Liv

5 høyskoler og universiteter som vil betale deg til Graduate på tid

5 høyskoler og universiteter som vil betale deg til Graduate på tid

Ideelt sett ville vi alle kunne bruke så mye tid som vi ønsket på college.

Det er det perfekte stedet å gjøre litt selvoppdagelse. Bredden av menneskelig kunnskap ligger på bordet for inspeksjon - i det minste teoretisk. Du kan ta en tilfeldig valgbar klasse (astronomi, noen?) Og boom: Du skjønner plutselig at det er din ujevn lidenskap.

Men i en verden der høgskolen er, dessverre ikke gratis, er det ikke mulig for en stor del av oss å utforske en utforskende kollegial jaunt og et år eller to super-seniordom.

Faktisk, med studentlån gjeld på en heltid høy, du vil sannsynligvis få deg ut av college så raskt som menneskelig mulig - Hvis du selv tar sjansen i det hele tatt.

Incentivize deg selv til Graduate på tid med en studiegodtgjørelse

Du kan bli overrasket over å lære noen høgskoler faktisk belønne deg for å komme ut av deres hellige haller til tider. Du vil tro at de vil at du holder deg fast, siden de står for å tjene mer penger fra din utvidede undervisning og avgift.

Men som det viser seg, er den tradisjonelle fireårige gradbanen ikke like vanlig som du kanskje tror.

Fra og med 2008 tok over halvparten av første gangs bachelor mottakere mer enn fire år å komme dit, ifølge National Center for Education Statistics. Medianfiguren var 52 måneder, som går ut på om lag ett ekstra semester.

Studenter som går i skole for alltid, går ikke inn i arbeidsstyrken - og de oppblåser også den allerede latterlige summen av amerikansk studentgjeld.

Som et resultat, mange skoler tilbyr studenter undervisning refusjoner og andre insentiver for eksamen på tid.

Så hvis du ønsker å komme inn, gå ut og komme på vei, vil du kanskje vurdere følgende høgskoler og universiteter.

Et ord med forsiktighet: En $ 1000-sjekk etter at du har gått over eksamenstiden, ville være hyggelig, men i det lange løp er det ikke mye penger, så vurder alternativene nøye.

Mange av disse tilbakebetalinger og rabatter har stive krav som vil gjøre det vanskelig å endre hovedrollen eller registrere deg svart. Og jobber hele veien gjennom en grad i et felt du ender opp med å hate er ikke en god idé.

Hvis du bare starter for å oppdage at du ikke kan se blodet, bør du bytte hovedpersonen din - selv om det betyr at du ikke utdanner deg i tide. Ingen mengde penger er verdt din langsiktige lykke og velvære.

Når det er sagt, kan disse programmene motivere deg til tenk igjen om du er klar til å gå på college nå eller ikke. Hvis du ikke vet hva du vil gjøre, kan det være verdt å ta et gapår (eller tre).

Du kan også oppdage at du ikke engang trenger å gå på college først!

5 Skoler hvor det lønner seg å bli graduate på tid

Her er hvor du skal søke om du vil bli betalt for din kollegial effektivitet.

1. Florida Gulf Coast University (Ft. Myers, FL)

Tidligere i år annonserte FGCU Governor's Challenge Rebate programmet, designet for å stimulere studenter til å komme seg ut av skolen - og inn i Floridas arbeidsstyrke - i tide.

Og selv om bestemmelsene er strenge, er det ganske et incitament.

I følge uttalelsen, studenter som A) erklære en stor under deres freshman år, B) fullføre denne graden til tiden, og C) land en jobb som betaler mer enn $ 25.000 innen seks måneder etter oppgradering vil være tilbakebetalt enhver undervisningskostnad de betalte ut av lommen i løpet av deres freshman år opp til $ 4.200, basert på 30 kreditt timer.

Studentene må også søke rådgivning om arbeidsprosesser, benytte FGCUs karriereutviklingstjenester og delta i jobbmesser og praktikplasser. Kort oppsummert, du må bevise at du er virkelig, egentlig på jakt etter en jobb.

Dessverre vil rabatten ikke dekke "avgifter, bøker, boliger, måltidsplaner eller andre ikke-undervisningsutgifter."

Den introduserende klassen startet i løpet av sommeren og høsten 2015, og alle fremtidige freshmen-studenter er kvalifisert.

2. Howard University (Washington D.C.)

Starter i år, Howard Universitetet vil dekke halvparten av kostnaden for en studentes siste semester dersom studenten oppgraderer tidlig eller på tid, ifølge CNN Money.

Anta at kostnaden inkluderer undervisning og obligatoriske avgifter - og ikke de nødvendige tilleggene som, du vet, mat - det fungerer ut til en besparelser på $ 5,992.50, ved hjelp av skolens nylig publiserte priser.

3. Texas offentlige universiteter

Studenter på et hvilket som helst offentlig Texas-universitet - ja, inkludert Texas A & M - kan tjene en opplæring rabatt på opp til $ 1000 dersom de oppgraderer innenfor det valgte programmets begrensninger. Det er vanligvis fire år, men kan være opp til fem for grader som arkitektur og ingeniørfag.

For å være kvalifisert må du ganske mye vite hva du studerer fra get-go.

Studentene må ha oppnådd å ha "forsøkt ikke mer enn tre semesterkredit timer i overkant av minimum antall timer som kreves for deres grad," ifølge College for All Texans.

Oversettelse: Å ta den kule utseende klassen som ikke har noe å gjøre med din advarselsti, kan diskvalifisere deg fra rabatten. Og hvis du skriver inn svart, har du ikke mye wiggle-rom for å finne ut av deg selv.

Du må også forbli en Texas bosatt og betale undervisning i hele landet til enhver tid mens du forfølger din grad. Sjekk ut de fulle detaljene her.

4. Massachusetts Fellesskap og statsuniversiteter

I løpet av de neste to årene vil Commonwealth of Massachusetts "fase inn" et studieavdragsprogram for studenter som tar (veldig Penny-Hoarder-vennlig) ruten og går på fellesskolen før universitetet.

"Studenter fra alle samfunnshøyskoler som registrerer seg i ett av to dusin fagområder, vil motta en 10 prosent rabatt på undervisning og avgift ved vellykket gjennomføring av hvert semester, "Ifølge Boston.com.

Videre vil studentens opplæring og honorarer bli frosset gjennom hele studietiden.

Bortsett fra å velge en godkjent disiplin - listen inkluderer ikke ingeniørfag eller sykepleie - elevene må opprettholde en GPA på 3,0 eller høyere, få sin tilknyttede grad på to og et halvt år og fullføre sin bachelorgrad på en statsskole senest fire og et halvt år fra startdato.

Avtalen omfatter alle universiteter i Massachusetts campus.

5. Eastern Illinois University (Charleston, Illinois)

Selv om det ikke er en rabatt, har studenter på denne Midtvestskolen god grunn til å få sine studier gjort på tide: Siden 2004 er det tilbudt a garantert studieplan, låser elevene inn sin opprinnelige skolepris for "fire kontinuerlige akademiske år".

Med mindre programmet er en spesiell omstendighet, vil du sannsynligvis bli utsatt for undervisningsturer når du er på tide.

Hvordan betale mindre for høyskoleopplæring

Selv med undervisning refusjon, college er dyrt.

Og stol på meg, det gjør du ikke Ønsker du å starte din #adulting eventyr med en gigantisk høyde av studentgjeld.

Så det er verdt å ta all den hjelpen du kan få når det gjelder å betale for skolen ... og nei, vi snakker ikke om ut av mamma og pappas lomme.

Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe.

For det første, sjekk ut disse 100 stipendene, og 100 mer som er litt ... rart. Stipend og stipend er gratis penger, vel verdt tiden og krefter det tar å søke!

Og siden du har opptatt oppføring av potensielle skoler, sjekk ut de beste verdiskollegene - noen av de som tilbyr den mest sjenerøse behovsbaserte hjelpen, kan overraske deg!

Sist men ikke minst, ikke glem det: Ikke alle må gå på college.

Hvis du bestemmer deg for den tradisjonelle høyskoleopplevelsen ikke er for deg, kan du prøve en lærling eller et alternativt kurs for å hjelpe deg med å trene for en velbetalt karriere.

Mange andre jobber har gode lønninger og krever ingen grader - her er noen av de raskest voksende i år.

Din sving: Vil du fremskynde din høyskoleopplevelse for en studieavgift eller refusjon?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar