Liv

Du må lese dette hvis ditt barns besteforeldre hjelper med barnepass

Du må lese dette hvis ditt barns besteforeldre hjelper med barnepass

Noen drømmer om å bli foreldre - har en søt liten nyfødt som forhåpentligvis er den perfekte blandingen av mor og pappa i huset.

Andre drømmer om å bli besteforeldre - smi det fantastiske bandet med en liten som elsker deg utrolig, men å kunne gi barnet tilbake til foreldrene når alt blir for overveldende.

Likevel tar besteforeldre stadig større omsorgsroller i sine barnebarns liv.

Ifølge US Census Bureau bodde 10% av barnebarn med en besteforeldre i 2012 - opp fra 7% i 1992. I 2012, 2,7 millioner amerikanere reiste sine barnebarn.

Med dagpleie er en så betydelig kostnad som mange foreldre ikke er forberedt på, noen blir til besteforeldre for et mer overkommelig (eller til og med gratis!) Barnepass.

Selv om besteforeldre kan være fantastiske omsorgspersoner, foreslår ny forskning som ble presentert ved 2017 Pediatric Academic Societies Meeting Noen kan bruke utdatert oppdrettspraksis, Rapporterte CNN.

Studien undersøkte 636 besteforeldre om deres barneomsorgspraksis og funnet:

  • Nesten et fjerdedel visste ikke at de skulle sette babyer å sove på ryggen.
  • 44% trodde isbad var en god metode for å redusere høy feber. (Advarsel: Det kan føre til hypotermi!)
  • 68% visste ikke at sår skulle dekkes.

Andrew Adesman, en av blyforskere, sa: "Vi bør ikke anta at bare fordi de har reist et barn før, er de eksperter."

Besteforeldre brukte ikke alle gamle hustruer i alle tilfeller. De fleste undersøkte visste at å sette smør på mindre brannsår er ikke Veien å gå, rapporterte CNN.

Selv om det er et generasjons gap, bør det bemerkes at besteforeldre ikke er de eneste som flubler når det gjelder anbefalte barnehagepraksis. Å heve et barn kan ha en stor læringskurve for nye foreldre eller foreldre hvis barns fødsel er adskilt med et betydelig antall år, selv et tiår eller to.

Men hvis du stoler på besteforeldre å gi barnepass, selv om det er sporadisk eller deltid, er det viktig å sørge for at de er oppdatert om moderne oppdrettspraksis.

Begynn med en enkel samtale. Om nødvendig kan du ta med dem til en barnelegeravtale eller peke dem til ressurser som American Academy of Pediatrics 'Healthy Children-nettsted.

Husk at mange besteforeldre reiste sine barn på en annen dag og alder, så det er gyldig å ta med dine bekymringer overfor dem. Det er også godt å være på samme side om andre emner som disiplin, diett og skjermtid. Kommunikasjon er nøkkelen.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er heldig å ha et sterkt støttesystem for å heve datteren sin - inkludert moren hennes, som ser på datteren hennes mens hun jobber.

Skrive Inn Din Kommentar