Liv

Dine barn - og vårfuglene - vil elske denne gratis hjemmepoteksen

Dine barn - og vårfuglene - vil elske denne gratis hjemmepoteksen

Leter du etter et vårprosjekt for barna å skape det, vil du ikke bruke en masse penger på din lokale håndverksbutikk?

Vel, The Home Depot har du dekket.

Hjemforbedringshandleren vil arrangere et gratis barnas workshop den 7. april hvor deltakerne kan bygge sitt eget vindu fuglehus.

Disse små habitatene for fuglene i hagen din er festet til vinduer med små sugekopper. Den ene siden er laget av en klar plastrute slik at kiddos kan observere sine fjærvenner innvendig.

Voksenovervåkning er nødvendig for dette håndlagde håndverket. Selv om anvisningene for konstruksjon indikerer at dette prosjektet ikke passer for barn under 4 år, kan yngre barn nyte maleri og sette klistremerker på det gjennomførte prosjektet i butikken.

I tillegg til å få med hjemmet sitt DIY birdhouse, kan deltakerne også score et gratis verksted forkle, minnesmerke og prestasjonsbevis (mens forsyninger varer).

Selv om det ikke er noen avgift, spør The Home Depot at deltakerne skal registrere seg på forhånd på forhånd. Registrer deg hos din nærmeste butikk her. Verkstedet finner sted fra kl. 9 til kl. 12.00.

Hvis bygningsfuglhus ikke interesserer dine små, kan du fortsette å sjekke The Home Depots barnesenter for fremtidige hendelser. De holdes hver måned i butikker over hele landet.

Hjemforbedringsbutikken er også regelmessig vert for gratis workshops for voksne å lære ferdigheter for fremtidige prosjekter. Sjekk din lokale butikk for detaljer om kommende hendelser.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar