Liv

Spar penger ved å prøve før du kjøper med denne nye Amazon-tjenesten

Spar penger ved å prøve før du kjøper med denne nye Amazon-tjenesten

Du vet at ting Amazon fortsetter å gjøre hvor det ruller ut en ny tjeneste med null fanfare og bare håper kunder vil finne ut det og begynne å bruke det på egen hånd?

Vel, detaljhandel behemoth gjorde det igjen, men denne gangen med billige prøver av noen av sine mest populære produkter.

Og mens nei, Amazon har ikke utgitt en serie med in-house skjønnhetsprodukter eller granola barer som det gjorde med over-the-counter meds, det har en kul ny tjeneste for Prime medlemmer som bør gjøre å plukke riktig fuktighetskrem, proteinpulver eller enda bleier mye enklere - og billigere.

$ 2 prøver fra Amazon Prime

Prime Samples, den nyeste funksjonen til Amazon Prime-medlemmene, gir kundene muligheten til å prøve små prøver av ulike skjønnhets-, hudpleie-, mat-, ernærings- og husholdningsprodukter før de forplikter seg til "full buy".

Individuelle prøver kan kjøpes for $ 2- $ 4, eller du kan velge en boks fylt med en rekke prøver for alt fra $ 6,99 til $ 19,99.

Uansett hva du velger, vil den sendes gratis til ditt hjem hvis du har et Prime-abonnement.

Nå er her den veldig kule delen: Prime Sample vil faktisk gi deg en kreditt som tilsvarer prisen på eksempelpostene dine. Hvis du bedt om $ 6 for ansiktsvannsprøver, får du automatisk en $ 6 Prime Sample-kreditt på kontoen din for å bruke for å kjøpe en fullversjon av favorittproduktet ditt, når du har hatt mulighet til å teste alternativene.

Den nye tjenesten ble lansert i slutten av 2017, med produkter tilgjengelig i følgende kategorier: drikkevarer, mat, sport og ernæring, skjønnhet og pleie, personlig pleie og husholdninger, vitaminer og kosttilskudd og baby.

Du kan bare kjøpe hver versjon av hver enkelt prøve en gang, (selv om det er to sjampoalternativer fra samme merke, men med forskjellige dufter, kan du bestille begge). Likevel, å kunne teste ut produkter før du forplikter deg til å kjøpe fullstendige versjonen, kan spare deg for store penger i det lange løp.

Så hvis du har lurt på om en bestemt type bleier ville fungere for babyen din eller hvis du har lyst til å teste ut et nytt hårspray uten å forplikte seg til hele kjøpesummen før du selv vet om du liker det, virker Prime Sample å være en ganske søt mulighet.

(I tillegg, hvis nok folk bruker Prime Sample, vil selskapet forhåpentligvis legge til flere alternativer til utvalgsfortegnelsen.)

Merk: Amazon sier at likestillingssystemet er et tidsbegrenset tilbud, men det angir ikke tidsrammen. Du kan sjekke resten av utskriftene her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar