Liv

Her er hvordan min 2-dagers, 23-dagers leiebil endte opp med å koste nesten 250 dollar

Her er hvordan min 2-dagers, 23-dagers leiebil endte opp med å koste nesten 250 dollar

Jeg prøver å gjøre smart økonomiske beslutninger for det meste.

Men nå og da gjør jeg kjøp som bare er feil ... så galt for lommeboken min.

Det siste tilfellet? Overpaying for leiebil.

På en siste tur leide jeg en bil fra Enterprise på Philadelphia International Airport. Bilforsikringsselskapet mitt - USAA - gir sine medlemmer rabatterte priser hos enkelte leiebiler, og Enterprise er en av dem.

Jeg valgte en økonomibil med en daglig rate på $ 22,57. Jeg leide bilen i to dager. Min totale kom til $ 243.63.

Ja, det er over 10 ganger den daglige prisen. (Og det er ikke factoring i å bruke ca $ 26 i gass for å fylle opp igjen før du returnerer bilen.)

Her er nedbrytingen av regningen min og feilene jeg prøver å unngå neste gang jeg leier en bil.

Ikke ignorere avgifter og avgifter

Prisen for bilen var $ 22,57 per dag, så Jeg endte opp med å betale $ 45.14 for bilen selv.

Jeg betalte $ 76,33 i avgifter. Dette inkluderte en $ 20.33 innrømmelse av koncessjonskostnad for å refundere Enterprise for avgifter som den betaler til flyplassen, en $ 16 kundeserviceavgift for å finansiere et nytt bilutleiefasiliteter på flyplassen, en $ 4 offentlig transportavgift for å gå mot masse transportfinansiering og en $ 36 enveiskostnad fordi jeg trengte å returnere bilen til en annen Enterprise-plassering.

Jeg betalte $ 20,22 i skatt. Dette inkluderte en $ 3.23 kjøretøy-utleie skatt, en $ 4,07 Philadelphia kjøretøy-utleie skatt, $ 9,69 i Pennsylvania salgsskatt og $ 3,23 i Philadelphia salgsskatt.

Og her er kickeren: Jeg betalte $ 101,94 for å velge forsikring og skadedekning for leiebilen. Det er flere ark papirer som beskriver hva jeg betalte for, men i hovedsak var kostnadene 47,98 dollar for skadefrigivelse, 12 dollar for personlig ulykkesforsikring og personvernsdekning, 11,98 dollar for veibeskyttelse og 29,98 dollar for tilleggsansvarsbeskyttelse.

Feil # 1: Velger full forsikringsdekning

Den største pengene feilen jeg gjorde da leie denne bilen var å betale for hele forsikringsdekning - som utgjorde omtrent 42% av min regning.

Grunnen til at jeg var på reise til Philadelphia var å besøke min far, som nettopp hadde fått en alvorlig bilulykke tidligere i uken. Da kvinnen på utleiedisken spurte om jeg ønsket å kjøpe total forsikringsbeskyttelse, kom jeg til enighet - bare hvis lynet rammet to ganger, og jeg fikk også en stor kollisjon.

Men tingen er ... Jeg kunne ha unngått denne valgfrie prisen helt. Det viser seg, Min bilforsikring dekker leiebiler. Selvfølgelig skjønte jeg dette etter at jeg var, ser opp informasjon for denne artikkelen.

Lær av min pinlige (og kostbare) feil og utfør din due diligence før du kjøper ekstra forsikring for leiebilen din. Ikke sjekk bare din bilforsikring. Noen kredittkortavtaler inkluderer også dekning for leiebiler. Hvis du er AAA-medlem, sjekk hva som er inkludert i denne policyen.

Jeg legger til min skam, leienavtalen jeg undertegnet, sa selv at forsikringen som tilbys kanskje allerede er dekket av en annen kilde. Men det ble begravet i de fire sidene av vilkår og betingelser som jeg ikke engang blikket over.

Det lønner seg virkelig å lese gjennom alt du signerer.

Feil # 2: Leie på flyplassen

Jeg har alltid blitt fortalt leie en bil på flyplassen er dyrere enn å leie andre steder.

Den $ 20.33 innrømmelse-avgift utvinning og $ 16 kunde-anlegget kostnad ble lagt til min regning bare fordi jeg leide fra Philadelphia flyplassen. Jeg kunne ha potensielt spart penger hvis jeg hadde funnet billig transport for å komme til et annet leieanlegg.

Noen ganger er de daglige prisene på flyplassene også høyere sammenlignet med steder utenfor flyplassen.

Feil # 3: Velge en enkeltveis Drop-Off

Det var vanskelig for meg å unngå denne avgiften fordi jeg fløy ut av en flyplass nesten 100 miles fra hvor jeg opprinnelig leide bilen.

Men neste gang jeg trenger å leie bil, prøver jeg å planlegge ting slik at jeg kan hente og slippe av kjøretøyet på samme sted.

$ 36 jeg betalte for å endre drop-off stedet var mer enn den daglige prisen på utleie.

Feil # 4: Rushing gjennom prosessen

Penny Hoarders på jakt etter de beste tilbudene, vet fordelene med å handle rundt. Jeg reservert min leiebil etter at jeg hadde landet på flyplassen og plukket opp bagasjen min. Jeg forsket ikke på forskudd på forhånd eller gjør mye sammenligningshopping for å se hvilke andre utleiefirmaer ville ha belastet meg.

Jeg har kanskje funnet en billigere leie hvis jeg hadde tatt meg tid. I det minste kan det ha redusert meg over $ 100 i unødvendig forsikringsbeskyttelse ved å bremse og lese gjennom hele leieavtalen på utleiedisken.

I mitt forsvar var jeg bekymret for fars fars ulykkesskader, og planleggingen av turen var veldig i siste øyeblikk. Å gjøre økonomiske beslutninger når du er sliten og stresset, er ikke veien å gå.

Feil # 5: Betaler ikke avgiften på kredittkortet mitt

Når min neste kredittkortregning ruller rundt, vil den inkludere omtrent $ 4,60 i renter fordi jeg ikke betalte leieprisen umiddelbart.

Selv om det ikke er mange penger, kan kredittkortinteresser raskt samle seg før du skjønner det.Jeg betaler fortsatt gjeld fra kostnader jeg gjorde i 2013, og interessen dreper meg.

Hvis du bruker et kredittkort for en leiebil, er det best å betale avgiften så snart som mulig - med mindre du er fortsatt innenfor kortets 0% interesse introduksjonsperiode.

Unnskyld meg mens jeg går av og følger mitt eget råd.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Skrive om hennes økonomiske feil var vanskelig, men hun håper å inspirere andre til å gjøre bedre valg.

Skrive Inn Din Kommentar