Care Services

Primærpleie inkluderer rutinemessige kontroller og diagnostisk pleie, sammen med henvisninger til eksterne leger.

Prevensjon

Planned Parenthood tilbyr hele spekteret av prevensjonsalternativer, fra piller til patches til intrauterine enheter (IUDs). Det tilbyr også nødproteser. I løpet av de siste årene har Planned Parenthood vært en sterk stemme i kampen for å få prevensjonen mer tilgjengelig og rimelig for alle.

Kreft screening og forebygging

Sammen med cervical, ovarian og brystkreft screenings, tilbyr Planned Parenthood også HPV vaksiner, som kan bidra til å forebygge livmorhalskreft.

STD-testing og behandling

De fleste steder tilbyr disse tjenestene og kan hjelpe til med diagnose, behandling og forebygging av STDs. Planned Parenthood tester til og med et program for landsbygda (for tiden Alaska, Idaho, Minnesota og Washington) som gjør det mulig for pasienter å møte en lege via videochatt før kontoret sender prevensjon eller en STD-test og behandling i posten.

Transgender Hormon Therapy

Fra nå av tilbyr bare bestemte Planned Parenthood steder hormonterapi-tjenester - de som strever etter å gi behandling på samme inntektsbaserte glideskala. Planned Parenthood gir også en trygg plass for LGBTQ-ungdom for å finne den informasjonen og støtten de trenger.

Menns seksuell helse

Mens Planlagt Foreldre er i stor grad ansett som en kvinners ressurs, tilbyr de fleste steder også seksuelle helsetjenester for menn.

utdanning

Planned Parenthood utdanner foreldre, tenåringer og unge voksne på seksuell og reproduktiv helse og sikkerhet. I 2014 nådde Planned Parenthood over 1,5 millioner mennesker med sine sexutdanningsprogrammer.

Tenåringer kan nå koble på nettet og gjennom apper som svarer på spørsmålene sine og leder dem til viktige ressurser.

Og se? Vi unngikk a-ordet helt - som bare viser at det er så mye mer til planlagt foreldre enn det ofte blir presentert for oss.

Din sving: Hvilke helsetjenester har du mottatt fra Planlagt foreldre?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar