Liv

Lys opp! Disse DIY Hair Highlighters er naturlige og billige

Lys opp! Disse DIY Hair Highlighters er naturlige og billige

Med sommeren kommer det mange friske utseende og muligheter for eksperimentering, og hvis du er som meg, er håret ditt til første stopp.

For så lenge jeg kan huske, har jeg talt dager til sola skinnet slik at mine tilsynelatende kjedelige brune låser kan få sin mye trengte dose av blonde. Moren min ble født med en nydelig blond mane, og jeg tilbrakte mine somre på strendene på New Yorks Long Island, og prøvde å få mitt eget hår så nær fargen på henne som mulig.

Mens jeg var vellykket på å utvikle noen blonde striper, da jeg ble eldre, ble jeg dygtig til å finne måter å spruce opp mine brune låser med noen hint av farge.

Nå hver sommer (eller egentlig noen ny sesong) kommer rundt, kan jeg velge farge preferanse avhengig av stemningen mitt i stedet for noen ideer til mors perfekte blonde. Den beste delen? Jeg trenger ikke å skille ut mye penger på en frisørsalong hver gang jeg trenger litt farge - alle nødvendige ingrediensene er i mitt kjøkken (eller bad) skap, noe som betyr at de er super budsjettvennlige og au-naturale.

1. En sitron en dag ...

Det eldste trikset i boken har noen gyldighet og er den enkleste måten å få litt blond farge, stat.

Klem ganske enkelt sitronsaft i en flaske og fortynn den med 3x så mye vann. Jeg finner at to sitroner gjør trikset (merk: kjøp citroner, ikke sitronsaft konsentrere!). Jeg kjøper også en tom plastspray fra min lokale dollarbutikk. Den totale kostnaden for to sitroner og en sprayflaske? Mindre enn $ 1,50!

Denne sprayen er den beste til å ta med til stranden, da det er viktig å spritz noen på låsene dine akkurat når du kommer ut av saltvannet og begynner å ligge i solen igjen. Det er ingen lokk på hvor mye som skal sprayes (bare ikke bruk hele flasken - det bør være nok for deg å bruke for en god dose av strandreiser i løpet av sommeren).

For mørkere hårfarger er disse strekkene merkbare i omtrent en til to uker.

2. Bratte det (med kamille!)

Hvis du er ute etter en ganske fin gullfarve, er dette trikset for deg. Det har gjort mitt brune hår minst to til tre nyanser lettere. Kamille te kan bli funnet for bare noen få dollar online.

For best resultat, brat fem kamille teposer i to kopper varmt vann. Når det er klart, la det avkjøle og ta en dusj, skyll helt med sjampo og balsam. Deretter helle det avkjølte kamillevannet på håret ditt (over en bøtte ute eller i karet), og la håret lufttørke. Voila!

Og enda bedre? Jeg har funnet denne metoden varer lenger enn sitronsaft - like under to uker!

3. Bare Beet It

Jeg må innrømme at dette er min favoritt naturlige fargestoff fordi det er pen og har en håndfull kraftige fordeler for hår du sikkert ikke engang vet om.

Du vet den fantastiske fargen du får på hendene dine når du lager biter? Det naturlige fargestoffet kalles betalain, som er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og for tidlig aldring. Det skjer også å få håret til å ha merkbare røde striper med bare noen få enkle, ubetydelige trinn. Bare kjøp (eller bestille) sukkerroer, og du er halvveis der.

Neste, hell bittesaften over håret ditt. Gjør dette ute over et gressletteområde for å unngå å kle på kjøkken eller bad. Sitte ute i solen i en time for å la juice smelte håret og gjenta så ofte som nødvendig for å oppnå fargen du vil ha. Merk: Noen mennesker har umiddelbare resultater.

Resultatene varer også om en uke, så jeg anbefaler å dyppe inn i denne metoden en gang i noen dager for å holde strøm.

4. eddik vaske

Selv om den ikke har den beste lukten, får denne eple-cider eddikvask-metoden fortsatt jobben.

Bare bland det med like deler vann i en sprøyteflaske og spray rundt håret ditt for en helt naturlig, lysere nyanse eller bruk hendene eller en bomullsboll for å få den stiplede høydeffekten. Avhengig av hvor tykt håret ditt er, kan det hende du vil la det stå på i 20 til 30 minutter, og skyll det helt ut. Denne metoden gir ikke bare håret ditt en fin nyanseoppgradering, men får også av med kjemisk oppbygging du kanskje har fra andre metoder. Naturens fineste!

Du må kanskje bruke denne metoden et par ganger før det kommer opp i håret ditt, så vær så snill å eksperimentere.

5. Beste (og søteste!) For sist

Ahhhh, lukten av kanel er en av mine absolutte favoritter. Det er også en av mine go-to-hair-markeringsmetoder fordi det er morsomt å lage. Legg til akkurat nok kanelpulver til ½ kopp av din sulfatfrie balsam for å lage en pasta. Sett pastaen i håret ditt, og legg det inn i tre til fire timer (eller over natten hvis du legger et håndkle over puten din). Skyll deretter helt, og du vil få ultralette låser med en misunnelig kanelglød.

Påfør denne blandingen om en eller to ganger i løpet av uken for å få de beste høydepunktene. En vask vil produsere ca 10 dager med nye høydepunkter.

Der har du det: Fem prøvde og sanne måter å naturlig fremheve håret ditt uten å bryte banken. Med sommeren i full gang, gi en av disse oppskriftene en tur, og kom høsten, du vil være klar til å prøve et enda friskere utseende. Disse "fargene" vil ikke bli lenge, så eksperimentere bort.

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Arielle Crane er en livsstil og reiseskriver basert i Brooklyn, NY.Hun er også en freelance content manager og strateg for oppstart rundt NYC. Finn henne på Twitter @ChirpingCrane.

Skrive Inn Din Kommentar