Liv

Slik scorer du de billigste billettbillettene for hver sesong

Slik scorer du de billigste billettbillettene for hver sesong

Har du store planer om å reise i år?

Enten du tenker på en solskinnsferdig sommerferie eller en rask tur for å se familien over helligdager, tenker du nok også på hvor mye disse flybillettene skal koste deg.

Men med konstante fluktuasjoner i flybillettpriser, kan prosessen være forvirrende - og nesten ingenting er mer frustrerende enn å trekke utløseren på et så stort kjøp bare for å se prisene for den eksakte fluktuppen med $ 100 (eller mer!) Bare noen få uker - eller til og med dager - senere.

Men vær ikke redd. (Eller i det minste litt mindre.)

En ny studie utgitt av CheapAir.com har avslørt de beste tider for å kjøpe innenlandske flybilletter for å få best mulig mulig, uansett hvor du er på vei.

De beste tider å kjøpe flybillettene i 2018

Studien så på mer enn 917 millioner flybillett på mer enn 8000 markeder, og etter noen seriøse tall knusing, tilbød følgende innsikt.

"Prime Booking Window"

"Førsteklasses bestillingsvinduet" er mellom tre uker og fire måneder før reisen din. Dette er når fares dip den laveste, og også når du vil se de mest konsekvent billige priser uten pris spikes.

Ikke vent til siste minutt

Innkjøp billetter mindre enn en uke før turen kan koste deg så mye som $ 208 mer enn å kjøpe under det primære bestillingsvinduet (i gjennomsnitt).

Ukedager er billigere

Det spiller ingen rolle hvilken dag du har butikk for flybilletter (i motsetning til populær tro), men du vil Spar penger ved å kjøpe fly som avgår på tirsdager og onsdager. Søndager er de dyreste dagene å fly og kan koste så mye som $ 76 mer per billett.

Sesongmessig reise

Avhengig av hvilken sesong du planlegger å reise inn, vil du kjøpe billettene dine et annet antall dager på forhånd.

Sommerturer

Den beste tiden å kjøpe flybilletter til en sommerferie er i gjennomsnitt 47 dager i forveien.

Juli er den mest populære (og dyre) sommermåneden for å reise, mens sensommeren (august og september) har de laveste prisene.

Fall Travel

Fall (bortsett fra feriehelger) er vanligvis en rimelig tid å reise fordi det er lavsesongen for mange destinasjoner.

Den beste tiden å kjøpe billetter til en høsttur er i gjennomsnitt 69 dager i forveien.

Hvis du planlegger å reise over Thanksgiving-uken, bør du kjøpe billettene tidlig - noe som betyr tre måneder på forhånd.

Vinterreise

For vinterferie utenlandsferie er den beste tiden å kjøpe i gjennomsnitt 62 dager i forveien.

Det primære bestillingsvinduet er 21 til 100 dager i forveien, og dette er når du vil kjøpe dine feriebilletter. (Tidligere i dette vinduet er trolig bedre, skjønt.)

Spring Travel

Selv om det er sent på sesongen for gode tilbud på reiser i våren 2018, kan du fremdeles planlegge på forhånd for neste år.

Vårbruddene dekker mye i mars og april, slik at flybilletten har en tendens til å øke i løpet av disse månedene.

Den beste tiden å kjøpe for en vårtur er i gjennomsnitt 90 dager i forveien.

Ha en plan og et budsjett

Still, konstaterer CheapAir.com at disse er foreslåtte retningslinjer, ikke harde og raske regler.

Det beste du kan gjøre er å ha en plan og et budsjett slik at du trygt kan kjøpe når du ser en lav pris.

Handle rundt i begynnelsen av hovedbokningsvinduet for å se hvilke prisklasser du jobber med, og vent deretter til det ideelle antall dager på forhånd for den sesongen. Så lenge du er innenfor det primære bestillingsvinduet, er det sannsynligvis trygt å fortsette og gjøre kjøpet når du ser en pris som wows deg.

Uansett, før er det bedre. Ifølge studien er den største feilen du kan gjøre ventet til for nær reisedato for å kjøpe billettene.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar