Liv

5 strategiske måter å besøke høyskoler uten å blåse budsjettet

5 strategiske måter å besøke høyskoler uten å blåse budsjettet

Datteren min tok ut en videregående skole i juni og begynte på høgskolen i høst.

Hun ville ha en stor skole med fotball, store akademikere og mye rah rah. Hun lengtet også etter en skole med demografi som ville passe hennes bakgrunn, religion og interesser. En med klubber og organisasjoner hvor hun kunne spre sine vinger, ta på seg lederskap og prøve nye ting. Hun likte også ideen om en quintessential college town.

Da vi begynte å finne den beste passformen, innså vi at høyskolebesøk var en del av puslespillet i høgskolens søknadsprosess. Når din videregående ungdom eller eldre har smalere sin liste, vil et besøk til noen få skoler gi dem en følelse av "kan jeg se meg selv bruke fire år i mitt liv her?"

Vi bor i forstedene til Philadelphia. For noen høyskoler, som de i Florida, ventet vi til hun ble akseptert før planleggingen av besøket. I datterens tilfelle begynte vi å besøke høyskoler i juniorsår, men vi besøkte de fleste av dem i løpet av hennes seniorår.

Selv om jeg ikke hadde et bestemt budsjett i tankene, var jeg bevisst på kostnadene. Her er noen tips som fungerte for familiens budsjett.

1. Bygg høyskolebesøk i eksisterende reiseplaner

University of Michigan var på min datters ønskeliste. Så da min sønn hadde en baseball turnering i Detroit, bestemte vi oss for planlegg et besøk som en del av samme tur.

Jeg fant en liten flyselskap som flyr til Detroit for omtrent en tredjedel av prisen per billett enn å flyr ut av Philadelphia International Airport. Rundtur-billettene var en rimelig $ 140 hver.

Vi bodde på et budsjettvennlig hotell i suite-stil utenfor byen, og sparte $ 50 per natt. Vi forhandlet direkte og spurte front desk kontorist for frokost bilag. Han forpliktet - og de hjalp oss med å spare rundt $ 20.

2. Kombiner besøk til flere høyskoler

Fra Philadelphia bestemte vi oss for å planlegge en dagstur sør for å besøke University of Maryland (hvor jeg ble uteksaminert) og University of Virginia.

Vi begynte på stasjonen vår på 5 min. Min mann og jeg delte kjøringen, fanget smørbrød på en nærbutikk på vei hjem og reddet kostnaden for et hotell - ca $ 150 - ved ikke å overnatte. Det var en lang dag, men vi besøkte to store statskoler.

En annen gang fløy datteren min og jeg til Florida for å besøke University of Miami og University of Florida i Gainesville.

Jeg fant en rimelig tilkoblingsflytur gjennom Miami fra Philadelphia til den lille regionale flyplassen i Gainesville. Jo, forbindelsene gjennom Atlanta og Charlotte var raskere, men flyr gjennom Miami lagret oss $ 170 per billett.

Vi turnerte UF på fredag. Vi brukte poeng for de to nettene vi bodde i Gainesville, sparer mer enn $ 400.

For å komme til Miami, kan vi enten leie en bil og gjøre fem timers kjøretur, eller fly fra den regionale flyplassen. Jeg fant en $ 150-per-billettpris fra Gainesville til Miami, og jeg trodde den timelange flybilletten og $ 300 kostnaden var fornuftig.

Etter vår tur på søndag valgte vi det siste flyet hjemme, som lagret oss mer enn $ 110 per billett.

3. Fly midtuke

Vår datter ønsket å besøke Tulane University i New Orleans. Jeg fortsatte å sjekke flybilletter - og det var over $ 500 per billett for helgenfly.

Jeg plugget i flyreiser for tidlig tirsdag, bor bare en natt og tar siste flytur ut på onsdag. Prisen var $ 277 per billett - det var som å kjøpe en, få en.

Jeg forstår at dette ikke er et alternativ for alle. Men jeg har vært en heltids frilansskribent i 18 år. Jeg har flere kunder, og fordelen med å jobbe hjemmefra og arbeide for meg selv er at jeg har mye fleksibilitet.

Når det er sagt, er det viktig å merke seg at når jeg er ute av kontoret mitt og ikke skriver, tjener jeg ikke. Så, jeg må velge og velge mine besøk nøye.

4. Del og overvinne

Ikke alle husholdninger er to foreldre, så igjen er dette ikke et valg for alle. Men mannen min og jeg innså at vi ikke kunne begge gå til alle høyskolebesøk, og denne strategien reddet oss penger.

For eksempel tok jeg datteren min til Florida og New Orleans, som sparte den ekstra kostnaden for et fly for mannen min.

Ohio State University var også på hennes liste. Min mann og datter fløy middag på en fredag ​​og returnerte tidlig søndag.

Selv om de måtte tilbringe en ekstra natt på hotellet på lørdag kveld, var kostnadsforskjellen fornuftig. Den ekstra natten på hotellet var bare $ 129, mens flyr ut lørdag ville ha kostet oss en ekstra $ 170 per billett.

5. Godta at du vil "ha" å se noen høyskoler

Vår datter ble også akseptert til Boston University, hvor mannen min ble uteksaminert. Han valgte å fly og sa at trade-offen var trafikken han hadde truffet og tollen på ryggen i løpet av seks timers kjøretur.

Dette var ikke en spareposisjon, men andre faktorer kommer ofte til spill. Min mann elsker Boston University og ønsket å vise datteren vår hvor han hadde gått på college.

Utbetalingen av høyskolebesøk

Etter nesten to års tur og avgjørelse startet datteren vår bare University of Florida i Gainesville. Alt sagt, brukte vi rundt $ 2500 på høyskolebesøk.

Som en mor som har vært igjennom det, kan jeg si alt går ut! Fortell din student å holde et åpent sinn når de besøker skolene, ettersom deres endelige valg kan til og med overraske dem! Lykke til!

Din sving: Har du planlagt høyskolebesøk på et budsjett? Del dine tips i kommentarene!

Erica Lamberg er gift og er mor til en datter og en sønn. Hun er en forretnings- og reiseforfatter og er basert i forstad Philadelphia.


Skrive Inn Din Kommentar