Liv

Denne morselskapet 3 billige sommeraktiviteter som barna dine kommer til å elske

Denne morselskapet 3 billige sommeraktiviteter som barna dine kommer til å elske

Før du slipper alle dine hardt opptjente penger på en fabelaktig sommerleir eller den siste fidget-spinneren for å holde barna dine underholdt for sommeren, la meg introdusere deg til min venn, Lottie. Du kan takke meg - eller Lottie - senere.

Lottie er dronningen av rimelig, hjemmeunderholdning for sine barn, to gutter og en jente mellom 1 og 6 år gammel. Det stemmer, hun har ikke en, ikke to, men tre barn å underholde denne sommeren. Us ikke-moms gjemmer seg under dekslene våre - jeg mener at jeg knapt kan holde meg underholdt.

Hvordan Lottie beskrev hennes sommer så langt:

Hun er sannsynligvis sjokkert. Lottie sier den vanskeligste delen av planleggingsaktiviteter for barna hennes, er faktisk å finne aktiviteter som er morsomme, men ikke stressende å sette sammen. De tre timene det kan ta å forberede seg Det er ikke akkurat verdt barna å være opptatt i bare 10 minutter.

Lottie er stolt av å lage aktiviteter fra ting hun allerede har hjemme hos henne (hun er sløv mens hun lager!).

Ting kan bli vanskelig når du prøver å planlegge aktiviteter for tre barn i forskjellige aldre og kjønn, men Lottie kapitaliserer på det minste en natt. "Min yngste tar vanligvis en en-til-to-timers lur i løpet av dagen, som er når jeg liker å gjøre aktiviteter for de eldre barna."

Her er tre av Lotties favorittaktiviteter for å holde barna underholdt på et budsjett.

1. Hjemmelaget Slime

Appellere til barnets indre forsker og la dem skape noe som ser ut av denne verden. Denne hjemmelagde slankoppskriften er Lotties favorittaktivitet å gjøre med barna sine.

Når et prosjekt bare krever fire ingredienser (natron, kontaktløsning, Elmer lim og valgfri matfarging) og holder barna opptatt i noen timer (hva er det, som åtte år i foreldreverdenen?), Hva er ikke å elske?

Lottie sier, "Slime selv ikke flekker, men matfargingen gjør det selvsagt! Jeg gir hvert barn bunken lim og bruker små Dixie-kopper til å sette bakervarer og kontaktløsninger i, og jeg legger til matfarging. "

2. Vannpistol Paint Party

Lurer på om du kunne ha en petite Picasso på hendene? Finne ut med din egen personlige vannpistol maling fest.

Lottie setter tempera maling og litt vann i mini vannpistoler og slipper ut sine små kunstnere på plakatbrett satt opp i hagen hennes. "Den beste delen om tempera-maling er det kommer ut med såpe og vann," sier Lottie, "jeg kjøper Sargent-merkevaren fluorescerende tempera-maling fordi jeg elsker de lyse farger! Malingen er også giftfri, så det er trygt for de små også, spesielt for fingermaling! "

3. Ziploc Bag Ice Cream

Denne Ziplock pose iskrem oppskriften bruker bruker bare 3 ingredienser og tar ikke timer å lage, så du vil ikke ha det vanskelig å få barna dine ombord med denne ryddige (og yummy) aktiviteten.

Lottie elsket dette fordi hun hadde alle ingrediensene på hånden, og enda bedre, behøvde hun ikke gjøre mye. "Min 6-åring gjorde alt hardt arbeid, så det viste ham en liten leksjon om verdien av hardt arbeid."Kanskje du vil finne ut at din kiddo er den neste Wolfgang Puck, og som en bonus får du iskrem på slutten.

Du vil elske Lotties ideer enda mer når du finner ut hvor mye hun tilbringer fordi la oss være ekte, å spare penger kommer til å være din favoritt ting om disse aktivitetene. Oh, og de lykkelige minner selvfølgelig.

Lottie's tips for budsjett sommeraktiviteter

Lottie kilder alle ingrediensene fra huset hennes først før de går til butikken (som piskekrem, vanilje og sukker til hjemmelaget is). Men når hun gjør butikk, Hun holder henne tilbringer under $ 20. Hennes råd for å spikre budsjettet mot sommerunderholdningssaldo? Hold det enkelt.

"Det er så mange aktiviteter som barna mine elsker som ikke koster noe!" Et eksempel - en mini scavenger jakt i sin egen bakgård. Hei, hvis barna dine er så rotete som jeg vokste opp, kunne de nok nok ha en i sine egne rom.

Hvis du er trist at du ikke kan ansette Lottie til å planlegge aktiviteter for barna dine for resten av sommeren, ikke vær redd, hun har et forslag: Pinterest. (Trodde jeg at jeg skulle snakke om DIY håndverk og aktiviteter uten å nevne det kjære nettstedet til DIY elskere, inspirasjonssøkere og bryllupsplanleggere?)

Lottie finner inspirasjon ved å søke barns aktiviteter, og finne noen virkelige vinnere å følge som disse samtidig som hun utvider sine egne Pinterest-brett: En fugl og en bønne, Fort Magic og Kim / The Best Ideas for Kids.

Nå kan det ta litt planlegging fra din side, og kanskje noen prøving og feiling, men det er mer tiltalende - gi barnet ditt en fidget spinner (eller verre, gått i stykker over dyre leirer) eller bonding over mamma-og-meg mesterverk?

Opplysning: Våre venner sluttet å invitere oss fordi vi alltid graver for løs forandring mellom deres sofaer. Vi bruker tilknyttede lenker i stedet, så vi blir fortsatt invitert til noen få fester.

Kwynn er en snart PhD student i Utah og mor til to hunder. Hun lever morlivet vicariously gjennom Lotties Instagram-innlegg og ønsker å være halv så kreativ som Lottie er en dag.

Skrive Inn Din Kommentar