Liv

Disse 10 gratis tv-appene lar deg se dine favorittvisninger uten regningen

Disse 10 gratis tv-appene lar deg se dine favorittvisninger uten regningen

Etter hvert som kabelabonnementsprisene stiger høyere og høyere og kundetilfredshetsklassene dykker lavere og lavere, har kablene aldri vært mer populært. Jo, det er de vanlige store navnene i streamingtjenester tilgjengelig for en månedlig avgift, men det er mulig å sparke abonnementsavgift helt.

Heldigvis er det flere alternativer enn noensinne for å erstatte det tradisjonelle kablingsoppsettet. Mange gratis streaming-tjenester har styrket seg for å tilby tilgang til innhold oversett av abonnementsbaserte tjenester.

Selvfølgelig er det noen ganske skyggefulle alternativer der ute som streamer piratkopiert innhold, men det er nok av gratis, lovlig streaming apps som gir ikke-strenger-festet kabel kutting løsninger.

Crackle

Crackle blir raskt en av go-to navnene ikke bare i gratis streaming, men i streaming video generelt. Den kostnadsfrie tjenesten har nylig signert noe A-listinnhold, inkludert "Comedians i Cars Getting Coffee," den nyeSnatch "-serien," Seinfeld "og hundrevis av filmer fra store studioer.

For en gratis streamingtjeneste er Crackles bibliotek virkelig imponerende. Crackle har selv en håndfull originale serier til sitt navn, hvorav noen får oppmerksomhet fra kritikere og publikum. Best av alt, Crackle fungerer på nesten alle mobile enheter, streaming-bokser og smarte TVer.

Min eneste klage med Crackle er autoplay-funksjonen. Når du starter opp appen på din Roku eller annen streaming-spiller, har du begrenset tid til en film starter automatisk. Jeg har ikke funnet en måte å slå av dette ennå, men ikke å starte et annet program.

Tubi TV

Tubi TV lansert i 2014 og hevder å ha det største utvalget av gratis streaming filmer og TV-serier. Det har avtaler med store studioer som Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) og Lionsgate, og har også mange utenlandske og uavhengige produksjoner.

Tubi TVs bibliotek oppdateres jevnlig, og tjenesten hevder å legge til nytt innhold hver uke. Tubi TV-appen fungerer på Android og iOS-enheter, Roku, Apple TV, Xbox One, Xbox 360, Samsung Smart TV og Amazon Fire TV.

For å være ærlig, da jeg først hørte om Tubi TV, var jeg skeptisk fordi jeg alltid sett på apps som det som å ha filmene som ingen ønsket å se. Imidlertid ble jeg hyggelig overrasket - biblioteket er solid. Noen titler som stod ut for meg, er "Old Boy", "True Grit" og "The Machinist."

Siden tjenesten er annonsestøttet, kan du forvente å se et par minutter med annonser hvert 10. minutt eller så. Opplevelsen er ganske lik å se på vanlig fjernsyn.

Pluto TV

Pluto TV skiller seg ut i den gratis streamingmengden ved at tjenesten tilbyr kanaler av lineært innhold som en kabelpakke. Det finnes dusinvis av filmkanaler, sportskanaler, nyheter, og til og med noen høyt kurerte strømmer av nisjeinnhold.

Pluto TV lanserte nylig en video-on-demand-tjeneste med filmer og TV-serier fra studioer som Paramount, Lionsgate, MGM og Warner Bros. Pluto TV har en stor liste over støttede enheter, inkludert iOS- og Android-enheter, Amazon Kindle og Fire-enheter, Roku, Apple TV, Google Nexus Player og Chromecast-enheter og Android TV.

Mange penger har blitt høstet i Pluto TV i løpet av det siste året eller så. Jeg har nettopp lastet ned appen for første gang på omtrent et år og ble sjokkert over hvor mye innhold tjenesten har nå, samt hvor slank grensesnittet er. Det er virkelig den mest kabellignende opplevelsen der ute fra en gratis app.

Pluto-TV er litt annonse tung, siden du må se noen få minutter med annonser før du starter et program, samt periodiske annonser i hele. Igjen, det er ganske lik reklamebelastningen på vanlig TV.

Newson

Streaming video handler ikke alltid om underholdning. For de mer seriøse snekkerne der ute, tilbyr NewsON app hundrevis av lokale og nasjonale nyhetsstrømmer.

Både live og on-demand nyhetssendinger kan streames fra over 170 lokale nyhetsselskaper på 113 markeder. Utsendelsene er tilgjengelige i opptil 48 timer etter at de har luft.

Appen bruker enhetsplasseringsdata eller et interaktivt kart for å finne tilgjengelige lokale nyhetsstrømmer. Brukere kan da velge hvilke nyhetssegmenter de vil se fra kategorier som sport, vær eller virksomhet. NewsON er kompatibelt med iOS og Android-telefoner og -tabletter, som selger som Roku.

Jeg finner NewsOn spesielt nyttig når jeg ikke vil håndtere å koble til en antenne. Når det gjelder lokal programmering, er nyheten virkelig alt jeg trenger. Her i Houston, får NewsOn meg den lokale KPRC NBC-strømmen, så jeg vet alltid hva som skjer.

Morsom eller dø

Funny eller Die er uten tvil den go-to streaming appen for komedie programmering. Stiftet i 2004 av moderne komediegiganter Will Ferrell og Adam McKay, har den siden vokst til å være et fullblåst produksjonshus med originalt innhold fra noen av de største navnene i showbransjen. Den har også syndikert innhold og fungerer på både Android og IOS-enheter.

