Liv

Bli hitched? Her er hvor mye gjennomsnittlig bryllupskostnad i fjor

Bli hitched? Her er hvor mye gjennomsnittlig bryllupskostnad i fjor

Den lykkeligste dagen i livet ditt er tilsynelatende ofte også den dyreste dagen i livet ditt.

Enten du feirer med DIY "Jeg gjør" eller en overdådig, milliarder dollar blowout (ja, vi er seriøse), kan dine drøm bryllupets kostnader legge opp raskt.

Den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for et bryllup i 2016 var $ 35,329, ifølge The Knot's 2016 Real Wedding Study.

Og det inkluderer ikke engang bryllupsreise.

Knuten undersøkte nærmere 13.000 nygifte og snart å bli weds for å finne ut hvor de splurging - eller sparer - på deres store dag. Her er hva de fant ut:

Den største Splurge? Bryllupssteder

Klokka inn på et gjennomsnitt på $ 16.107, er stedet definitivt den største utgiften de fleste par skal ut på på deres bryllupsdag.

Og du vil ikke engang vite hvor mye det koster å ha et Disney bryllup ...

Men det nummeret trenger ikke å være så høyt!

Hvis du ønsker å spare noen store penger på ditt kommende bryllup, kan du prøve et av disse ni billige bryllupsmiljøene som kan hjelpe deg med å spare store.

Eller vurder å gjøre hva dette paret gjorde: De kombinerte sin bryllupsreise med åtte forskjellige bryllupsceremonier i byer rundt om i verden.

Bryllup Catering kommer ikke billig

Knuten rapporterer at gjennomsnittlig bryllupsmengde består av rundt 141 personer, og at catering koster et gjennomsnitt på 71 dollar per person.

Det er 141 ganger $ 71, eller ca $ 10,011 for mat og drikke for den store dagen (ikke inkludert kaken, som vil kjøre deg i gjennomsnitt, $ 582).

Men du kan også spare mye på mat.

Sjekk ut disse syv måtene å spare penger på bryllupsdagen, og vurder å la maten lastebilpris være hovedretten.

Eller les om hvordan du skal kutte kakenes pris ved å gå alternativ dessertruten (tenk: kaker, cupcakes, selv donuts!).

Engasjement Rings er dyre

I gjennomsnitt $ 6163, er forlovelsesringen det tredje pricieste stykket av bryllupspuselet.

Men hvis du eller din partner ikke er så opptatt av å ha på seg seks måneder med leiepenger som hverdagslige smykker, sjekk ut disse forlovelsesalternativene for å hjelpe deg med å spare store - uten å gå på kompromiss med stilen.

Hvis du elsker den tradisjonelle forlovelsesringen ideen, må du sørge for at du forstår de grunnleggende inn-og utgangene for å kjøpe en forlovelsesring uten å gå i stykker.

Den perfekte brudekjole er pricy

Med gjennomsnittlig brudekjole går for rundt $ 1,564, dette er et åpenbart sted å kutte kostnader - spesielt med tanke på at du bare vil bruke det en gang!

Ta en titt på disse tipsene for å finne din drøm brudekjole på et budsjett, eller gjør hva folk flest anser å være galne (selv om det egentlig ikke er hvis du tenker på det): Selg din brudekjole etter seremonien for å hente ut noen av kostnadene.

Blir blomster og bryllupsfotografer verdt det?

Dette er de eneste to tingene jeg noensinne har tenkt å være uforhandle i et bryllupsbudsjett.

Blomster gjør fotografiene pent, og fotografen gjør blomstene (og deg!) Ser bra ut. Man kan ikke eksistere uten den andre.

Men med blomster og dekorasjoner koster gjennomsnittlig $ 2.534, og fotografen og videografen til sammen 4,778 dollar, er dette definitivt noen av de større linjepostene i gjennomsnittlig bryllupsbudsjett.

Hvis du ønsker å spare, bør du prøve å gjøre dine dekorasjoner med blomster fra Costco og litt hjelp fra familien din på den store dagen. Du kan gjøre noen seriøst vakre arrangementer ut av bare noen få billige bunter fra en grossistbutikk.

På den annen side er fotografer en "du får det du betaler for" bekostning.

Vær forsiktig så du ikke ansette en falsk fotograf - dagen vil fly forbi, og du vil verne om gode bilder av hva som skjedde mens du var opptatt med å skumle med dine gjester og danse natten bort.

Og de er bare de store utgiftene

De små tingene legges opp raskt også.

Hår og sminke, en officiant, seremoni og mottak musikere, invitasjoner, fest favoriserer ... listen fortsetter ...

Og på…

Og på.

Men med litt ressurssterkhet, trenger du definitivt ikke å starte ditt nye liv sammen i gjeld fra en en-dagers feiring.

Hvis du fortsatt er en måte ut av bryllupet ditt, bør du vurdere å starte et bryllupsparekonto (selv om du er singel), så du er forberedt når dagen endelig kommer.

Ta også en titt på denne listen over 101 smarte måter å lagre tusenvis på ditt drømmebröllop, og sørg for at du drar nytte av alle bryllupsfribene som tilbys underveis.

Hvis du fortsatt er bekymret for individuelle kostnader legger du til, tenk på å ha et "lite bryllup." Det er som en altomfattende elopement, men du kan ta med noen gjester for å dele din spesielle dag.

Din tur: Hvor mye kostet bryllupet ditt?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar