Liv

Jeg jobber hjemmefra ... og jeg har to småbarn. Her er hvordan jeg styrer alt

Jeg jobber hjemmefra ... og jeg har to småbarn. Her er hvordan jeg styrer alt

Selv i de mest ideelle situasjoner kan det være en utfordring å jobbe hjemmefra. Det er lett å bli distrahert av oppgaver som klesvask, tallerkener, matlaging og til og med oppussingsprosjekter som har vært på din gjøremålsliste i flere måneder eller til og med år.

Legg inn i å ha to smårollinger og en mann som er en travel lege, og det er vanskelig å forestille seg å jobbe hjemmefra. Men det er det jeg har gjort som selvstendig næringsdrivende eier i nesten tre år.

Det går ikke alltid jevnt og huset mitt ser alltid ut som en katastrofe, men Jeg er mye lykkeligere i arbeidet mitt og livet nå enn jeg noensinne har vært.

Jeg ønsket å jobbe hjemmefra fordi jeg hadde tenkt et liv hvor jeg ville tilbringe mer tid med familien min. Jeg visste at folk kunne tjene penger på blogging, så jeg startet en blogg i 2010, og planlegger å bruke den inntekten for å hjelpe meg med å jobbe hjemmefra.

Etter tre år med blogging og freelancing, og gravid med tvillingene mine, var jeg klar til å ta spranget fra min lærerjobb på et universitet for å jobbe hjemmefra. Jeg elsket jobben min, men jeg var klar til å ta spranget.

Nå som jeg har vært i virksomhet i noen år og mine barn er eldre, kan jeg dele det jeg lærte underveis. Her er noen tips om hvordan jeg jobber hjemme med hell.

1. Ikke multitask

Jeg trodde en gang multitasking var den eneste måten å få alt gjort for min virksomhet og min familie.

En gang, kort tid etter at mine tvillinger ble født, fant jeg meg selv å sitte på sofaen med et fjell vaskeri, rocket et barnesete med foten min og prøvde å skrive et blogginnlegg alle samtidig.

Jeg til slutt avsluttet alle disse oppgavene, men ingen av dem var mitt beste arbeid fordi jeg ikke var fokusert på en ting om gangen. Over tid, Jeg har funnet at jeg produserer høyere kvalitet og gir bedre foreldre når jeg fokuserer på en oppgave om gangen.

Fordi jeg ikke hadde råd til barnepass når jeg først begynte å jobbe hjemmefra, kunne jeg bare jobbe når tvillingene mine nappet eller etter at de hadde sovnet om natten.

Jeg har nå noen kommet til huset fire dager i uken for å hjelpe med barna mine, noe som bringer meg til mitt neste punkt.

2. Leie hjelp når du kan

Så mye som jeg vil være den perfekte kone, mor og gründer, har jeg innsett at jeg ikke kan gi 100% til alle tre ting samtidig, samtidig som jeg opprettholder min følelse av selvtillit. Derfor besluttet jeg endelig å ansette hjelp for min virksomhet og mine daglige oppgaver.

Jeg tilbrakte måneder med å jobbe hjemme mens jeg brydde meg om barna mine før jeg hyret en mors hjelper. Jeg var overveldet, jobbet mesteparten av tvillingene, og jeg visste at jeg trengte hjelp.

Da jeg skjønte at jeg kunne regne mer arbeid om en time enn det ville koste å ansette en mors hjelper, visste jeg at det var en god økonomisk beslutning. Med en barnevakt som hjalp meg med å ta vare på barna mine, var det lettere for meg å fokusere på min virksomhet.

Min økonomi var tett først, men over tid har jeg tjent mer penger fordi jeg kunne jobbe uavbrutt.

Jeg brukte tiden min barnevakt så på barna mine for å nærme seg nye kunder og forhandle nye avtaler. Det lønnet seg definitivt: Det var ikke lenge før inntektene mine økte med $ 500 i måneden, deretter $ 1000 i måneden og utover.

Jeg har også startet outsourcing deler av virksomheten min, som sosial media management og min overfylte innboks, slik at jeg kunne bruke tiden min mer effektivt.

Det var langt raskere, og dermed billigere, å ansette en ekspert for å ta på seg noen oppgaver for meg. Når du starter outsourcing, må du være oppmerksom på kostnadene i forhold til fordelen. Men når du gjør det riktig, outsourcing kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din og bruke mindre tid på å jobbe.

3. Ta ut et kontorområde

Mens jeg har et kontorlokale nå, er det faktisk første gang jeg har hatt en. Før jeg hugget ut plass i soverommet mitt for et skrivebord og alle mine forsyninger.

Jeg arbeider av og til fra andre steder, for eksempel min kjøkkenbord og stue sofa, men generelt er jeg bedre fokusert og kan jobbe mer effektivt på kontoret mitt.

I stedet for en krok i soverommet mitt, har jeg nå hele øvre etasje i huset mitt, som er et ferdig loft, så jeg kan virkelig strekke seg ut. Selv om jeg nyter å ha mye mer square footage for min virksomhet, jeg var kunne løpe det vel ut av bare en liten krok i soverommet mitt.

Nøkkelen er å tilegne et rom bare for arbeidet ditt, om det er et lite skrivebord eller et kontor, vekk fra distraksjoner. Det er nesten umulig å få noen flink arbeid gjort med barn som prøver å sitte i fanget ditt og skrive med deg.

