Liv

Bare når du ble brukt til Old TSA Screening Regler, er det nye

Bare når du ble brukt til Old TSA Screening Regler, er det nye

Hvis dine kommende reiseplaner betyr en tur gjennom en transportsikkerhetsadministrasjonshåndbagasje-skjermkø, vil du ha mer tid til å gjøre flyet ditt.

TSA har nettopp annonsert at den har fullført utrulling av forbedrede screeningprosedyrer for bærebagasje på flyplasser over hele landet.

Mange reisende visste allerede at dette var på vei siden TSA har vært sakte å implementere prosedyrene i måneder.

Fra nå av bør alle reisende forvente å måtte trekke elektronikk ut av posene sine for røntgenkontroll, inkludert bærbare datamaskiner, tabletter, e-lesere og håndholdte spill.

Du må også fjerne all din mat og "noe materiale som kan rote poser og hindre klare bilder på røntgenmaskinen."

Den gode nyheten er at reglene om hva du kan ta ombord med deg ikke har endret seg. I tillegg til elektronikk, har du lov til å ta en kvarts-størrelse pose med væsker, geler, kremer og pasta gjennom TSA-kontrollpunktene.

Bare vær forberedt på å ta i utgangspunktet alt ut av din bæreveske hvis en TSA-offiser trenger en bedre titt på hva du har med deg. (Ikke glem å ta alt når du er ferdig.)

Selvfølgelig kan du komme rundt hele denne rigmarolen ved å søke om TSA PreCheck. Åttifem dollar gir deg et femårig medlemskap i programmet, og du trenger ikke å fjerne skoene dine, bærbare datamaskiner, væsker, belter eller lette jakker.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun tror TSA PreCheck er bienes knær.

Skrive Inn Din Kommentar