Liv

College Financial Aid er flott, men vurder dette før du godtar det

College Financial Aid er flott, men vurder dette før du godtar det

College søknads sesongen kan være utrolig forvirrende.

Det er altfor lett å gå seg vill i de endeløse søknadsskjemaene og milstolpeformene av papirarbeid - spesielt i det som er helt nytt område for videregående eldre.

Men av alle de ting som blindt føler deg gjennom (og slags å gjøre opp når du går) penger er ikke en av dem.

Så når de økonomiske bistandene begynner å rulle inn, vil du vite nøyaktig hva du har å gjøre med.

Hva du trenger å vite om College Financial-Aid Letters

Hvis tanken på å tolke og da faktisk trenger å håndtere et økonomisk hjelpebrev fra valgskolen din, får du deg til å føle deg litt kvalm og mer enn litt engstelig, er det sannsynligvis en god ide å børste opp din forståelse av økonomi- hjelpeprosess.

Ifølge folkene på Huffington Post er det åtte ting du trenger å vite om de høyskolefinansielle brevene - og hva alternativene betyr for deg.

For det første er "økonomisk støtte" et begrep som inkluderer både tilskudd og lån. Tilskudd og stipend er penger som er gitt til deg - penger du ikke trenger å betale tilbake - mens studielån må betales tilbake.

Hvis du blir tilbudt "fortjeneste", må du kontrollere vilkårene i pakken, for eksempel om den fornyes hvert år, og veie hjelpen til dine totale årlige kostnader.

Også, hvis en skole tilbyr deg behovsbasert hjelp, må du sjekke utskriftene. Det er ofte mer til denne typen tilbud enn oppfyller øyet.

Bortsett fra de ulike typer bistand, er det også viktig å forstå nøyaktig hvordan finansiell bistand tilbyr arbeid.

Vil beløpet bli tildelt konstant alle fire år? Hva betyr skolen egentlig når det står at du får en "full" pris? Vil dine private stipendier påvirke hvor mye hjelp høgskolen er villig til å gi deg?

Dette er alle nødvendige hensyn når du vurderer dine økonomiske hjelpepakker fra skolene du søkte på, og det er viktig å forstå nøyaktig hva du blir tilbudt før du godtar eller forplikte deg til noe.

For å lære mer om de ulike typer økonomisk hjelp og hva de skal vite om de høyskolefinansielle brevene, sjekk resten av tipsene på Huffington Post.

Og hvis alt dette snakk om økonomisk hjelp har fått deg til å stresse ut om FAFSA, er det en veiledning for å fylle ut det - sammen med hvorfor det er super viktig. (Seriøst - ikke hopp over FAFSA!)

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar