Liv

Leter du etter en ny bil? Her er de 5 beste bilene for å forsikre

Leter du etter en ny bil? Her er de 5 beste bilene for å forsikre

Selv om du er heldig nok til å bo i en by med pålitelig kollektivtransport, kan du eie en bil mer fleksibilitet, spesielt hvis du har en familie. Tenk at du skaffer et par IKEA-bokhyller hjemme på t-banen, og du forstår det.

Men eierskap kan være dyrt, spesielt når du har en faktor i den opprinnelige prisen på bilen, årlig skatt og registrering og det andre nødvendige onde: bilforsikring.

Avhengig av hvor du bor, kan din månedlige bilforsikringsregning spise opp en sjenerøs del av husstandsinntektene dine. Det er fornuftig å lete etter biler som vil tilfredsstille dine behov, men vær billigere for forsikringsformål.

For å avgjøre hvilke biler som passer til dette kriteriet, vendte jeg seg til Insure.coms årlige rangering av de billigste kjøretøyene for å forsikre. Her er en oversikt over de rimeligste bilene når det gjelder forsikring og hva som gjør dem gode kjøp.

1. Honda Odyssey LX

Gjennomsnittlig årlig premie: $ 1,112

Med topplasseringen for andre året på rad, er LX Hondas inngangsmodell av Odyssey minivan.

2018-modellen har en produsentens anbefalte utsalgspris (MSRP) på $ 29,990 og leveres med standardfunksjoner som føles luksuriøse: automatisk klimakontroll, trykknappstart, 8-veis strømforsyningssete og Bluetooth-tilkobling. Den kommer også med en 5-stjerners generell sikkerhetsvurdering fra National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) og en Top Safety Pick + vurdering fra Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). For å kvalifisere seg for disse anerkjennelsene måtte Odyssey utføre seg godt i flere kollisjonstester for å demonstrere evnen til å beskytte passasjerer ved kollisjon.

For familien på jakt etter en rimelig, men stilig minivan, kan du ikke gå galt med en Honda Odyssey - og den lave forsikringsprinsen selger avtalen.

2. Jeep Renegade Sport

Gjennomsnittlig årlig premie: $ 1,138

Jeep Renegade er en av de nyere modellene i Jeep's lineup. Med en lav MSRP på $ 17,995 for inngangsnivå Sport-modellen, det er budsjettvennlig og attraktivt.

2017 Renegade Sport har plass til fem, trykknappstart og 50,8 kubikkmeter lastplass med baksetene foldet, og gir god plass til ting. Renegades unike design er perfekt for en ung sjåfør eller en liten familie som ønsker en stilig subcompact crossover.

3. Jeep Wrangler Black Bear

Gjennomsnittlig årlig premie: $ 1,148

Jeeps Black Bear-utgave av den ikoniske Wrangler er ikke tilgjengelig på nyere modeller, men du kan ha lykke til å finne en brukt modell på et forhandlerparti.

2016 Wrangler Black Bear Edition feiret Black Bear Pass 4 × 4 Trail i Colorado - en favoritt med offroad-entusiaster - og kom med terrengrockskinner, svarte baklampevakter og en "Black Bear Pass" -dekal på hetten.

Selv om det ikke er tilgjengelig for øyeblikket, ble denne pakken tilbudt på Sport S-modeller, som har en start-MSRP på $ 26995 for 2017.

4. Honda CR-V LX

Gjennomsnittlig årlig premie: $ 1,170

CR-V er et kjøretøy i Honda, og med god grunn. Med en MSRP på $ 24.095 er CR-V LX et godt alternativ for drivere som leter etter en rimelig og pålitelig crossover. Og med opptil 32 miles per gallon på motorveien i tohjulsdriften, er CR-V også lett på lommeboken.

Standardfunksjonene inkluderer strømspeiler, automatisk klimaanlegg og Bluetooth-tilkobling. 2017 CR-V ble også kåret til Top Safety Pick + for sin utmerkede ytelse i flere krasjverdighetsprøver.

5. Jeep Kompass Sport

Gjennomsnittlig årlig premie: $ 1,183

Jeep Compass er en lommebokvennlig valget på $ 20,995 MSRP for Sport-modellen. Jeep har bare ombygd kompasset for 2017, og sammen med ny styling tilbyr den standard trykknappstart, klutbøtteposer, halogen quadlykter og Bluetooth-streaming lyd. Samlet tilbyr Jeep Compass kvalitetsfunksjoner til en lav pris og koster lite å forsikre.

Dyreste biler å forsikre

På den andre enden av spekteret er de dyreste kjøretøyene å forsikre.

Forståelig, disse kjøretøyene er dyrere og kraftigere enn de billigste som er nevnt. Topping listen er Mercedes S65 AMG konvertible, som har en gjennomsnittlig årlig premie på $ 3.835. Andre dyre valg inkluderer Dodge GTS Viper ($ 3,779), Mercedes S63 AMG 4Matic konvertibel ($ 3,624), Maserati Quattroporte GTS ($ 3.547), Mercedes S550 konvertibel ($ 3.502) og Mercedes C43 4Matic konvertibel ($ 3,418).

Den opprinnelige kjøpesummen på en bil er bare begynnelsen på de månedlige utgiftene du vil pådra deg når du legger til et nytt kjøretøy i garasjen din. Hold deg til de billigste bilene for å forsikre deg, og lommeboken vil takke deg.

Catherine Hiles skriver om biler for å leve, selv om hun fortsatt ikke helt forstår hvilket moment som er. Hennes første bil var en europeisk Peugeot 205 som heter Peugeot Pete.

Skrive Inn Din Kommentar