Liv

The Crazy (og slags farlig) måte Denne fyren får 59 mpg i hans Honda Accord

The Crazy (og slags farlig) måte Denne fyren får 59 mpg i hans Honda Accord

Hvor mange miles får du per gallon?

Sannsynligvis ikke hva Google sier når du søker på kjøretøyets merke og modell.

Din drivstoffeffektivitet kan lide av dine kjørevaner, spesielt hvis du har fart, ofte bremser eller overbelaster bilen din med tung last.

Hvis du optimaliserer dine vaner, kan du skyve drivstoffeffektiviteten helt opp - og spare penger.

Hypermiling og Ecomodding

De fleste av oss vet om drivstoffeffektivitetstrener som å trekke bak store lastebiler, unngå overfartshastighet og opprettholde en konstant hastighet.

Men det er et hele fellesskap av såkalte "hypermilers" og "Eco Modders", som tar optimalisering av kjøretøy og kjørevaner for å få den beste drivstoffeffektiviteten til neste nivå.

Det finnes to typer optimalisering, forklarer Darin Cosgrove - eller "MetroMPG", som han er kjent på Ecomodder, nettbasert fellesskap han medgrunnlegger.

"Hypermiling handler om strengt bruk av kjørende teknikker for å spare drivstoff," Cosgrove sier, mens "ecomodding" betyr å gjøre endringer i selve kjøretøyet for å forbedre effektiviteten, uavhengig av kjørestil. "

Ganske kule ideer, ikke sant? Vi tror det også - men noen folk egentlig gå til ekstremer.

Konkurransemessig hypermiler Wayne Gerdes ble omtalt i en nylig Mother Jones-artikkel. Han oppnådd 59 mpg i sin Honda Accord - et kjøretøy som normalt er vurdert for bare 27 mpg by eller 37 mpg motorvei.

Noen av hans metoder inneholdt lette bilens last - til og med å fjerne taster og lommebok. Han gjør også ekstreme svinger med høye hastigheter for å unngå bremsing.

Budsjettreisende Jema Patterson fra halvparten av klærne benyttet seg av tyngdekraft ved å kjøre 160 miles fra Crater Lake til Eugene, Oregon - med sin manuell overføring bil av og i nøytral.

Hun tok dette farlige tiltaket for å spare drivstoff mens hun var en dårlig høyskole student ... men selv om du er helt borte, anbefaler vi det ikke!

Glatte hjuldeksler kan øke aerodynamikken, forbedre gasseffektiviteten med opptil 4,6% pr. En modders mål. Så, denne fyren installerte pizza panner over Prius 'hubcaps.

Sparer gass ved å bli bevisst

Selv om du ikke er klar til å komme ut din riveter eller gi opp bremsing, ta noen tips fra hypermilere og ecomodders for å spare penger på gass.

Cosgrove gjør følgende anbefalinger til de som ønsker å bli seriøse om å spare på pumpen:

"For det første trenger du tilbakemelding," sier han, "fordi du ikke klarer det du ikke måler."

Cosgrove sier å lage en oversikt over hver gang du fyller for å se frekvensendringer etter hvert som drivstoffeffektiviteten din går opp.

Pass på at du har en MPG-måler installert - ettermarkedet er tilgjengelig hvis bilen din ikke har en.

"Noen kaller disse en" spillmåler "fordi de lar deg gjøre dine vanlige pendler utfordringer," forklarer Cosgrove. Prøv å slå siste turens høyeste poengsum!

En annen viktig regel: Ikke gå i tomgang!

"Hvis du skal stoppes i mer enn 10-15 sekunder, og det er trygt å gjøre det, slå av motoren," sier Cosgrove.

På samme måte, begynn å ta hensyn til bremsen din.

"Bare tuller skynder seg," sier Cosgrove. "Hver gang du treffer bremsene, har du gjort en feil: Du har omgjort bensin til bremsestøv. Folk slipper mer drivstoff med bremsepedalen enn gasspedalen i bykjøring. Når du ser et stopp fremover, løft av gassen raskere og kyst inn. "

Faktisk, å ta det sakte er en god ide rundt - Senking av motorveien vil ha størst innvirkning på drivstofforbruket.

"Generelt er bilene mest drivstoffeffektive etter at topp gir har engasjert seg, vanligvis i området 40-50 mph," sier Cosgrove.

Så hvis du vil spare noen pennies, gå litt tidligere og hold deg fast i høyre vei. Bare vær sikker på å overholde minimumshastighetskravene i ditt område!

Komme til å gå - men sakte!

Ecomodder-fellesskapet har over 100 hypermiling teknikker og en overflod av kjøretøyendringer. Sjekk dem og se hva du kan implementere i dine vaner.

Ikke glem: Rutinemessig vedlikehold av bilen (regelmessige oljeskift og dekkrotasjoner) kan ta investeringen mye lenger i både maskiner og miles per gallon.

Din sving: Vil du bruke noen av disse hypermiling eller ecomodding tips til ditt eget kjøretøy og kjørevaner?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt. Du kan følge med på www.jamiecattanach.com.

Skrive Inn Din Kommentar