Liv

Tennis på et budsjett: Spill for siden "Kjærlighet" med disse tipsene for utstyr og avgifter

Tennis på et budsjett: Spill for siden "Kjærlighet" med disse tipsene for utstyr og avgifter

Jeg har spilt tennis siden barndomsdagen da foreldrene mine stakk en gammeldags trebrakett i hånden min, og jeg kan ikke synes å få nok av det. Tennis har hjulpet meg med å bli skikkelig og sunn og møte mange kule mennesker som har blitt gode venner av meg utenfor retten.

Imidlertid har jeg aldri hatt råd til medlemskap på en fancy tennisklubb, og heller ikke mitt budsjett har plass til topp tennisbaner og sko. Jeg har imidlertid oppdaget at du ikke trenger å få stjernene som Roger Federer og Serena Williams til å nyte tennisspillet - og bli bedre på det.

Finn flott tennisutstyr for billig

Først av, la oss få deg rettet opp. I likhet med basketball og fotball er tennis en sport med lav barriere for oppføring. Alt du trenger er et par grunnleggende deler av utstyr og en domstol.

Kjøp baller i bulk

Du vil ikke kunne spille tennis uten noen fuzzy gule (eller rosa, oransje, etc.) baller for å smekke rundt på banen. En standard treballkanne med tennisballer koster vanligvis rundt $ 3 til $ 4. Billige, ikke sant?

Ulempen er at, i motsetning til baseballs, fotballer og basketballer, slipper tennisballene ut raskt. Etter noen krevende økter på banen får du en tydelig nedgang i ballens lufttrykk.

Det er ikke gøy å spille tennis med flate baller som ikke spretter, så sørg for at du lager opp og bestiller dem i bulk. På Amazon kan du kjøpe 12 bokser tennisballer for $ 23.81. Det er godt under $ 1 per ball. Hvis du er et Amazon-premiermedlem, får avtalen enda bedre: Du kan kjøpe 15 bokser - det er 45 baller - for 49,83 dollar, og med fri frakt på samme dag, sparer du en forferdelig tur til sportsbutikken når du finn deg kort på anstendig tennisballer.

Få billige demo racketer og massestreng

Hvis du ikke vil slippe store penger på en racket laget av de nyeste romalderpolymerene, og hva ikke, sjekk ut en brukt sportsutstyrsleverandør som Play It Again Sports. Hvis du helst vil prøve før du kjøper, kan du besøke proshoppen på din lokale tennisklubb. For et lite innskudd, kan ekspertene det gi deg noen racketer av varierende merker, størrelser, stiler og strengspenninger for å prøve på banen.

Hvis du ikke har en tennisklubb i ditt område, logg deg på MidwestSports.com og fest dine øyne på sitt enorme utvalg av racketer og annet utstyr. Hvis du ser en racket som tickles din fancy, klikk på den og se om den er tilgjengelig for demo. Du kan vanligvis demo racketer for en brøkdel av prisen for å kjøpe dem.

For eksempel kan en $ 249 Wilson Pro Staff RF 97-racket bli demoed for bare $ 15. For $ 5 mer kan du demo to til fire racketer, hvis du ikke liker din første valg.

Hvis du demo racketer fra din lokale murstein-pro-shop, vil du sannsynligvis bli pålagt å sette ned et lite innskudd via kredittkort i tilfelle du ødelegger racketen mens du prøver den ut. Imidlertid vil innskuddet bli returnert til deg hvis du bestemmer deg for ikke å holde racketen; Hvis du liker racketen og velger å kjøpe den, blir innskuddet trukket fra kjøpesummen.

Før du velger å demo en racket, sørg for at du har tid til å spille-test det fordi racketen må returneres på en bestemt dato - med mindre du velger å kjøpe den. Midwest Sports vil belaste en sen avgift på $ 2 per dag per racket utover det syv-dagers demo-vinduet.

En annen måte å spare penger på tennisutstyr er å kjøpe din egen streng i bulk. Hvis du spiller mye tennis, er det sjansen for at du vil kutte strenger på racketen din på et tidspunkt. En profesjonell restringing jobb hos en tennisklubs proshop vil koste deg minst $ 20, og noen ganger mer, avhengig av hvilken type streng du velger.

Igjen, Midwest Sports er en flott ressurs - sjekk ut sin tennistekstkjøpsguide for å få en følelse, ordspill, for hvilken strengtype, mål og spenning som passer best til spillestilen din.

Når du har avgjort på din streng av valg, ta med det til proshoppen og, voila, betaler du bare for arbeidskraft. Bedre ennå, spør rundt klubben for noen som har sin egen strengemaskin, og få dem til å lære deg å bruke den. Kanskje du har en ferdighet du kan lære dem i retur.

Eller hvis du er veldig seriøs, kjøp din egen strengemaskin og bruk den til å tjene penger på siden for å støtte din tennisvaner. Men vær advart - strengemaskiner kan koste alt fra $ 189 til nesten $ 4000.

Invester i pålitelige sko

Riktig fottøy er også viktig hvis du planlegger å gjøre tennis til en vanlig del av livet ditt.

Sko, tro det eller ikke, kan også være forskjellen mellom å vinne og miste en kamp. Jeg måtte miste en tenniskamp en gang fordi et av skoene mine "blåste ut" i løpet av spillet: skos yttersåle ble helt løsrevet fra sidepanelet, noe som forhindret meg fra å kunne utføre de plutselige retningskravene som kreves av konkurrerende singlespill.

Unødvendig å si, jeg bestemte meg aldri for å kjøpe den modellen av tennissko igjen, og å investere mer tid og tenkte på å shoppe etter de mest passende skoene for min spillestil.

Nettbutikk har revolusjonert måten folk kjøper sko på, så føl deg ikke forpliktet til å besøke en murstein og sportsbutikk for å prøve på par etter par tennisspill.På Zappos.com kan du bor etter merke, sport og mange andre kriterier når du søker etter sko. Nike, Adidas, Prince, New Balance og ASICS er noen av de merkene du vil sjekke ut.

Hvis du blir med i Zappos Rewards-programmet, vil du være berettiget til gratis, rask forsendelse uten minimum bestillingspris. Dessuten sikrer Zappos legendariske kundeservice det du kan returner noen par sko, så lenge de fortsatt er i sin opprinnelige tilstand, gratis i et år etter kjøpet.

Hvis du trenger mer hjelp til å finne riktig passform i fottøy, slå opp Midwest Sports. Nesten hver side på deres nettside har en "Chat With a Tennis Pro" -fanen helt til høyre. Gi det et klikk, og du vil være forbundet med en tennksakkunnig som kan svare på dine spørsmål om sko, racketer og alt annet tennisutstyr de har.

Også, som Zappos.com, tilbyr MidwestSports.com gratis frakt og retur, men du må bruke minst $ 69,95 for å kvalifisere. I motsetning til Zappos vil imidlertid Midwest Sports ære seks måneders yttersålegaranti på noen tennissko, som betyr at du kan kvalifisere for et gratis par sko - eller kreditt mot kjøp av en annen modell - hvis din slitasje er for fort (en veldig reell mulighet for hardcourt tennisspillere). Denne policyen varierer fra produsent til produsent, så vær sikker på at du leser utskriftene før du kjøper.

MidwestSports.com har også hyppige salg og tilbud på sko. For eksempel annonserte nettstedet nylig et par 2016 Adidas Barricade menns tennissko, som normalt selger for $ 140, for $ 89,95. Registrer deg for nettstedets e-postliste hvis du vil bli informert om når disse salgene og tilbudene er planlagt å skje.

Lagre på retten

Nå som du er riktig rustet til handling på tennisbanen, er det på tide å spare penger på retten og ligaavgiftene.

Offentlige domstoler

Mange amerikanske byer og byer har offentlige tennisbaner som du kan få tilgang til gratis. Hvis din lokale park ikke har domstoler, prøv offentlig videregående skole. Dens domstoler er vanligvis tilgjengelige i helgene eller i løpet av uken når skolens lag ikke trener eller hosting kamper.

Noen private og offentlige tenniskøller vil frasette eller redusere din avgift for domstoler hvis du er med på en konkurransedyktig flex liga, som Ultimate Tennis. Sørg for å skrive ut din ligaplan og holde den i din tennispose slik at du kan bevise at du er der for å spille en ligakamp. Dette kan bidra til å holde noen få dollar i lommen.

Bli med i en liga

Faktisk, avhengig av hvilken region i landet du spiller i, krever Ultimate Tennis at hjemspilleren skal dekke alle court fees for den besøkende spilleren. I andre regioner er den besøkende spilleren ansvarlig for domstolsavgift opp til $ 10 hvis kampen blir spilt på en privat klubb. Eventuell avgift på over $ 10 må betales av hjemmespilleren.

Selv om ligaen du spiller i ikke har en bestemt policy for å eliminere eller redusere rettsavgifter, vil motstanderen din i enkelte tilfeller ponere opp og dekke gebyret ditt hvis du diskuterer det på forhånd. Tross alt er tennis en skikkelig, høflig sport - det meste av tiden.

Ultimate Tennis vil koste deg $ 35 for en singles sesong, eller $ 60 for dobbeltrom; Men hvis du registrerer deg og deretter henviser noen andre til ligaen, vil du motta et $ 20 Amazon.com gavekort.

Finn andre spillere gratis

Men hvis du helst vil oppleve konkurransedyktig spill gratis, er det andre programmer der ute, som TennisRound.com, som lar deg registrere deg og kontakte et bestemt antall spillere i ditt område gratis før du tar et beskjedent gebyr ($ 6,99 per måned eller $ 29 per år) for fortsatt bruk av nettstedet.

Meetup.com er også en fantastisk - og helt gratis - ressurs for å koble til tennisspillere og grupper i ditt område. Det tar bare noen få minutter å sette opp en grunnleggende profil, og deretter begynne å søke etter Meetup-grupper for å bli med. Hvis du ikke finner en gruppe som passer for deg, kan du starte din egen - gratis.

Spill, sett, match! Vi har dekket hvordan du skaffer kvalitets tennisutstyr til rimelige priser, spar penger på retten og ligaavgift og møt andre spillere med hvem som skal finpusse dine rakettdrevende ferdigheter. Nå er det på tide for deg å komme ut på tennisbanen.

Brian Hartz er frilansjournalist og tennislegenden (i sitt eget sinn) basert i St. Petersburg, Florida. Sjekk ut hans blogg og lenker til hans andre skrifter og ramblings på www.briwrites.com.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Skrive Inn Din Kommentar