Liv

Planlegg din neste billige dato i Nashville med dette parets tips

Planlegg din neste billige dato i Nashville med dette parets tips

Min partner Nick og jeg har vært sammen lenge nok til at ideen om en perfekt date natt har litt whisky hjemme, spiller et brettspill og sovner å se Bobs Burgers med hundene i sengen. Men siden vi er nye for den kunstneriske og musikkfylte byen Nashville, har vi gjort det et poeng å faktisk forlate huset nå og da for noen datoer.

I en storby som Nashville er det enkelt å slippe penger raskt, spesielt hvis du bor i forstedene og ønsker å parkere eller Uber sentrum. Gitt at Nick og jeg er sparsomme mennesker - og det faktum at vi mistet de fleste av våre eiendeler i en brann under vårt siste trekk - det var veldig viktig for oss å finne rimelige måter å nyte Nashville på. Her er våre beste anbefalinger for billig dato.

Utforsk Centennial Park

Mens det ikke er så nær som New York Central Park, er Centennial Park et flott sted å tilbringe en solrik dag ute. Nick og jeg har tatt våre hunder der for å vandre rundt dammen (og å leke med så mange andre folks hunder), og vi har også tilbrakt ettermiddag folk med å se på svingene som er plassert i feltene. Du kan vanligvis se på eller bli med i et spill frisbee nær Parthenon; vi så en gang en gruppe som spilte Quidditch.

Parthenon selv er en grunn til å besøke Centennial Park. Bygget i 1897, er strukturen en fullskala kopi av Parthenon i Hellas, og inne er det en fullskala kopi av den berømte Athena-statuen. For bare $ 6 en billett for voksne, kan du og din dato utforske kjelleren til Parthenon, som er blitt omgjort til et kunstmuseum, samt toppnivået der Athena-statuen er. (Hvis du og din dato liker kunst, er det flere andre rimelige museumsopplevelser i hele byen, som Frist Center for Visual Arts.) Ta en piknik hjemmefra for å nyte gresset, og du har en relativt billig dag ute.

Total kostnad: $ 12

Gå på frivillighetsstien

Nick og jeg er definitivt utendørsmenn som likevel slår seg opp i storbyen. Heldigvis, Nashville ligger ved siden av den gigantiske, 42 kilometer lange Percy Priest Lake, hjemmet til mange utendørsaktiviteter som båtliv, kajakkpadling, sykling og - vår favoritt - fotturer.

Jeg anbefaler frivillige stien i Long Hunter State Park på østsiden av innsjøen. Stien tilbyr flere alternativer, inkludert fire-mile Day Loop eller lengre turen til campingplassen; sistnevnte er en der-og-tilbake sti med en total avstand på 11 miles.

Nick og jeg liker denne stien for naturskjønne, cliffside utsikt over innsjøen og de gode mulighetene til å faktisk gå inn i vannet. Strandområdene er gode for hundene å være hydrert, men er også fantastiske og relativt rene svømmingsområder.

Og når vi ikke har hundene, kan vi ta en kort kjøretur rundt innsjøen etter en lang tur og belønne oss med litt øl og levende musikk på vår favoritt lakeside bar, Shipwreck Cove. Det har rimelig drikke, flotte band i helgene og byens beste steinbit.

Total kostnad: $ 0 til $ 40

Bar Hop Downtown

Hvis du er ute etter en mer konvensjonell dato natt i byen, kan du sikkert slå opp flere barer for deilige drinker og levende musikk. Å gjøre dette på et budsjett er imidlertid ikke så enkelt. Uber og taxi priser er opprørende i forhold til vår hjemby Dayton, Ohio, og drinker kommer heller ikke billig heller.

Vår strategi er istedenfor å parkere bilen min i garasjen jeg bruker for arbeid (det er betalt for allikevel) og deretter ha et par drinker i en bar og nyt levende musikk.

Da har vi en tendens til å besøke en eller to barer og holde oss til billigere drinker - øl eller brus til den utpekte sjåføren - at vi nipper veldig langsomt. Vi får fortsatt nyte Nashville natteliv og god live musikk, men det er betydelig billigere.

For å få den ekte Nashville-opplevelsen, anbefaler jeg definitivt å besøke enten Tin Roof for den beste live musikk sentrum eller George Jones taket bar for utrolig utsikt (og misting fans).

Total kostnad: $ 30 til $ 60

Besøk Downtown Franklin

Litt over 20 miles sør for Nashville ligger det historiske sentrum av Franklin. Nick og jeg liker å tilbringe dagen der rundt, besøke antikvitetsbutikker og gå seg vill i litteratur hos Landmark Booksellers.

Min anbefaling er å besøke McCreary's Irish Pub på en varm dag i happy hour og å bestille en $ 5 pint (de er kjøpe en, få en gratis). Etter å ha spist på pintene på (admittedly small) uteplassen foran, streife omkring i byen og utforske butikkene. Den beste delen? Parkering er helt gratis.

Total kostnad: $ 0 til $ 10

Bli med på Artcrawl

Hvis du og din date setter pris på kunst, kan du delta i Nashvilles første lørdagskunstkryp på den første lørdagen i hver måned fra kl. til 9 pm Mer enn 20 gallerier åpner sine dører for publikum gratis for å vise frem nye og klassiske kunstverk.

Deltakende gallerier spenner over 5th Avenue of the Arts og den historiske arkaden. Nick og jeg hadde en blast å snakke om kunsten sammen, og vi spiste middag hjemme på forhånd for å unngå restaurantkostnader sentrum.

De fleste galleriene tilbyr til og med gratis vin og andre forfriskninger hvis du føler deg tørst. Mens Nick og jeg parkerte på jobben min og gikk oss til fots, kan du finne flere rabatt parkeringsmuligheter og benytte seg av Gray Line Trolley å komme seg rundt.

Total kostnad: $ 0

Nyt noen Shakespeare

I over tre tiår har Nashville Shakespeare Festival tiltrukket nye publikum og livslange fans av Shakespeares klassiske arbeider til en helt gratis begivenhet på Centennial Park.

Holdes i august og tidlig september hvert år, Shakespeare i parken er ikke bare vert for et live utendørs show på torsdag til søndagskveld, men inkluderer også mat- og drikkeforhandlere og gjestens høyttalere. Det er en foreslått donasjon på $ 10.

Nick og jeg har teller ned dagene til årets festival begynner. Hvis Shakespeare ikke er din ting, kan du også se etter Nashville Film Festivals gratis filmer i parken hver juni eller ta en flick på Belcourt Theatre ($ 10 generell opptak eller $ 7 for medlemmer), som viser årets største blockbusters og mindre kjente indie og utenlandske filmer.

Total kostnad: $ 10 til $ 30

Music City har mye å tilby. Mens mye av det kan være dyrt, kan du bli kreativ med datoen netter og virkelig utforske Nashville og omliggende områder uten å dyppe for mye inn i underholdningsbudsjettet.

Timothy Moore er en heltidsredaktør og doggy pappa, men han liker å tilbringe tid når han kan skrive - om det er for sin egen roman eller online. Han er ny på Nashville-området og er begeistret for å utforske byen med sin partner. Go Preds!

Skrive Inn Din Kommentar