Liv

Virginia Transit Rabatter Offer Pendlere Relief Under Veiskonstruksjon

Virginia Transit Rabatter Offer Pendlere Relief Under Veiskonstruksjon

Pendle inn i en storby kan være hodepine nok. Legg til et fireårig veibyggingsprosjekt, og du er ganske dømt.

Det er den situasjonen som noen nordlige Virginia-pendlere står overfor, ettersom veiarbeid begynner på Interstate 66, og legger til tollbaner og kjøretøybaner til 22,5 kilometer strekk mellom US 29 i Gainesville og Beltway rundt Washington, D.C.

Heldigvis kommer offentlige transportbyråer til å redde.

WTOP rapporter tre lokale kollektivtrafikksystemer tilbyr rabatterte priser og andre insentiver for å få biler med lav belegget av veiene for å lindre trengsel.

The Potomac og Rappahannock Transportation Commission tilbyr nå halv pris på enkelte ruter. Fairfax-kontakten gjør det samme.

Loudoun County Transit gir faktisk pendlere gratis bussruter til 2. juni for ruter som forbinder til t-banestasjoner. Loudoun County gir også ut $ 100 SmarTrip-kort for drivere som bytter til å ta en pendlerbuss, og 100 dollar gasskort for de som bytter til en bilpool.

Les WTOP artikkelen for mer informasjon.

Artikkelen sier transportledere i området håper pendlere holder seg til å bruke offentlig transport og carpools selv etter at byggeprosjektet er ferdig - for tiden planlagt til 2022.

Kanskje når sjåførene blir komfortable med ulike pendlingsmetoder, finner de at de kan spare penger ved å forlate kjøringen til noen andre.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar