Liv

Hvilken er for deg? Slik fjerner du alle disse lånene til studentlån

Hvilken er for deg? Slik fjerner du alle disse lånene til studentlån

Det er ingen hemmelighet at kostnaden for utdanning har skyrocket i Amerika og fortsetter å være et kjerneproblem som politikere, lærere, aktivister og studenter griper. Collegestyret anslår at Gjennomsnittlig bachelorstudent brukte nesten $ 50.000 på utdanning i skoleåret 2016-2017.

Hvordan betaler elevene det? Med studielån.

Ifølge Student Loan Hero indikerer de siste rapportene at 44,2 millioner amerikanske studenter, fortid og nåtid, for tiden er $ 1,44 billioner i gjeld samlet, på grunn av den stigende kostnaden for utdanning.

Mens vi kan talsmann for forandring i og utenfor det politiske systemet, må vi spille ball i mellomtiden - det betyr å bli kjent med hvilke typer studielån som er tilgjengelige for oss, slik at vi kan ta de beste økonomiske valgene for våre nåværende og fremtidige situasjoner .

Studentlån faller inn i to hovedkategorier - føderale og private. Hver av disse har sitt eget sett med underkategorier. Mens føderale lån vanligvis er det beste alternativet for studenter (mer om det på litt), er det umulig for mange å finansiere en hel høyskoleutdanning med bare føderale lån. Det er derfor viktig å ta deg tid til å gjøre deg kjent med de ulike typer føderale studentlån samtidig som du vurderer private lån.

Føderale lån

For enkelhets skyld er det to hovedtyper av føderale studielån å vurdere: Stafford Lån og Perkins Lån. Fra 30. september 2017 vil den føderale regjeringen være slutter Perkins Lån programmet, slik at Stafford Lån går til studielånet.

Du kommer også over to typer PLUS Lån: Parent PLUS Lån og Grad PLUS Lån. Utover det kan du vurdere å konsolidere dine ulike typer studielån til ett: et direkte konsolideringslån.

Stafford Lån

Hvis du planlegger å motta føderal lån, er dette lånet å vite. Finansiering for disse vanlige studielånene kommer fra Federal Direct Student Loan Program (FDSLP), og kan tilbys som subsidiert eller ikke-subsidiert.

Den korte versjonen:

 • Lån via den føderale regjeringen
 • Kom i subsidiert (regjeringen hjelper med rentebetalinger) og usubsidiert (regjeringen hjelper ikke)
 • Rimelig rente
 • Begrensning til hvor mye du kan låne avhenger av året i skolen

The Breakdown: Subsidized vs Unsubsidized

Støttede Stafford Lån gi deg muligheten til å utsette eventuelle rentebetalinger til etter at du har uteksaminert. I stedet er det føderale regjeringen vil betale rentene mens du er i skole minst halvtime, så vel som i den seks måneders grace periode som følger oppgradering, (i teorien vil du tilbringe den tiden på jakt etter en jobb.)

Subsidierte Stafford Lån er gode for studenter fordi det betyr mindre tid brukt til å betale for skolen og mer tid med å fokusere på å studere og skrive papirer. Ifølge Debt.org vil renten på subsidierte Stafford Lån i 2017-2018 skoleåret være omtrent 3.76%.

Subsidierte Stafford Lån er imidlertid ikke for alle. Ifølge Federal Student Aid Office må studentene demonstrere en økonomisk behov når du fyller ut skjemaet for gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA) dette betyr vanligvis Familiens inntekt er under $ 50.000, per Debt.org.

Det er grenser for hvor mye penger du kan låne via en subsidiert Stafford Lån, og det avhenger stort sett av familiens situasjon og ditt nåværende år i skolen. Federal Student Aid Office tilbyr et nyttig bord som bryter ned kredittgrensene for dette lånet, men vær oppmerksom på at skolen din faktisk ikke kan gi dette beløpet.

Unsubsidized Stafford Lån er enklere å skaffe, som deg trenger ikke å bevise noe økonomisk behov. Imidlertid føderale regjeringen vil ikke foreta betalinger på din interesse mens du er i skolen. Du kan fortsatt utsette disse utbetalingene til etter eksamen, men du vil være ansvarlig for hele renten. For skoleåret 2017-2018 er kursen fortsatt 3.76%.

Merk: Stafford Lån blir noen ganger referert til som direkte lån.

PLUS Lån

Den korte versjonen:

 • To typer: Foreldre og Grad
  • Foreldre må søke om foreldre PLUS
  • Grad-studenter kan søke om Grad PLUS
 • Ingen lånepotte
 • Høye renter

Den føderale regjeringen tilbyr PLUS-lån til to sett søkere: foreldre og gradstudenter. Selv om studenter er kvalifisert til å søke om sistnevnte uten foreldrene, står PLUS for Foreldrelån for grunnskoleelever. For å få et foreldre PLUS Lån, må foreldre eller foresatte (e) søke.

Hva gjør disse forskjellig fra Stafford-lånene og de døende Perkins-lånene er det Det er ingen lokk på hvor mye du kan låne. PLUS Lånene kommer imidlertid med høyere renter; på tidspunktet for skriving er renten 6.31%.

Direkte konsolideringslån

Den korte versjonen:

 • Kombiner flere låneutbetalinger til en for enkelhets skyld
 • Kan forlenge tilbakebetalingsrammen og koste deg mer i interesse over tid

Den endelige føderale studielånstypen er direkte konsolideringslånet. Dette lånet, ifølge Federal Student Aid Office, er et ikke-avgiftsalternativ for å gruppere dine ulike lån til en enkelt månedlig betaling - derved konsolidere studielånene til en.

Hvorfor skulle du trenge å gjøre dette? Fordi regjeringen ikke gjør noe lett - det er det korte svaret. Jo lenger svar er det, selv om du kan stole på Stafford-lånet hvert år, er det en god sjanse for at hvert år - eller til og med hvert semester - at pengene kommer fra en annen utlåner.

For eksempel, anta at du er i skole i fire år på to semestre i året med en annen utlåner for hvert semester. Det betyr at du får åtte forskjellige betalinger for å gjøre hver måned, antagelig med flere forskjellige forfallsdatoer, bare for dine føderale lån.

Direkte konsolideringslån gjør dette mindre av hodepine for deg og gjør det også vanskeligere for deg å gå glipp av en betaling (siden det bare er en å huske) og pådrar seg et gebyr.

Pass på: det er noen ulemper å konsolidere lånet ditt. Konsolidering kan veldig enkelt trekke ut tilbakebetalingstiden på lånene dine, noe som betyr at du kan ende opp med å betale mer over tid, og du må håndtere den truende frykten for studielån lenger enn du hadde planlagt.

Privat lån

Den korte versjonen:

 • Kan dekke hva føderale lån ikke gjør
 • Krev en god kreditt historie
 • Kan ha høye renter

Føderale lån bør vanligvis være din første forsvarslinje når stipendier og stipendier ikke er nok til å finansiere utdanningen din. Men da Stafford Lån har caps og PLUS Lån krever foreldre deltakelse og prisene kan være for høye, kan det hende du må søke ekstra finansiering. Det er der private lån kommer inn.

Disse lånene er mer som de personlige lånene du kan ta ut med utlånsinstitusjonen din. Gitt at de fleste studenter er i sena tenårene eller tidlig på tjueårene, kan disse imidlertid være utfordrende å få. Du trenger en cosigner og / eller god kreditt for å tjene et privat utlån.

Med private utdanning lån, er det mye mer igjen opp til din unike situasjon. Renter kan være faste eller variable og vil avhenge av kreditthistorikken din. Du kan også måtte betale når du fortsatt er i skolen.

Tenk på private utdanningslån som et nødvendig onde - de er ikke gode, men de er der hvis du trenger dem.

Helse yrker Studentlån

Den korte versjonen: Helseutdanning Studentlån

 • For studenter som studerer medisin i bestemte områder
 • Basert på økonomisk behov

Helse yrker Studentlån er reservert for de som studerer i bestemte fagområder, ifølge Helse- og tjenestestyrelsen. Gradområder som kvalifiserer for denne typen lån inkluderer tannlegen, optometri, apotek, podiatrisk og veterinærmedisin. Disse lånene er behovsbaserte og konkurransedyktige.

Alternativt kan studenter som studerer allopatisk eller osteopatisk medisin søke om Primærpleielån, mens studenter som arbeider med sitt diplom, assisterende, bachelor- eller utdannet grad i sykepleie, kan søke om sykepleielån. Disse to lånetyper er også behovsbaserte og konkurransedyktige.

Skoler må delta i disse låneprogrammene for at studentene skal være kvalifiserte; før du registrerer deg, sørg for at skolen din har valgt disse alternativene.

Gitt den nåværende tilstanden i vårt lands utdanningssystem, er studielån nødvendig, men de er aldri ideelle. Hvis du må ta ut penger for å finansiere utdanningen din, husk bare at det er i jakten på høyere kunnskap - som kan hjelpe deg med å lande en jobb for å betale av disse lånene.

Timothy Moore er en stolt utdannet av Wright State University og jobber nå som en heltidsredaktør og frilanser i fritiden. Han bor sammen med sin partner og deres to hunder i Nashville, Tennessee.

Skrive Inn Din Kommentar