Liv

Her er hva regjeringen avsluttende betyr for føderale helseprogrammer

Her er hva regjeringen avsluttende betyr for føderale helseprogrammer

Fra midnatt fredag, har den amerikanske føderale regjeringen offisielt blitt stengt.

Mens muligheten for nedleggelse venter hver gang en stund som de to partiene kjemper for kraft og finansiering, er det ikke ofte en realitet vi må møte - og det kan være ganske nervøs når det skjer, selv om du vet hva å forvente.

Men samtidig får du din tilbakebetaling av skatt og registrerer deg for trygdeordninger kan vent (selv om det er frustrerende, vet vi), en ting kan egentlig ikke: helsevesenet.

Hvis du stoler på et statsstøttet helseprogram, kan en regjeringens avstengning bli enda mer bekymringsfull.

Nesten 41 000 HHS-ansatte vil bli lurt under nedleggelsen, ifølge en nedleggelses beredskapsplan utgitt av Department of Health and Human Services fredag.

Siden den føderale helsepersonell er midlertidig kuttet i halvparten, vil enkelte tjenester oppleve forstyrrelser, mens andre fortsetter som vanlig.

(Det skal bemerkes at HHS sier at på grunn av den nåværende situasjonen, er informasjonen som presenteres i denne planen "kanskje ikke oppdatert eller oppført." Ytterligere oppdateringer kan bli funnet her, selv om nettstedet noterer seg at operasjonene vil variere etter byrå .)

Helsevesenet under regjeringens nedleggelse

Her er hvordan statsstøttede helsetjenester vil bli påvirket for tiden.

Medicare

I tilfelle en kortsiktig nedleggelse, vil Medicare-programmet fortsette uten problem. Du vil fortsatt motta dekning, og refusjonsbetalinger til leverandører vil fortsette.

Medicaid

Stater har tilstrekkelig finansiering til å dekke Medicaid gjennom andre kvartal i år. Siden innskrivning av nye pasienter i Medicaid-programmet er gjort på et statsnivå, vil prosessen ikke bli påvirket.

CHIP

Mens autorisasjon for føderal finansiering for Barnes helseforsikringsprogram utløp i oktober, og kongressen ennå ikke har kommet til en avtale om neste langsiktige løsning, vil nok ansatte opprettholdes gjennom hele nedleggelsen for å fortsette utbetalinger til kvalifiserte stater fra gjenværende overføringsbalanser . Kort sagt, CHIP vil fortsette som det er for tiden.

Sentrene for sykdomskontroll og forebygging

CDCs evner vil bli redusert betydelig, men byrået tildeler ressurser i et forsøk på å "beskytte helsepersonellets helse og velvære" ved å fokusere på "umiddelbar respons på akutte sykdomsutbrudd", inkludert influensa.

Selv om det med redusert hastighet og kapasitet vil CDC fortsette å spore og rapportere data samlet av stater og sykehus i et forsøk på å støtte statlige og lokale helsemyndigheter for å spore, forebygge og behandle influensa.

Dette er spesielt viktig nå under et av de verste influensautbruddene som USA har opplevd på en stund.

Personale som støtter umiddelbare og pågående orkanresponsprogrammer, vil fortsette å gjøre det.

The Affordable Care Act

Premium subsidier for de som er registrert under ACA vil ikke bli påvirket, og statens markedsplasser vil forbli åpne for de som kvalifiserer til å registrere seg i løpet av lavsesongen.

Stoffmisbruk og psykisk helseforvaltning

SAMHSA vil fortsette å kjøre på resterende bevilgningsbalanser, og vil fortsette å gi tilgang til katastrofehjelpshjelpen, behandlingslokaliseringen, behandlingsreferanselinjen og selvmordsforebyggende livlinje. I tillegg vil SAMHSA få ansatte til å motta og omdirigere bokstaver "som indikerer selvmordstanker" til lokale selvmords livlighetsprogrammer.

Mat og legemiddeladministrasjon

FDA vil fortsette begrensede aktiviteter, med fokus på vitale funksjoner i et forsøk på å beskytte forbrukerne i nødstilfeller, sivile og kriminelle undersøkelser, høyrisiko tilbakekallinger og importoppføringsvurderinger.

FDA vil ikke kunne fortsette å støtte det meste av maten, næring og kosmetiske vurderinger. Det vil også sette en pause på rutinemessige etableringsinspeksjoner og overholdelse og håndhevelse.

Administrasjon for samfunnsliv

Senior Nutrition-programmene, programmet for langtidspleieombudsmann, beskyttelse og advocacy for personer med utviklingshemming, uavhengige livssentre og tjenester, innfødt amerikansk ernæring og støttende tjenester og forebygging av eldre misbruk og forsømmelse vil ikke bli støttet.

Veterans Affairs

Flertallet av bemanningen for Veteranavdelingen (mer enn 99%) vil fortsette å arbeide.

Veterans Benefits Administration vil måtte utnytte en tredjedel av sitt ansatte, noe som vil påvirke livsforsikring og funksjonshemmingskontroll distribusjon.

Helse ressurser og tjenester Administrasjon

Fellesskapets helsesentre og mødre-, spedbarns- og barndomshjemsbesøksprogrammet vil fortsette å fungere.

For å se den fullstendige listen over forventede helsepersonellrelaterte nedslag under regjeringens nedleggelse, se HHS beredskapsplanen her i sin helhet.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar