Liv

Denne graden hadde mer enn $ 50 000 i studielån ... til han gjorde dette

Denne graden hadde mer enn $ 50 000 i studielån ... til han gjorde dette

Jammie Proctor hadde gjort det. Etter å ha tatt mer enn 10 år av skolen, tok han ut en bachelorgrad i elektroteknikk fra Georgia Tech.

Han var 36 år gammel. Og han hadde mer enn $ 50 000 i studielån.

Selv om han hadde de samme målene, gjør mange av oss - for å betale huset og begynne å investere i sin fremtid - han kunne ikke gå videre med de ubøyelige lånene som hengte over hodet.

Heller ikke kunne John DePrato, som var $ 65 000 i gjeld fra sin bachelor og MBA. Han prøvde å bygge et hus med sin kone, men følte seg knust av hans heftige studentlånsregning: $ 850 per måned.

Så, en dag, endret ting. Proctor og DePrato åpnet sine innboks for å finne e-post fra deres alumniforeninger - e-post om et nytt selskap som kunne hjelpe dem med å refinansiere studielånene sine.

Med bare noen få klikk lagret Proctor omtrent $ 6000 - $ 7.500 på sine lån og vil være gjeldsfritt på bare syv år.

Og DePrato kuttet sine månedlige utbetalinger i halvparten - fra $ 850 til $ 400 - frigjør penger for å fortsette å bygge sitt nye hjem.

Å bli gjeldfri og bygge et hus er ting vi vil ha for alle våre lesere! Og siden vi vet at studentlån er en slik byrde for mange av dere, måtte vi lære mer ...

Hvordan disse nyutdannede sparte så mye på studentlån

Så hvordan gjorde Proctor og DePrato det? Gjennom et studielåns refinansieringssted kalt Troverdig.

I motsetning til andre refinansieringsselskaper, som gir deg et tilbud - ta det eller la det være - Troverdig er en uavhengig studentlånsmarked, ikke en utlåner.

Slik fungerer det.

Du gir troverdighet noen grunnleggende opplysninger - ditt navn, fødselsdato, hvor du gikk i skole, hvor mye du tjener, hvor mye du vil låne eller refinansiere, og de månedlige boligkostnadene dine.

Innenfor noen få sekunder bestemmer Troverdig hvilke lånegivere du vil være godt egnet til, og viser deg et enkelt, personlig dashbord med de beste prisene du kan sammenligne.

"Det er som en kajakk eller en zillow for studielån," sier Michael Fishel, en advokat fra Houston som uteksaminert fra lovskolen i 2012 med $ 135 000 i lån. "Det er brilliant."

Da han prøvde Troverdig, fikk han øyeblikkelig massevis av tilbud, sier han. Som med de fleste bedrifter førte konkurransen til besparelser for forbrukeren.

Over levetiden på hans lån, estimerer Fishel han vil spare $ 10.000 - $ 15.000 - penger han legger direkte inn i en 529 plan for sin nyfødte datter.

Og det nummeret er ikke uvanlig. Den gjennomsnittlige Troverdige brukeren har $ 60.000 på lån og en rente på 7% ... og når de refinansierer med Troverdig, en gjennomsnittlig besparelse på $ 18.668 i løpet av lånets levetid.

Selv om Proctor, ingeniøren, sannsynligvis vil spare mindre enn det - rundt $ 7000 - setter han pris på hvor lett prosessen var. Alt du trenger å gjøre for å bla gjennom priser er å fylle ut Credible's 15-spørsmål prekvalifikasjonsskjema. Kontroller priser påvirker ikke kredittpoengene dine heller.

"Jeg var veldig imponert over [faktum] de gjorde det tunge løftet for meg," forklarer han. "Jeg måtte ikke gå ut og søke alle disse lånleverandørene for å gjøre refinansieringen min. Jeg kunne bare gå gjennom, se på alle tilbudene og finne ut hvilken som var mest egnet for meg. "

Tilpasningen er viktig fordi alle har forskjellige mål. DePrato ville for eksempel frigjøre penger til byggingen av huset hans - så han refinansierte fra et 10-årig lån til et 20-årig lån. Selv om han vil betale mer i renter over levetiden på lånet hans, var det det beste alternativet for ham og hans kone.

"Kanskje jeg betaler litt mer total interesse," sier han, "men det var fornuftig for hva vi gjør akkurat nå."

Hvem kan refinansiere studielån med troverdig?

Enten du vil betale mindre interesse eller redusere dine månedlige innbetalinger, kan du lure på om Troverdig er riktig for deg.

Som alle lån vil ikke alle få tilbud under dette programmet. For å hjelpe deg med å finne ut om du er en god kandidat, her er faktorene Troverdige og deres økonomiske partnere vurderer:

1. Har du god kreditt?

Långivere bruker kredittpoengene dine til å bestemme risikonivået ditt; God kreditt score betyr lav risiko, noe som betyr lavere rente.

Hvis kreditten din er dårlig eller begrenset, vil du kanskje se etter en cosigner (se nummer fire), eller jobbe med å reparere kreditten din først.

2. Er din gjeld til inntektsforhold lav?

Ikke bekymre deg hvis du har mye gjeld - så lenge din inntekt også er høy. Mange vellykkede troverdige brukere er høyverdige i dyp gjeld på grunn av dyre kandidatgrader.

3. Har du arbeidserfaring?

Hvor mye arbeidsverden har du? Den troverdige tjenesten fungerer generelt best for personer med noen års etterbachelor arbeidserfaring eller en høyere grad i et etterspurtfelt.

4. Kan du trenge en co-signer?

Hvis du nylig er ute av college og din kreditt historie, er inntekt eller arbeidserfaring begrenset, samarbeid med en kvalifisert medundertaker kan redusere prisene.

Skulle du gi troverdighet et skudd?

Hvis du sliter med studielånsregningen hver måned, anbefaler vi at du ser på refinansiering. Fordi rentene er så lave akkurat nå, kan du ende opp med å spare penger.

For gutta vi snakket med, har det gjort en stor forskjell.

"Spesielt med vår generasjon er det vanskelig å redde," sier Fishel. "Dette gir en mulighet for folk, min alder, til å begynne å lagre med en gang - fordi byrden på alle dine andre regninger, spesielt studielån, ikke er så dårlig ... Det er mange mennesker i skoene mine som bare ikke vet om dette, og så mye penger kan bli lagret.

Vil du lære mer om Troverdig? Klikk her for å fylle ut deres fem spørreskjema eller lære mer om studielåns refinansiering med sin gratis refinansieringsguide.


Skrive Inn Din Kommentar