Investere

Kickfurther Review: Investering i Small Business Inventory

Kickfurther Review: Investering i Small Business Inventory

Kickfurther er en crowdfunding plattform som forbinder individuelle ser for å tjene penger til småbedriftseiere med beholdningsfinansieringsbehov. Kickfurther skifter selskapene som trenger beholdning, men er åpent for alle individer, også kjent som «Kjøpere».

Denne plattformen er et annet eksempel på hvor kraftig crowdfunding kan være for både virksomheten og individet. Hvis du har vært på utkikk etter alternativ alternativt inntektsalternativ, kan dette være for deg. Tror imidlertid veldig nøye med denne plattformen. Det er store risici, og noen vil hevde at belønningene ikke oppveier risikoen - så vær sikker på at du gjør din flid på forhånd.

For å være klar, anbefaler vi ikke denne plattformen som en investering. Det er en interessant måte å potensielt tjene mer penger, men det er veldig risikabelt og spekulativt. Mens vi vurderer det og prøver å markere kjernevennene i den, må du huske på den høye risikoen som er involvert.

Når du leser gjennom denne anmeldelsen, kan du også registrere deg og utforske deg selv - ved å registrere deg for denne linken, vil de gi deg $ 5 for å komme i gang.

Slik fungerer Kickfurther.

Redaktører Merk: Kickfurther kunngjorde at den begynner den 1/30/2017, de endrer flere hovedkomponenter av forretningsmodellen. Vi har ikke vurdert disse endringene, og denne anmeldelsen gjenspeiler ikke noen oppdateringer siden den ble opprinnelig skrevet i november 2016. Vi oppfordrer leserne til å dele sine tanker om endringene i kommentarene. Du kan lese om endringene her.

Hvordan Kickfurther Works

La oss si at et eksisterende eller ganske nytt selskap har skapt et produkt og ikke kan holde tritt med etterspørselen. De trenger penger for mer beholdning, og de trenger det raskt. Muligens ute av stand til å få finansiering fra en bank (eller ikke vil), ser de i stedet å crowdfund deres beholdning. De melde seg på med Kickfurther.

Kickfurther ser inn i selskapet, ser på deres marked, produkt og fortjenestemargin. Hvis Kickfurther føler at dette bestemte selskapet vil kunne selge sin beholdning i en bestemt tidsramme med nok fortjenestemargin, vil de presentere dette selskapet til sine kjøpere (det er her du kommer inn).

Som kjøper ville du da kunne velge om du ønsket å bidra til å oversvømme selskapets beholdning og selvfølgelig hvor mye du vil delta. Du vil kunne se på avkastningen selskapet tilbyr og tidsramme der de forventes å selge sine beholdninger.

Som kjøper på Kickfurther låner du ikke egentlig penger eller kjøper egenkapital. Du kjøper teknisk lager på forsendelse, og derfor er denne plattformen tilgjengelig for alle. Faktisk, som en Kickfurther-kjøper, kan du til og med hjelpe de selskapene du samarbeider med i å selge sin beholdning med din egen Kickfurther-butikk, hvis du velger å gjøre det. Du vil motta 5% provisjon for hvert element du personlig selger, så vel som den opprinnelige utbetalingsavtalen.

Se på videoen og se den live

Kjøper inventar gjennom Kickfurther

Som du kan se fra eksemplet ovenfor, ser dette selskapet å øke $ 204,953 for å oppfylle beholdningsbehovene sine. Hvis de øker disse pengene, forventer de å betale oppkjøpskjøpere en 11% avkastning i løpet av åtte måneder.

Når du klikker på Brand, blir du deretter tatt til en skjerm som viser mer informasjon om selskapet. Du kan se prosentandelen som er solgt for ferdigstillelse, hvilket er mengden inventar som må selges for kjøpere, til å tjene tilbake sin rektor og utbetale (som er 67% for dette firmaet.) Du kan også se på oversikten over selskapet og vekst, forbi Kickfurther Co-Ops, Kickfurther-poengsum og anmeldelser.

Kickfurther er gjennomsiktig med informasjonen de tilbyr som hjelper deg med å avgjøre om du vil kjøpe inventar til bestemte selskaper eller ikke. En av mine favorittbrikker med informasjon å se på, er om selskapet har en innkjøpsordre for å dekke inventariet. Jeg har sett selskaper med innkjøpsordrer, og noen uten. Hvis et selskap ikke allerede har en innkjøpsordre, er det mer risiko med pengene dine fordi de ikke har kjøperne på linje.

Slik ser det ut:

Som du kan se, har dette selskapet en score på C1. Men jeg liker å se direkte på% PO dekket av innkjøpsordrer, som er <1%. Det betyr at dette firmaet ikke har noen ordre for beholdningen de vil kjøpe, og øker risikoen dramatisk.

På baksiden, se på dette selskapet:

Dette selskapet har i hvert fall innkjøpsordrer på 30-75% av beholdningen. Imidlertid er de risikable og har lavere poeng av andre grunner.

Hvis du bestemmer deg for å samarbeide med et merke, kjøper du "pakker" av lager. Hver "pakke" av beholdningen er knyttet til en beregnet masse inventar som inkluderer minst 1 av alle SKU-fondene som er finansiert (du kan se fordelingen av prosentandel på plattformen). Som et resultat har hver merkevare sin egen "pakkepris". I dette tilfellet er en pakke med varelager 91,09 dollar, så du må bidra i trinn på 91,09 dollar.

Du kan bidra i mengder så små som $ 20, men ikke lavere enn det ene pakningsbeløpet tilsvarer.

Få betalt

Med Kickfurther har selskapene som beholdt beholdning, inngått kontrakt om å betale kjøperne tilbake i en viss tidsperiode. Men kjøpere kan bli betalt tilbake hver måned etter hvert som varelageret selger. Hvis varelageret selges raskere enn forventet, kan kjøperne få hele beløpet av hovedstol og utbetaling tidlig.Det kan imidlertid også ta et selskap lengre å betale tilbake pengene enn forventet.

Husk, det er ingen garantier her.

Det er også viktig å merke seg at Kickfurther tar ut en 1,5% tilbakebetaling avgift til kjøpere.

Hva hvis et selskap ikke selger sine inventar?

Godt spørsmål. Som enhver annen inntektsstrategi, bidrar pengene dine til småbedrifter inventar gjennom Kickfurther tilbud ingen garantier. Det er mulig at et selskap kanskje ikke er i stand til å oppfylle sin forpliktelse. I dette tilfellet kan noen forskjellige ting skje.

For det første kunne selskapet betale forsendelsesbeløpet av beholdningen ut av egen lomme (som har skjedd, og er det beste resultatet). Hvis dette ikke er mulig, er selskapet pålagt å sende all inventar til Kickfurther, og deretter vil Kickfurther forsøke å likvide beholdningen, muligens til nedsatte priser. (De vil først avstemme kjøpere for å se hva fellesskapet vil gjerne gjøre med beholdningen.) Dette har også skjedd, og du kan lese mer om detaljene her.

Kickfurther var gjennomsiktig og delte også at de hadde et par svindelinstanser i de første månedene av operasjonen, og i så fall tilbakebetalt de enten brukerne en del av deres bidrag eller hadde en søksmål der merket fylte en avregningsgebyr som ble sendt tilbake til brukerne. Siden da har deres verifikasjon og kvalifikasjon av merkevarene økt med nye bekreftelseskontroller for å beskytte deres samfunn. Du kan lese om verifikasjonsprosessen her.

Mens det virker som kanselleringer av Kickfurther-kontrakter er sjeldne, skjer de. I utgangspunktet er det muligheter for å få betalt, men du vil sannsynligvis få mindre enn du opprinnelig bidro med.

Reddit-brukere har sporet statusen til ulike tilbud på plattformen. Du finner statistikken her: Kickfurther Troubled Offers. Som skrevet av denne anmeldelsen har Kickfurther sett:

 • 58,8% av noteringen ble fullført tilfredsstillende (200 tilbud)
 • 18,8% pågår tilfredsstillende (64 tilbud)
 • 14,7% er oppført som urolige, noe som betyr at de står bak på betalinger (50 tilbud)
 • 7,6% av oppføringen ble kansellert (26 tilbud)

Av den kansellerte oppføringen (det er 26), har følgende skjedd:

 • 6 ble refundert (23,1%)
 • 3 ble delvis refundert (11,5%)
 • 17 er uløste (65,4%) - Dette betyr at Kickfurther fortsatt jobber for å prøve å hente noe fra Brand

Bunnlinjen er at du må være komfortabel med eventuelle bidrag du gjør og innse at du kan tape penger. Du må også være komfortabel med risikoen som er involvert, og realisere hva marginene er.

Komme i gang med Kickfurther

Kickfurther er en innovativ måte å samarbeide hverdags enkeltpersoner med små bedrifter. Selv om det kan være opp til å kjøpe inventar med Kickfurther, er det alltid best å gjøre undersøkelsen og sakte teste vannet. Og husk, du hjelper bare med fondinntekt. Og det er en bestemt Co-Op-fortjenestemargin for hvert selskap. Dette vil ikke gi deg store penger, men det har potensial til å tjene deg en god del profitt på en relativt kort periode. Husk imidlertid at risikoen for hvert bidrag kan få $ 0 tilbake. Så spør deg selv om fortjenestemarginen er verdt risikoen over den korte perioden.

Du kan opprette en konto hos Kickfurther her. Husk at når du registrerer deg med denne linken, får du en $ 5 bonus på din konto.

Deretter må du bestemme hvordan du vil bidra. Du kan gjøre dette ved å velge selskaper du tror på eller ved å stole på tidligere data (helst begge.) Uansett må du være trygg på at firmaet du kjøper inventar fra, kan oppfylle sin kontrakt. Vi anbefaler at hvert selskap legges grundig på og utenfor plattformen før du gjør noen bidrag.

Hvis du bestemmer deg for å prøve ut Kickfurther-plattformen, vennligst kom tilbake og gi oss beskjed om hvordan alt går for deg!

Kickfurther Review
 • Provisjoner og gebyrer - 60
 • Enkel bruk - 60
 • Kundeservice - 20
 • Risikobegrensning og due diligence - 20
 • Funksjoner - 20
36

Sammendrag

Kickfurther er en crowdfunding plattform som forbinder individuelle ser for å tjene penger til småbedriftseiere med beholdningsfinansieringsbehov. Kickfurther skifter selskapene som trenger beholdning, men er åpent for alle individer, også kjent som «Kjøpere».

Skrive Inn Din Kommentar