4. Ta av

Du kan ikke være alt om jobb hele tiden. Jeg jobber hvor som helst fra fem til åtte timer om dagen, og jeg tar fredag, lørdag og søndag begge sammen for å tilbringe tid med familien min og for å gi meg mening - det er en flott tidsplan.

Når jeg begynner å føle seg stresset eller umotivert i løpet av en arbeidsdag, liker jeg å ta en kort pause i 15 minutter eller så for å rydde meg og ta vare på meg selv.

En av måtene jeg gjør dette på er å ta en tur. Min hund elsker å komme med meg, og å komme seg ut av huset er forfriskende, selv om det bare er en rask tur rundt blokken. Andre ganger tar jeg en kortere spasertur bare for å vise min tvillinger litt kjærlighet eller ta en matbit fra kjøleskapet.

Mens disse små pauser kan være en fin måte å knuse gjennom arbeidsdagen din og få ting gjort, til slutt må du stenge datamaskinen på en lengre periode, slik at du kan hvile og gjenopprette.

Når jeg er ferdig med å jobbe for dagen, stenger jeg datamaskinen min så jeg er ikke fristet til å åpne den på nytt.

Jeg prøver også å unngå skjermtid, som å sjekke e-post eller se på Facebook på telefonen min, etter at jeg har slått av og sluttet å jobbe for dagen. Mine barn vet at jeg ikke betaler oppmerksomhet til dem når jeg er på telefonen min, så egentlig vær der og opprettholde en skikkelse av balanse mellom arbeid og liv, prøver jeg å sette det på et annet rom når jeg ser på dem.

5. Utvikle gode produktivitetsvaner

Å holde fokus kan være en stor utfordring for folk som jobber hjemmefra.

Her er noen av mine favorittstrategier for å øke konsentrering og økt produktivitet, så jeg får mest mulig ut av arbeidstiden min:

Planlegg arbeid natten før

Etter at jeg slått av datamaskinen min for natten, la jeg en liste over topp prioriteringer og tidsfrister for neste dag, så jeg vet hva jeg skal takle først.

Start med hardt stoff

Hvis du ikke er en morgenperson, kan det være en kamp for å starte med de vanskelige oppgavene, men det vil hjelpe deg å føle deg oppnådd i en hast.

Selv om jeg er en nattugle, liker jeg å fullføre mine vanskeligste og viktigste oppgaver tidlig på morgenen, slik at ting blir enklere da dagen går videre.

Med tvilling småbarn vet jeg aldri om jeg faktisk kommer til å jobbe så lenge jeg hadde planlagt, så det er best å fullføre prioriteringene mine tidlig på dagen.

Ta deg tid til å trene

Arbeid fra hjemmet gir deg fleksibiliteten til å sette din egen tidsplan, men noen ganger kan denne fleksibiliteten være negativ, noe som fører til procrastination i stedet for handling som du tror du har tid til å "gjøre det senere."

Prioritere tid for trening, da det lindrer stress og forbedrer humøret ditt. Planlegge det for samme tid hver uke, om mulig, slik at du ikke glemmer denne sunne vanen.

Jeg går til yoga hver tirsdag kveld, og jeg prøver å trene en eller to ganger i løpet av uken avhengig av hvor opptatt det er. Jeg har et medlemskap til et fint treningsstudio, og det er verdt hver krone fordi barna mine spiser tid i sitt store barnehageområde.

Bruk verktøyene klokt

Spille rundt med tidtakere, planleggere, kalendere og webblokkerere for å finne de som fungerer best for deg.

Sporing av tiden hjelper deg med å innse hvor mye av det du bruker til fokusert arbeid og hvor mye du sliter bort. I tillegg hjelper dette deg lett med å måle hvor mye du tjener hver time.

Nettstedblokkere var en stor produktivitetsbooster for min virksomhet. Jeg brukte selvkontroll for å blokkere Facebook fra nettleseren min, og det forbedret mitt fokus og arbeidsfrekvens betydelig.

Kan du jobbe hjemmefra?

Til syvende og sist er det å jobbe hjemmefra ikke for alle, men mange mennesker er svært vellykkede på det.

Nøkkelen til suksess når du jobber hjemmefra, er å finne den beste måten å eliminere distraksjoner og øke produktiviteten. På den måten, enten du har to smårollinger eller ikke, kan du føle deg bra om arbeidsdagen din og føler deg motivert til å fortsette.

Nøkkelen er å få mest mulig ut av din uavbrutt arbeidstid og ikke bli distrahert av sosiale medier, hilsener eller telefonsamtaler med familie og venner. Hvis du holder deg til disse reglene, kan du virkelig ha det beste fra begge verdener - en vellykket og blomstrende bedrift og mye mer tid med barna enn den gjennomsnittlige arbeidsmoren.

Din sving: Arbeider du hjemmefra og har barn? Del dine tips i kommentarene!

Catherine Alford er en prisvinnende familiefinansekspert og økonomisk forfatter som bor i Detroit, Michigan, og blogger på CatherineAlford.com. Når hun ikke jobber, nyter hun yoga, tilbringer tid med sine 2,5 år gamle gutt / jenter, og gjør DIY-prosjekter rundt huset.


Skrive Inn Din Kommentar