Liv

Kjøring mens distrahert er farlig. Vennligst slutte å gjøre det. Vær så snill

Kjøring mens distrahert er farlig. Vennligst slutte å gjøre det. Vær så snill

Hei.

Unnskyld meg. Pssst. Hallo? Her borte! Hei!

April er Distracted Driving Awareness Month. Her er hvorfor du bør bry deg.

Cambridge Mobile Telematics studerte tusenvis av krasjer og oppdaget det 52% av dem oppsto som følge av kjøring mens distrahert.

Telefoner er en av de største kjøreforstyrrelsene, ifølge Nasjonalt institutt for arbeidssikkerhet og helse.

Du vet allerede at teksting og kjøring er utrolig farlig, men det er også en handsfree enhet for å ringe eller samhandle med Siri.

Heng opp og kjøre

Ikke ta det fra meg - hør på Nasjonalt sikkerhetsråd, regjeringsorganisasjonen som holder styr på slike ting for å holde oss i live

Det står "Minst 27% av krasjer innebærer at drivere snakker og SMSer på mobiltelefoner."

Yikes.

Sett ned Mascara, også

Men det er ikke bare mobiltelefoner som gir oss problemer på veien.

Drivere gjør alle slags dumme ting bak rattet. Vi spiser, bruker sminke, fiolin med radiohjul, kjæledyr hundene rider med oss ​​og alle slags andre ting som virkelig kan vente til bilen er i full gang.

Jeg tilbringer en god del tid på utdanningen, og jeg har sett at flere enn en sjåfør faktisk leser en bok. Jeg er seriøs.

Du kan få busted

Hvis du redder ditt eget liv og livene til mennesker rundt deg, er det ikke incitament nok til å slutte å kjøre mens du er distrahert, kanskje å være ute av fengsel er.

Retshåndhevelse offiserer fra kysten til kysten er oppmuntrende drivere til å kontakte politiet og rotte ut andre sjåfører de ser gjør hensynsløse ting bak rattet.

Hvis du kjører mens distrahert eller kjenner noen som gjør det, er det på tide å stoppe. Nasjonalt sikkerhetsråd har en mengde ressurser du kan bruke til å gjøre en endring eller skape bevissthet om dette alvorlige, men forebyggbare problemet.

Din tur: Hva er den skummelste tingen du har sett noen gjør mens du kjører?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Du vil ikke fange henne teksting og kjøring fordi hun er for opptatt med å synge, vis melodier og bilseter på stoplys.

Skrive Inn Din Kommentar