Liv

Disse gratis og lave kostnadene er for alle som er påvirket av Alzheimers

Disse gratis og lave kostnadene er for alle som er påvirket av Alzheimers

Juni er Alzheimers og Brainsmedvetenhetsmåned.

Alzheimers sykdom er en form for demens, som er en mer generell betegnelse for en nedgang i mental kapasitet som er tung nok til å forstyrre en persons hverdag. Det er en progressiv sykdom som gradvis forverres over flere år, og Mens det er behandlinger tilgjengelig for å forsinke og redusere symptomer for en tid, er det for øyeblikket ingen kur.

Alzheimers følelsesmessige, fysiske og mentale effekter, sammen med andre sykdommer som påvirker hukommelse og hjernefunksjon, er vanskelige for alle involverte. Legg i de finansielle konsekvensene av langvarig omsorg, medisinering, behandlinger og avtaler, og den økonomiske belastningen kan gjøre en allerede overveldende diagnose som er mye mer ødeleggende.

Gratis og lave kostnader for Alzheimers bevissthetsmåned

Heldigvis, flere organisasjoner tilbyr gratis og billige ressurser til personer som er rammet av Alzheimers eller en annen form for demens.

Vi har samlet noen ressurser som hjelper deg med å finne gratis og billige ressurser for både pasienter og omsorgspersoner.

Gratis Screenings

Alzheimer Foundation of America gir gratis, konfidensielle minnesscreeninger administrert av kvalifiserte fagfolk over hele USA Du kan finne et teststed i nærheten av deg som tilbyr gratis minnevisninger.

Hvis du ikke er sikker på om du skal screenes, kan disse spørsmålene hjelpe deg med å bestemme. Du kan også laste ned og ta denne gratis selvstyrte Gerocognitive Exam (SAGE), men du bør ta det utfylte skjemaet til en kvalifisert helsepersonell for oppfølging.

Ressurser for personer som har blitt diagnostisert med Alzheimers sykdom

Hvis du nylig har blitt diagnostisert med Alzheimers, Alzheimers foreningens nettsted er et godt sted å gå for innledende ressurser. Der finner du lenker til mange nyttige artikler og videoer, inkludert alt fra en "Hva du kan forvente" -delen til en gratis "Handling" -håndbok.

Her finner du ressurser, inkludert en gratis telefonsupport, koblinger til lokale og online støttegrupper og gratis online utdanningskurs.

Du kan også søke etter gratis og rimelige tjenester i ditt fellesskap.

Ressurser for omsorgspersoner

Her finner du informasjon og gratis, online pedagogisk materiale for å hjelpe deg med å forstå din rolle som omsorgsperson bedre. Du kan også søke etter lokale og online støttegrupper og meldinger, slik at du kan koble deg til personer som har møtt lignende forhold.

Du finner også ressurser som forklarer ulike omsorgsalternativer, og kan koble deg til dem, fordi ingen person må møte hele helhetsopplevelsen alene. Det er også en eldercare locator som kan hjelpe deg med å finne programmer i ditt område.

På Nasjonalt institutt for aldring finner du ressurser for å lindre stress og angst, samt informasjon om å takle de følelsesmessige endringene og de modifiserte sorgprosessene som går sammen med en demensdiagnose.

Finansiell hjelp

Hvis du har behov for økonomisk hjelp til å avkjenne noen av monteringskostnadene til langvarig omsorg, Betaler for Senior Care har ressurser til forståelse, planlegging og senking av langsiktige omsorgskostnader. Nettstedet dekker alt fra hjemmet modifikasjoner til veteraner fordeler.

Caregiver Center bryter ned flere økonomiske hjelpemidler som er tilgjengelige for deg, inkludert offentlige bistandsprogrammer og pensjonsytelser. Dette nettstedet tilbyr informasjon om Medicare og Medicaid, sammen med informasjon om begrensninger og fordeler med ulike typer forsikring og helsetjenester.

Dette gratis, nedlastbart utdanningsprogram gir informasjon om juridisk og økonomisk planlegging for de som er i de tidlige stadiene av sykdommen.

Endelig vil dette nettstedet hjelpe deg med å finne ditt lokale områdeagentur for aldring. AAAer mottar føderal finansiering under den amerikanske amerikanske loven med tilskudd gjennom statlige og lokale inntekter. Hver AAA tilbyr en samling av tjenester, inkludert forsikringsrådgivning, transporthjelp, omsorgsstøtte og informasjon og henvisninger.

Alzheimerforeningen arbeider for å inspirere til handling i et forsøk på å finne en kur - men for de som allerede er berørt av denne sykdommen, er det nå på tide å oppsøke følelsesmessig, mental, fysisk og økonomisk støtte.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar