Liv

Tenk Online Dating er for dyrt? Her er 5 måter å holde kostnadene nede

Tenk Online Dating er for dyrt? Her er 5 måter å holde kostnadene nede

Diana Silveira er en stor fan av online dating sites.

For en ting sier hun, "Det er enkelt, og jeg tror at foreløpig dating i pyjamas er flott."

For en annen, møtte hun ektemannen Clerley gjennom eHarmony for 12 år siden, og de har nå en 8 år gammel sønn.

Christine Fasan er enig.

"Jeg trodde det var den beste måten å finne forhold på fordi jeg ikke ville møte gutta i barer," sier Christine, som fant sin forlovede, Corey Bauhs, på Coffee Meets Bagel for et og et halvt år siden. "Og Jeg ønsket å sørge for at våre verdier matchet før jeg investerte mye tid. "

Mer enn 49 millioner mennesker har prøvd online datingsider som strekker seg fra betalte, personlighetstilpassede tjenester til gratis, swipe-if-you-like apps.

Selv om begge parrets online datingopplevelser endte med lykkelige ettermiddag, møttes bare 17% av de som giftet seg i det siste året prins eller sjarmerende på et datingside, ifølge en statistikkhjerneundersøkelse.

Siden dette er Penny Hoarder, vi måtte spørre parene for Praktiske online dating tips som ikke vil bryte banken.

Her er hva de fortalte oss:

Budsjett Dating Tips # 1: Vær klar til å forplikte ... til din dating site

Begge parene enige om ett tips: Ikke kast bort penger på mer enn ett datingside.

De fleste markeder har for mye overlapping for å rettferdiggjøre å bruke ekstra penger, selv om Corey foreslår ikke å begrense deg selv, så lenge nettstedene er gratis.

Corey tror på å bruke mange nettsteder. "Kast nettverket ditt så bredt som mulig, men jeg ville ikke bruke de betalte," forklarer han. “Du ser de samme personene 99% av tiden.

Selv om, som Diana noterer, er det noe å si for filtrering. "Jeg visste at jeg ønsket å bruke en betalt tjeneste for å luke ut de mer uformelle menneskene," sier hun.

Budsjett Dating Tips # 2: Velg riktig dating nettsted for riktig forhold

Clerley og Diana er enige om at ved hjelp av eHarmony-undersøkelsen - eller 29 Dimensjoner, som tjenesten beskriver det - kunne de filtrere folk ut av personlighet, som for eksempel noen som foretrukket å gå på treningsstudioet i stedet for filmene. (De begge foretrekker sistnevnte.)

Estimerer at hun brukte rundt 270 dollar i løpet av 9 måneder med eHarmony, sier Diana at hun vurderer tjenesten verdt pengene hennes fordi hun reiste til jobb og ikke hadde tid til å møte mange nye mennesker på det tidspunktet i hennes liv.

"På den tiden virket Match mer som et hook-up-sted da, og jeg var ikke interessert i bare en fredag ​​kveld dato; Jeg var på utkikk etter noe mer seriøst, sier Diana. “Prøv bare ett for et par måneder for å se om det er for deg.

Med de mange alternativene der ute i dag, kan plukke det rette stedet ta noen forsøk, bemerker Christine, som anslår at hun brukte $ 100 til $ 200 på datingsider gjennom årene.

"Jeg prøvde så mange," sier hun, ler. "OkCupid, Massevis av fisk, Tinder, Match. Jeg var interessert i å dele mye da i motsetning til å finne et forhold. "

Da hun bestemte seg for å finne et langsiktig forhold, bestemte hun seg for kaffe Meets Bagel var en bedre passform. Tjenesten er designet for å la gutta sjekke ut prospektive kamper først, så lar damene velge mellom mennene som har uttrykt interesse for dem.

Og mens du kan undersøke og velge et nettsted som synes å tilby en bedre sjanse til å finne kjærlighet, forstå Det er lite sannsynlig at du finner din sjelevenner på første date, sier Clerley.

"Det var folk med veldig høye forventninger: Kjærlighet ved første blikk, gift deg neste dag, ha et barn et par dager senere," sier Clerley. "Det var en kvinne som ikke engang fullførte sin lunsj før hun kom opp for å forlate. Jeg sa, 'Jeg betaler for lunsj, men kan vi bare fullføre å spise?' "

Budsjett Dating Tips # 3: Start Small

Begge parene enige også: Forvent å kysse noen frosker.

Corey, som anslår at han brukte omtrent $ 20 totalt på datingsider, gikk på 25 til 30 datoer via online-tjenester; hans forlovede toppet på 30 til 40. Som et resultat, anbefaler han å holde den kort og søt for tidlige datoer.

Møt opp for kaffe først; ikke begynn med å gå ut på middag, sier Corey. "Du vil ende opp med å bruke $ 50 til $ 70 med en gang vs $ 5."

Diana er enig, og legger merke til at det går ut for kaffe og å dele regningen, legger også mindre press på datoen.

"Når jeg gikk på datoene tidlig i forholdet, Jeg betalte for meg selv, så jeg kunne bare gå," hun sier.

Budsjett dating tips # 4: omfavne kjærlighet på et budsjett

"Corey er en sparer, og jeg er en spender, så det kom raskt opp," sier Christine, men da de ble seriøse om forholdet, ble de også seriøse om pengestrategier.

Vi kom opp med et utgående budsjett, Forklarer Christine. "Vi åpnet en felles konto for å være våre utgifter."

Corey sier at de opprettet kontoen fordi selv om han betaler seg sitt kredittkort hver måned, er det enkelt å oversette en gitt måned når du blir feilet opp i hjerter og romantikk i stedet for budsjetter og kontantstrømmer.

Vi åpnet kontoen om seks måneder inn i forholdet, da vi visste at ingen av oss skulle gå hvor som helst, sier han. "Når du blir mer seriøs, må du vite hva som skjer - kredittkort gjeld, kreditt score, alt det - før du blir gift."

Christine legger til at strategier som budsjettering og åpne diskusjoner om økonomi bidro til å løse problemer nedover veien.

"Jeg tror å snakke om penger tidlig - og våre forskjellige synspunkter på det - var veldig viktig og gunstig," sier hun. "Det kan forårsake mange problemer, men det har ikke forårsaket mange problemer for oss."

Budsjett Dating Tips # 5: Aldri Undervurder Billig Date

Begge par råd for rimelige datoer: plassering, beliggenhet, beliggenhet. Som i, Finn lokale utendørsrom eller gratis arrangementer for billige, romantiske datoer.

"Bare å gå for kaffe og ta en tur - vi tok fordel av strendene så enkle, billige datoer," sier Diana. "Hvert sted her er naturskjønne."

Til og med Spesielle anledning datoer kan bli hatt på et budsjett, Sier Corey.

"Vi gikk ut for en vin og ost sammenkoblinger. Vi hadde personlige instruktører - det var veldig intimt, "forklarer han. "Og vi fikk det gjennom Groupon for $ 25."

På jakt etter kjærligheten?

Ved å avveie kostnadene forbundet med online dating mot bekvemmeligheten og muligheten for å finne sann kjærlighet, var begge parene enige om at det var verdt innsatsen - selv om de ganske vist kunne anses for partisk.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter for The Penny Hoarder. Før hun og hennes ektemann ble gift, sendte han et frisørkvartett for å serenere henne på jobb for Valentinsdag. Nå bestiller de en veldig romantisk pizza. Hun ville ikke ha det på noen annen måte.

Skrive Inn Din Kommentar