Liv

Denne Tech School tilbyr et år med gratis undervisning - med en uvanlig vri

Denne Tech School tilbyr et år med gratis undervisning - med en uvanlig vri

I løpet av de siste årene har vi sett en ny trend oppstår som involverer gratis undervisning på ulike høgskoler over hele USA.

Det er en trend vi har elsket, da vi er glade for å se høyere utdanning bli mer tilgjengelig for flere mennesker, spesielt med den stadig stigende studiekostnaden og den stadig voksende trillion dollar studielånepidemien.

Men mens ett års gratis opplæring hjelper med rekruttering og å få studenter startet på disse høyskolene, er det nye problemet disse skolene står overfor, opprettholdelse. Mange studenter vil dra nytte av disse gratis første årene (eller to) av tilbudene, men mange slutter seg ikke rundt for å fullføre sine grader.

Så, når kolonneprøven Matt Reed, som skriver Inside Higher Eds "Confessions of a Community College Dean," foreslo å gjøre det andre året av college gratis i stedet for den første, var en teknisk høyskole i Ohio alle ører.

BOGO-undervisning ved Ohio's Marion Technical College

I et forsøk på å oppmuntre studenter til å holde seg fast og se sin høyskoleutdanning gjennom, tilbyr Marion Technical College studenter et år med gratis undervisning etter de fullfører et år som en heltidsstudent.

Det er riktig - det er å kjøpe en, få en på collegeopplæring.

Skolen prøvde å finne ut en måte å ikke bare tiltrekke seg studenter, men å beholde dem utover det fristende første frie året.

Ved å gjøre det andre året gratis og inkludere bestemmelsen om at studentene først skal fullføre et selvbetalt år av heltidskurs (som betyr minst 30 timers kurs i løpet av to semestre), håper skolen ikke bare å ta inn studenter som er begeistret å lære, men også gi dem incitament til å holde fast og utmerke seg.

Den gamle modellen, som inkluderte et gratis første år, reed bemerket i sitt opprinnelige forslag, "påfører en betydelig kostnadsøkning akkurat som studentene kommer inn i strekningen", noe som gjør det mer sannsynlig for dem å gå bort.

Den nye modellen ville gjøre det enklere å se på graden gjennom fordi studentene allerede hadde investert egne penger i utdannelsen i løpet av det første året.

Denne metoden, Reed skriver, "svarer på det kulturelle ønske om" hud i spillet "ved at studentene jobber for det."

Marion Techs president, Ryan McCall, hadde søkt etter en måte å gjøre det gratis undervisningsløftet han hadde sett på pop opp rundt i landet arbeidet for sine egne studenter. McCall sier at han hadde sett på måter å gjøre sommerkursene gratis for noen studenter og også forsøkt å finne ut hvordan de skal oppmuntre dem til å fortsette.

Etter å ha lest Reeds artikkel på Inside Higher Ed, stilte McCall spørsmålet: "Holder vi oss med sommerideen eller prøver vi å gå videre og utvide den til ideen om å gi studentene et annet år gratis etter at de har bevist at de vil å gjøre jobben og være her? "

Skolen bestemte seg for å gå videre og løpe med Reeds ide.

Hvordan "Second Year Free" Undervisning vil fungere

BOGO-undervisning på Marion Tech, et system som nå er kjent som "Get to Next Scholars" -programmet, gir innkommende studenter med et ekstra år på opptil 35 kreditt timer gratis.

For å tjene året med gratis undervisning, må studentene fullføre ett års heltidsarbeid - minst 30 timers kurs på høyskoleplan - med minst et gjennomsnitt på 2,5 grader.

Studentene vil også motta et stipend på $ 100 mot bøker hvert semester i begge år, sammen med tilgang til en dedikert rådgiver som vil hjelpe dem med å velge utdanningsvei.

Til slutt er stipendprogrammets mål å øke Marion Techs ferdigstillingsrate.

Amy Adams, Marion Techs visepresident for planlegging og fremskritt, sier at innkommende studenter i programmet vil bli støttet hvert trinn i veien for å sikre at de føler seg økonomisk og følelsesmessig sikre i utdanningen.

"Vi vil sørge for at de har den riktige støttegruppen, så vi ser på disse studentene som en kohorte kommer inn," sier Adams. "De vil bli tildelt en akademisk rådgiver, så de er alle på rette veier og tar de riktige klassene, ikke faller bak, føler seg ikke overveldet og møter som en gruppe."

Siden programmet Get to Next Scholars er fortsatt i pilotfasen, vil det ta litt tid før skolen ser nøyaktig hvordan BOGO-undervisningen påvirker oppbevaring og ferdigstillingsfrekvens.

"Først og fremst, sier McCall," handler det om å hjelpe studenter med å få sin grad i kortere tidsramme og for mindre kostnader. "

Grace Schweizer er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar