Liv

Lavere tilbake smerte kostnader oss $ 90 milliarder per år - men denne behandlingen er gratis

Lavere tilbake smerte kostnader oss $ 90 milliarder per år - men denne behandlingen er gratis

I fjor, rett før jeg skulle marsjere i en juleparadis med mine arbeidskollegaer, klarte jeg ryggen min på treningsstudioet og våknet neste dag knapt i stand til å gå.

Mitt monstrøse ego hadde sidelined meg igjen - og jeg skulle være snømannen!

Jeg sjekket ut alternativene mine.

Se en kiropraktor? To hundre dollar en økt.

Gå til en akuttklinikk og få medisiner? Ønsket jeg virkelig å betale $ 100 medlønn og få foreskrevet narkotika som er kilden til en nasjonal helsepris?

Akupunktur? Jeg kan knapt gi blod, enn si tillate noen å stikke meg med hundrevis av nåler.

OK, hva med en enkel $ 30 massasje? Bare. Ikke. Ta på. Meg.

Jeg endte opp med å svinge i smerte i to måneder, ikke i stand til å plukke opp så mye som en gaffel. Jeg jobbet en cushy skrivejobb, så jeg måtte ikke gå glipp av arbeid, men millioner av amerikanere er ikke så heldige.

Faktisk koster ryggsmerter USA til hele 90 milliarder dollar hvert år, ifølge denne Vox-artikkelen. Men det trenger ikke å være slik.

3 enkle øvelser som kan hjelpe din nedre ryggsmerter

Selvfølgelig, hvis din ryggsmerter er helt uutholdelig, kan du få en alvorlig skadet ryggrad og bør definitivt se en lege. Derimot, bare flytte rundt og lett trening kan være gode salver for en vondt tilbake.

Tai Chi, yoga og pilates er alle gratis generelle strategier for å håndtere ryggsmerter, men her er tre øvelser du kan prøve akkurat nå, takket være den utmerkede og omfattende Vox-artikkelen og ryggprosjektet professor Stuart McGill.

The Curl-Up

For denne, legg deg ned med hendene gjemt under bue på ryggen din. Hold ett av bena bøyd og den andre rett. Hvis du har en spesielt dyp bakkebue, legg den ene hånden oppå den andre, så de berører ryggen din.

Hold nå ryggen din rett, men løft hodet, skuldrene og brystet litt av bakken. Hold posisjonen i noen sekunder og gå tilbake til startposisjon.

Den beste delen om denne? Det fungerer også de abs - six-pack her kommer jeg!

The Bird Dog

Begynn på din hånd og knær på din yoga eller treningsmatte. Ikke buk ryggen din eller la ryggraden sakke - hold den i en nøytral stilling. Strekk venstre arm fremover samtidig som du strekker høyre fot tilbake og svinger over gulvet. Både arm og ben skal være parallelt med gulvet.

Hold det som står i noen sekunder, og gå tilbake til hånd-og-knærposisjonen. Gjenta med den alternative armen og benet, og du vil være på vei for å bryte fri fra smerter i lårrygg.

Og, som curl-up, styrker dette også bukene.

Sidebroen

Ligg rett på din side med hoften din rørende matten støttet av underarmen.

Løft hoftene rett oppover, og hold posisjonen i noen sekunder. Gjenta så på den andre siden.

Denne enkle øvelsen vil også slå abs hardt.

Disse tre strekkene er bare et utgangspunkt. At Vox-artikkelen har mange andre måter å hjelpe til med å løse lungesmerter uten å bryte banken.

Jeg vet en ting sikkert - jeg vil ikke gå glipp av en annen julegave igjen.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han liker virkelig å plukke opp tunge ting og deretter sette dem ned.

Skrive Inn Din Kommentar