Liv

James Altucher er en multimillionær - her er hvorfor han bare eier 15 ting

James Altucher er en multimillionær - her er hvorfor han bare eier 15 ting

Hvis du hadde millioner av dollar, hva ville du gjøre?

Svarene dine ville sikkert være varierte, men jeg vedder på at svært få av dere ville si: Bli kvitt alle mine ting og mitt hjem og leve med bare en duffel bag.

Men det er akkurat hva vellykket forfatter og gründer James Altucher gjør. Og det er heller ikke en publisitetsstunt. Fra bloggen hans er jeg overbevist om at han virkelig tror på sin livsstil.

Hvem er denne fyren? Og hvorfor gjør han dette? Jeg måtte vite mer ...

Hvem er James Altucher?

I en Reddit AMA introduserte Altucher seg som "grunnleggeren av 20 selskaper (17 av dem mislyktes), forfatter av 11 bøker og forfatter."

"Jeg har gjort millioner, mistet alt, gjort det tilbake og skrevet om alt jeg har lært underveis," han fortsatte. Han er kanskje best kjent for "Velg selv", en entreprenørskaps selvhjelpsbok.

Når det gjelder hvor rik han er, er det noen som gjetter.

Selv om en nettside anslår sin nettoverdi på over 20 millioner dollar, svarte han spørsmålet på Quora ved å si: "Uendelig og 0. Uansett hva skal jeg dø. Da er det null. Akkurat nå har jeg alt jeg kan ønske meg. Så det er uendelig. "

Bunnlinjen: Vi vil nok aldri vite - men fra fortiden og nåværende suksess tror jeg det er trygt å si at han er multimillionær.

Så hvorfor har han bare 15 ting?

For noen måneder siden, dumpet Altucher eller donerte nesten alt han eide "og la leieavtalen utløpe på sin leilighet, rapporter New York Times.

Han forblir nå med venner og på Airbnbs, reiser med en duffelbag som inkluderer en bærbar PC, iPad, tre sett med chinos, tre T-skjorter og en Ziploc-pose fylt med $ 4000 verdt av $ 2 regninger. "(Tilsynelatende husker folk deg når du tipser med $ 2 regninger.)

Det er hvordan, men hva med hvorfor?

«Min hjerne er ikke så stor,» forklarer han på sin blogg. "Så nå kan jeg tenke på andre ting. Jeg kan utforske andre måter å leve lettere på "- som ikke går på college eller bli fanget i et boliglån, som begge mener han er svindel.

Og minimalisme, men ikke nødvendigvis minimalismen du forventer.

"Kjærlighet er minimalisme," skriver han. "Begjærlighet, besittelse og kontroll er ikke minimalisme."

Det er ikke nødvendigvis en minimalisme av ting han espouses, men en "minimalisme av frykt, angst, stress, sorg."

Før du klikker deg bort, fordi det høres ut som altfor woo-woo for deg - eller fordi du aldri kan leve som han gjør - ta et sekund å tenke på hva det betyr.

Selv om du ikke kan (eller ikke vil) gi opp huset ditt og alle tingene i det, du kan reflektere over hva som virkelig er viktig; på hva komponerer en rike og stressfrie liv for deg.

Fordi det kanskje ikke er det samme som alle andre.

Når du har færre ressurser enn Altucher (som de fleste av oss gjør), er det enda viktigere å finne ut hvordan du bruker dem.

For meg er et rike liv tom for rot og full av reise.

Jeg ville aldri velge å leve med bare 15 ting, men jeg forstår Altuchers motivasjon - og setter pris på hans ønske om å leve et ukonvensjonelt liv.

Snarere enn å la elva av samfunnsnormer bestemme reisen din, sørg for at du aktivt velger hva du bruker tid og penger og energi på.

Eller, som Altucher sier, "Sett ut de 10-15 tingene du vil ha i vesken din før du dør i morgen."

Din sving: Hvilke 15 ting vil du ta i vesken din?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar