Liv

Dette er hva forventende foreldre trenger å vite om leker R Us Baby Registries

Dette er hva forventende foreldre trenger å vite om leker R Us Baby Registries

Det er ikke bare generasjoner av Toys R Us barn som er bummed om forhandlerens kommende nedleggelse av mer enn 800 butikker.

Forventende foreldre er nå klar over at deres babyregistre er kaput.

Som leker R Us og babyer R Us butikker rundt om i landet forbereder seg til å likne, folk rushing å justere sine metoder for å be om baby register gaver fra familie og venner.

Melissa Orseno fra St. Petersburg, Florida, mistanke om at noe var galt med sine babyer R Us registret flere uker før Leker R Us annonserte sin konkursbehandling.

Hun tilbrakte tre timer i butikken og skannede elementer hun ønsket. Men hun fortsatte å merke seg at ting ble avbrutt i ukene å følge.

Så sist helg, kort tid etter at Toys R Us kunngjorde at det ville lukke alle sine butikker, loggte Orseno tilbake til registeret hennes. Hver enkelt klær var ute av lager. Hun sjekket igjen senere; bleiene var ute av lager, også.

Nåværende babyer R Us registerhavere kan få tilgang til sine registre, men en pressekontor e-post autoresponder bemerket, "Vi oppfordrer deg til å lagre eller skrive ned produktene i registret så snart som mulig, slik at du får en liste over de produktene du ønsket før registeret er slått av. "

Mens butikken uttalte at nye registre ikke kunne opprettes, er muligheten til å gjøre det fortsatt tilgjengelig på forhandlerens hjemmeside.

Orseno sa at hun ikke har mottatt noen melding fra Babies R Us om statusen til hennes register. I mellomtiden har hun overført alt til Buybuy Baby og fortalte kommende baby shower gjester - hun forfaller i juni - at hun har flyttet hennes ønskeliste.

Nye foreldre må søke registret belønninger andre steder

Shopping på Toys R Us og babyer R Us kom med perks.

"R" Us-belønningsprogrammet tilbyr ett poeng for hver dollar som tilbys på Toys R Us og Babies R Us butikker. Etter å ha tjent 125 poeng, fikk deltakerne en $ 5 belønningskupong.

Kjedens pressekontor bemerket at belønningskuponger ikke lenger er gyldige per 22. mars; Brukerne kan se poeng som påløper i sin konto, selv om de ikke er gyldige.

I mellomtiden kan Babies R Us shoppere tjene 10% tilbake på kjøp gjennom sine registre. Nye foreldre mottok automatisk et elektronisk gavekort ca 12 uker etter barnets forfallsdato.

Endless Earnings e-gavekort vil bli akseptert gjennom 21. april. Orseno mistenker at hun aldri vil se den $ 124 hun allerede hadde tjent. Hun sa at belønningsprogrammet, sammen med butikkens tilgjengelighet, hadde gjort Babies R Us det beste valget for henne.

Berørte butikker melder kunder som har gjenstander på layaway, og lar dem få vite at de har 21 dager til å betale balansen eller få tilbakebetaling på innskuddene.

"Dersom kundene ikke gjør noe, vil likvidatorene ha rett til å selge produktet som en del av likvidasjonen etter 21 dagers varsel," oppgaves e-posten.

Gavekort til begge butikkene vil bli æret gjennom 21. april, men alle kjøp som ble gjort under likvidasjonsprosessen fra 23. mars, er endelig salg.

Foreldre har flere alternativer. Buybuy Baby tilbyr gratis pacifiers til de som overfører registret til butikken, som er en del av Bed Bath & Beyond familien. The Washington Post bemerket også at online registerhub Babylist tilbyr en $ 10 kreditt til de som velger sitt neste beste alternativ.

Target, Walmart og Amazon tilbyr også babyregistre.

Orseno sa at mens BuyBuy Babys priser er litt høyere enn Babies R Us, er registret "så mye enklere å bruke. Det er fort, "sa hun," og det gir en liste for takknemoter. "Hun sa leveranser fra Babies R Us hadde tatt uker for å komme fram.

Lisa Rowan er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar