Liv

Klar til å jobbe hjemmefra? Bruk disse pengene sparing strategier for hjemmekontoret

Klar til å jobbe hjemmefra? Bruk disse pengene sparing strategier for hjemmekontoret

La meg stille deg et spørsmål. Hvem betaler for hjemmekontorutstyret ditt?

Svaret er enkelt: Du.

Det er åpenbart, men når du tenker på hva det betyr, er det litt av et spark i rumpa. En arbeidsgiver kommer ikke til å hente kostnaden for kontorsrekvisita, så det kommer alt ut av din egen lomme.

Avhengig av din bransje og om kundene vil besøke, kan det koste deg alt mellom $ 800 og $ 3000 for å lage et hjemmekontor fra bunnen av.

Det viktigste er et skrivebord, en stol, en datamaskin og programvare. Det kan hende du også trenger en skriver med blekkpatroner, en stiftemaskin, en skrivebordskalender, klebrig notater og penner.

Men du vil ikke bare få en billig Craigslist kontorstol som faller fra hverandre på sømmen. Slik sparer du penger på hjemmekontoret uten å ofre kvalitet.

Handle på riktig tidspunkt

September og oktober er de perfekte månedene for å slå opp butikkene for grunnleggende kontorrekvisita. Skolen er i full gang, så butikker prøver å kvitte seg med lagerbeholdning på forsyninger. Du vil sannsynligvis finne de beste prisene på mindre varer som penner og bærbare datamaskiner.

Ferie salg og klaring hendelser er gode alternativer for kontormøbler. Januar er en god tid for de fleste kontormøbler, da forhandlere rydder ut inventarene sine for å få plass til de nye modellene som mange selskaper lanserer i februar.

En annen god tid å kjøpe kontormøbler er i mai, etter skatt tid. Hvis du er kreativ, hopper du over hele handelen og bygger dine egne møbler!

For en ny datamaskin, er det bedre å vente til august, fordi konkurransen mellom forhandlere stiger som høyskoleelever er i markedet for bærbare datamaskiner, og fordi nye modeller vanligvis slipper om sommeren, så i fjor er modellene til salgs. Hvis du trenger en oppgradering neste år, sett en påminnelse i kalenderen din.

Få gratis frakt

Shopping på nettet sparer deg for turen til butikken, og kan bidra til å minimere impuls kjøper. Imidlertid kan kostnaden for frakt virkelig legge demper på ting. I stedet spare penger ved å bruke ett av disse programmene for å få gratis frakt:

  • Staples Belønninger: Registrer deg for å få gratis frakt på kjøpene dine. Du får også opptil 5% tilbake i belønninger, og du kan tjene $ 2 på resirkulert blekk og tonerkassetter.
  • Quill.com: Tilbring mer enn $ 45 på dette kontor- og møblerstedet og få gratis frakt. Jeg så også en popup for en $ 20 kupong for nye kunder, som kan hjelpe deg med å spare enda mer.
  • Amazon Prime: Hvis du planlegger å kjøpe mange varer på nettet, kan du nyte Prime's to-dagers frakt. Hvis du ikke vil bruke $ 99 i året (eller din 30-dagers gratis prøveperiode løper ut), må du bare sørge for at bestillingen din er over $ 35 for å få gratis frakt.

Velg gratis online alternativer

Programvare er sikker på å ta en stor del av hjemmekontorets budsjett. For eksempel vil Microsoft Office Home og Business-pakken koste deg $ 219,99.

Men Googles Dokumenter, ark og lysbilder verktøyene er gratis og ganske like. Hvis du vil chatte med video, bruker du Skype eller Hangouts. For anti-virusbeskyttelse liker jeg Avast.

I stedet for å splurging på et program med en gang, kan du prøve et raskt søk etter et alternativ og spare penger for andre utgifter.

Ikke kjøp i bulk

Hør meg ut, her.

Selv om det er sunt fornuftig at du vil spare penger per vare, bør du først vurdere hvor mye du faktisk skal bruke. Visst, du kan spare et par pennies å kjøpe penner i bulk, men hva bra gjør det når du virkelig trenger bare ett eller to penner? Resten vil ganske enkelt ta opp plass.

Mens du kjøper i bulk, er det gode råd for bedrifter som raskt bruker kontorressurser, det er ikke alltid nødvendig for et enkeltpersoners show-hjemmekontor når du bare er en enpersons-show.

Velg bulkartikler når det egentlig er noe du bruker ofte, for eksempel skriverpapir, men ikke kast bort pengene dine ved å kjøpe ekstra forsyninger du ikke trenger.


Lisa Stein eier FreelanceMom.com, er en høyskole forretnings professor og en mor til to voksende døtre. Lisa er dedikert til å spille en rolle i å hjelpe kvinner og mødre til å drive en bedrift de elsker, støtte seg selv og deres familie og skape en fleksibel livsstil. Grab henne gratis kurs: 10 Overraskende enkle trinnvise oppgaver for å få flere kunder.

Skrive Inn Din Kommentar