Innholdet på appen må streames og kan ikke lastes ned. Brukere kan stemme på hva de ser, og velger enten "Funny" eller "Die", et system som sikrer at det beste innholdet stiger til toppen. I utgangspunktet ser du en video, og bestemmer om du likte det eller ikke. Under videoen har du muligheten til å klikke på en "Funny" eller "Die" -knapp, som deretter påvirker videoens samlede vurdering.

Når det gjelder min personlige erfaring, har jeg ærlig tilbrakt litt tid på å le av rumpen min på videoer fra denne appen. Appen er enkel å bruke og flott for å finne nytt, morsomt innhold.

PBS Kids

Barn trenger også gratis streaming innhold. Heldigvis har PBS en PBS Kids Video app som gir hundrevis av timer med lærerikt og berikende innhold bare for de yngste medlemmene av enhver familie. Appen har et fargerikt, barnevennlig grensesnitt, noe som gjør det enkelt for barna å ta kontrollen selv.

Videoer fra mange av PBS mest populære serier er tilgjengelige for streaming, inkludert "Curious George", "The Cat in the Hat, vet mye om det", "Dinosaur Train" og "Sesame Street." PBS Kids-appen støttes på Chromecast, Android, Windows og iOS-telefoner og -tabletter, og det tar liten plass. Dessverre kan innholdet ikke lastes ned for offlinevisning.

Denne appen er min go-to for min 7 år gamle datter. Hun vet at hvis hun står opp foran meg, får hun lov til å skru på TVen og få tilgang til PBS Kids-appen. Og jeg vet at hun ser på noe aldersmessig og pedagogisk. For ikke å nevne, det er ingen bekymring for hennes eksponering for reklame fordi det er ingen - stort pluss!

Flipps

Flipps er ikke akkurat et husnavn ennå, men tjenesten vokser raskt og har allerede tusenvis av timer med innhold. Appen er kompatibel med iOS og Android-enheter, Xbox One og Apple TV. Den kan til og med synkronisere med flere forskjellige merker av smarte TVer, slik at mobilenheter kan fungere som en fjernkontroll.

Mens Flipps er gratis og tilbyr noen fristende funksjoner, kan Flipps-biblioteket kanskje ikke være for alle. Flipps har hovedsakelig obskure og B-list filmer, nisje og ekstremsport og uavhengig innhold. Det har også over 100 kanaler med lineært streaminginnhold for visning.

Som for min erfaring, mens appen får gode anmeldelser, har jeg funnet lite bruk for det. Filmer er for obskure for min smak, og ærlig talt får jeg nyhetene mine andre steder. Men hvis du er noen som ser etter nytt innhold, kan dette være nyttig for deg, spesielt hvis du ønsker å speile til smart TV.

Crunchyroll

Anime og manga-fans er sannsynligvis allerede kjent med Crunchyroll. Det sushi-inspirerte navnet stammer fra det faktum at Crunchyroll spesialiserer seg på det meste japanske innholdet, men det har også filmer og serier fra hele verden. Crunchyroll har et bibliotek med tusenvis av anime filmer og serier, hvorav mange er vanskelig å finne på andre streamingtjenester.

Det er en betalt premium-funksjon, men den gratis Crunchyroll-tjenesten har tusenvis av populære serier som Dragonball-franchisen, "Attack on Titan", "Naruto" og "One Piece." Crunchyroll-appen støttes av Apple, Android og Windows mobile enheter, samt spillkonsoller, Chromecast, Apple TV og Roku.

Crunchyroll er en flott app for alle med interesse for anime. Selvfølgelig, når det gjelder animeinnhold, må du være forsiktig med de yngre barna, så mye som det er rettet mot tenåringer (og noen ganger til og med voksne). Jeg lar ikke min lille få tilgang til appen alene. Men for tenåringer og voksne er det en slamdunk.

Rykke

For alle som har en like interessert i spill og esport, er Twitch go-to-streaming-tjenesten.

Twitch er vert for brukeropprettede kanaler og strømmer med fokus på videospill og andre esports. Den har en innebygd chat-funksjon, slik at brukerne kan chatte med andre streamere i sanntid.

Mens det er tusenvis av gratis strømmer, har Twitch også premiumfunksjoner for et månedlig abonnement. Twitch apps er kompatible med PCer, iOS og Android enheter, spillkonsoller, Chromecast og Fire TV. Mens Twitch er populær blant barn, bør foreldre passe på: Twitch-strømmer er noe uregulert og kan noen ganger inneholde voksen språk eller innhold.

YouTube

Ja, YouTube. Ingen liste over kostnadsfrie streamingvideo-tjenester vil være komplett uten den. YouTube-apper er kompatible med omtrent alle enheter der ute, og har en skjerm, og tjenesten inneholder millioner av videoer å velge mellom på nesten alle emner som er tenkelige.

De fleste av dem er ikke akkurat premiuminnhold, men det er fortsatt mange filmer i full lengde, dokumentarier og kuraterte kanaler som gir kostnadsfri underholdning for hele familien.

Mens det finnes måter å laste ned YouTube-innhold for offlinevisning, fortsett med forsiktighet: Mange av disse nettstedene og appene er fulle av skadelig programvare.

Med så mange gratis streaming alternativer der ute, er det enklere enn noensinne å kutte ledningen og spare stor. Enten du er ute etter å holde tritt med nyhetene, finne en god film for datoenatt eller underholde barna med pedagogisk innhold, eksisterer en streaming tjeneste for å sikre at du kan gjøre det uten å betale en krone. Prøv dem og se hvilke som passer best for deg.

Chris Brantner er grunnleggeren av CutCableToday, hvor han gir viktig info for folk å finne innholdet de vil ha, som NFL fotball, uten kabel. Du kan også finne sitt arbeid på Hovedkort, Business Insider, US News & World Report, og mer.

Skrive Inn Din Kommentar