Liv

Permanent tur: Hvordan dette paret reiser verden med barna sine

Permanent tur: Hvordan dette paret reiser verden med barna sine

Miranda Stamps og hennes ektemann Jay Albany hadde gode jobber. De hadde sunne 4 år gamle tvilling gutter. Noen kan si at de hadde alt.

Men de ble ikke oppfylt.

"Vi gjorde det vi trodde vi skulle gjøre for et ukjent utbytte, og det føltes stressende og ikke gratis," forklarte Albany. "Jeg vil ikke si at vi ikke var glade, men vi følte ikke at vi var i kontakt med det vi virkelig ønsket."

Så, i motsetning til mange mennesker i deres situasjon, tok de seg tid til å tenke på hva de ville - og så fikk de det til å skje.

Frimerker og Albany bestemte seg for å reise verden med barna sine, og de har nå vært på vei i mer enn to år, støtter seg og lærer sine tvilling gutter om verden. Selv om deres livsstil absolutt ikke er mulig for alle, kan deres utsikter være ...

Hvorfor de bestemte seg for å forlate

De bodde i New York City, og som mange hadde stempler og Albany snakket om å forlate en stund.

"I New York, med unntak av å sitte i en fantastisk, men opptatt park, er du alltid involvert i handel," forklarte frimerker. "Du er alltid enten shopping eller sitter på en restaurant, eller kjøpe noe."

Det var ikke et liv de ønsket for sine sønner.

"Vi ønsket å være på et sted hvor de måtte være utenfor uten å spørre om hva som kunne foregå i skogen, om det var en god ide å la dem klatre og utforske."

Begge 37 årene hadde de spart for et hus siden de ble gift 12 år tidligere.

De hadde gode jobber - Albany jobbet i økonomi og oppstart, Frimerker i utdanning og teknologi - og sammen hadde de klart å spare 100 000 dollar.

De betraktet å flytte til forskjellige forsteder, men kunne ikke bosette seg på et sted ... så de begynte å tenke større.

For ti år tidligere, hadde de blitt forelsket i Australia. Og når den ideen kom inn i sinnet, gikk det aldri bort.

"Det var lettere å ta beslutningen om å reise til Australia enn å velge hvilken New York-forstad vi ønsket å flytte til," sa frimerker.

"Ja, det var Australia eller New Jersey," sa Albany.

Selv om de var sikre på deres avgjørelse nå, var dette første skrittet - det å forlate, utleie - det vanskeligste de møtte i hele reisen, stemplet.

Hva koster det å flytte til Australia

Deres framtidige monetære kostnader var også store. Her er en sammenbrudd:

  • Flyvninger: $ 0 (brukt hyppige flyer miles)
  • Levekostnader: $ 4.000 (omtrent US $ 3000 i 2015)
  • Bil: AU $ 38 000 (ca US $ 29 000)
  • Camper: AU $ 28,000 (omtrent US $ 21,000)

De sier at de nok kunne ha funnet bilen og campingvognen for billigere, men de ønsket nye, pålitelige biler som ville tjene dem godt mens off-roading. Og fordi deres forskning viste at begge kjøretøyene hadde en høy videresalgsverdi, følte de seg komfortabel med den enorme investeringen.

Frimerker og Albany igjen med nok besparelser til å reise i seks måneder - men nå, to og et halvt år senere, er de fortsatt på veien. Det er takket være Albanys evne til å tjene penger eksternt.

Han jobber som forretningsrådgiver for unge, voksende bedrifter - både for nye kunder han har møtt under reiser (for det meste i samarbeidsrom), og for tidligere kolleger.

Han begynte å jobbe bare noen få timer i uken, men ble raskt klar over det hvis han fant mer virksomhet - nok til å jobbe i halv tid - det ville dekke familiens levekostnader, som var betydelig lavere enn i New York.

"Det var virkelig et epiphany øyeblikk for oss," sa frimerker.

Albany oppnådde snart disse timene og mer. Han jobber nå på heltid, som til og med lar familien legge penger i banken.

Men ... Hva om barna?

Selv om noen av historiene som går ut på reiser, hører vi til barn, Frimerker og Albany har møtt "tonn" av familier på veien. Og de har funnet sin egen erfaring for å være ganske givende.

"Det er ikke det samme som en tur du gjør uten barn, men det er flott å oppleve verden slik de er interessert i å utforske den," sa frimerker. "Deres spenning i å gå til nye steder og prøve nye ting er virkelig inspirerende for oss."

"Det tillater deg også å bevege seg sakte og engasjere seg grundigere, for med barn må du sørge for at du spiser nok mat og å finne lekeplasser og ta livet i et rimelig tempo," fortsatte hun.

Når det gjelder tantrums eller andre problemer, gjorde stempler et gyldig poeng: "I den grad barna er utfordrende, er de utfordrende hjemme eller på veien."

Og selv om de ikke er i skole, lærer guttene.

"Målet mitt for vårt første år var å sørge for at de lærte å lese, fordi det var det de ville vært utsatt for i skolen," sa frimerker, som har bakgrunn i utdanning.

Tvillingene ble raskt ivrige lesere, og siden da har læreplanen fulgt sin nysgjerrighet."Da de uttrykte interesse for noe, ga vi dem flere muligheter til å utforske det," forklarte frimerker.

De har undersøkt alt fra tillegg, subtraksjon, divisjon og firkantede røtter til greske myter og innfødt amerikansk historie. Frimerker oppfordrer til kontinuerlig læring ved å gi bøker, samtale, dokumentarfilm og læringsmuligheter i sannverden.

"Det er absolutt utradisjonelt," innrømmet hun. "Og hadde jeg ikke sett det som skjer for meg selv, ville jeg aldri trodd det [fungerte]."

For Frimerker og Albany har tvillingens tørst for kunnskap vært den største overraskelsen for hele eventyret.

"Det har vært veldig flott å se hvordan reiser har hjulpet dem utfolde seg som mennesker, og hvordan forskjellige ting de har blitt utsatt for, har utløst sin nysgjerrighet for å lære mer," sa frimerker.

"Jeg har alltid avbildet å lære å være om skolen. Jeg visste at de ville få livserfaring fra reise, men jeg fant egentlig ikke hvordan det ville skape lidenskapen for å lære akademisk som vi har sett. "

Deres 3 beste Travel Savings Tips

Etter reiser i mer enn to år var frimerker og Albany ivrige etter å dele noen av deres beste budsjett reisetips:

1. Har 2 bankkontoer

Først sett et månedlig budsjett; Åpne deretter to bankkontoer.

Hold besparelser og lønnsslipp i en konto, og sett opp en månedlig overføring (i budsjettbeløpet) til den andre. Det er alle pengene du har lov til å tilbringe den måneden - når den er borte, er den borte.

"Mange reisende har satt et månedlig budsjett," forklarte frimerker, "men de har ikke verktøy på plass for å hindre seg fra overforbruk."

Å ta dette skritt tvunget familien til å være disiplinert - og selv om de kommer tilbake til et tradisjonelt liv, forutsier frimerker at de vil holde seg til praksis.

2. Lær å lage mat

Mens du reiser i Australia, sa frimerker at de sjelden gikk ut for å spise. I stedet kokte de mesteparten av måltidene i leirkjøkkenet.

På den måten forklarte hun: "Vi kunne kjøper bedre ingredienser og ha godbiter - uten å gå ut til et middelmådig måltid og bruke $ 100 på et $ 400 månedlig budsjett."

For å krydre ting, lærte hun også å lage mat på andre retter - som koreansk, japansk og indisk - ved å laste ned mange kokebøker.

"Det var et morsomt prosjekt på egen hånd, men fikk oss til å spise et veldig bredt utvalg av ting uten å betale noen andre for å lage mat," sa hun.

3. Kjøp høy kvalitet klær

Selv om det kan virke counterintuitive, foreslår Frimerker å betale på forhånd for høykvalitets klær.

- Å kjøpe bedre kvalitetsklær som kan gå gjennom forferdelige vaskemaskiner en million ganger, er mye mer kostnadseffektivt, sier hun. "Klærne vi tok med det var ikke så høy kvalitet, vi endte med å måtte bytte oftere."

Hun anbefaler salg på slutten av sesongen fra merkevarer som Patagonia, Boden og Hanna Andersson.

Hva blir det neste? Det betyr ikke noe

Familien har siden forlatt Australia og reist i Asia og Canada, og Albany sa: "Hva våre fremtidige planer ser ut er alltid et spørsmål."

De er nølende med å sette for mye verdi på fremtiden - og i stedet velger bevisst å fokusere på hva som skjer akkurat nå.

«Det gode er at vi ikke må bestemme oss fordi vi er i en situasjon akkurat nå hvor vi kan fortsette å gjøre det som jobber for oss som en familie,» forklarte frimerker »og når det slutter å fungere, vil vi gjør noe annerledes. "

For et par hvis liv pleide å dreie seg om planlegging, har skiftet i perspektiv gått av.

"Ved å holde oss åpne ... har vi hatt så mange muligheter til å gå steder, møte mennesker, å gjøre ting vi ikke kunne forestille oss," sa frimerker. "Når du har planer hele tiden, savner du muligheter du kanskje ikke har vurdert som en mulighet."

"Det har vært så mye mer å oppfylle for å leve livet vårt uten å være fokusert utelukkende på hva som skjer neste."

Du kan følge med sine eventyr gjennom bloggen Miles From Brooklyn.

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar