Investere

Hvordan investere i Ripple (XRP) Step-by-Step

Hvordan investere i Ripple (XRP) Step-by-Step

Ripple har blitt et populært emne i det siste som det ble # 2 cryptocurrency for en kort periode i forrige uke. Mens det handlet på rundt 0,20 kroner bare i fjor, er det nå verdt mer enn $ 3,25 per mynt og fortsetter å stige. Det er viktig å merke seg at Ripple er selskapet, og XRP er mynten, men de fleste kalles bare Ripple.

Ripple (XRP) er annerledes enn mange andre populære kryptokurver fordi det ble opprettet av et privat, for-profit selskap. Dette selskapet ønsket å aktivere en friksjonsløs måte å sende penger globalt på, og det er mynt Ripple er slik det gjør det. Dette selskapet er også den største innehaveren av Ripple i dag.

Problemet er, Ripple er ikke den enkleste kryptomelden til å kjøpe. Det krever noen ekstra skritt i forhold til å investere i Litecoin eller Ethereum. Men la oss slå det ned og vise deg hva du skal gjøre.

Hvis du vil ha en start, vil investeringen i Ripple kreve to kontoer:

  1. Coinbase - For å kjøpe Bitcoin (og få $ 10 gratis når du investerer $ 100)
  2. Bitsane - Å kjøpe Ripple ved hjelp av Bitcoin

Kom i gang å åpne dem og følg instruksjonene nedenfor.

Hva er Ripple?

Ripple var opprinnelig (og fremdeles) en betalingsbehandlingsplattform som tillater globale transaksjoner ved hjelp av det mynt, XRP. Det globale betalingsnettverket ble startet i 2012, og har fortsatt å vokse ettersom selskapene har vedtatt det, og valutaspekulanter har tatt interesse for Ripple.

Ripple bruker en blockchain ledger som ligner på Bitcoin og andre krypto-currenies, men det har også kommet tekniske forskjeller som hevder å gjøre det lettere å behandle transaksjoner, og enda viktigere, raskere mens de forblir sikre.

Hvordan krusning er annerledes

Ripple er annerledes enn det er store konkurrenter Bitcoin og Litecoin fordi den ble opprettet av et privat, for-profit selskap. Da den ble opprettet, ble 100 milliarder XRP løslatt inn i markedet, med 20 milliarder som ble holdt av skaperne og resten ble gitt til Ripple Labs. Ripple Labs har siden plassert 55 milliarder XRP i en escrow-konto for å sikre brukerens stabilitet på markedet.

Det er viktig å merke seg at Ripple har blitt kalt en "Bitcoin-killer" siden minst 2014, men det er bare nylig det som har fått ekte trekkraft og momentum blant krypto-valuta-entusiaster.

Ripple har hatt eksplosive prisøkninger som ligner på andre valutaer nylig, men det er fortsatt veldig "billig" når det gjelder pris.

Hvordan investere i krusninger

Som vi nevnte tidligere, er Ripple ikke "lett" å investere i. Det er imidlertid rykter om at Coinbase vil legge til støtte for Ripple i nær fremtid. Hvis det skjer, kan du sannsynligvis forvente at prisen på Ripple øker betydelig, da nye investorer lett kan kjøpe valutaen.

Men i dag må du følge en streng prosess for å kjøpe Ripple.

1. Opprett en krusningskonto

Det første du må gjøre er å sette opp en Ripple-konto. Ripple holder en liste over anbefalte utvekslinger som du kan kjøpe XRP på her.

Bitsane er et populært valg fordi det tillater krypto-til-kryptotransaksjoner fra selskaper som Coinbase. Det er viktig å merke seg at du ikke kan sende penger til Bitsane (eller noen annen Ripple-utveksling for tiden), så du må gå til Coinbase -> Exchange (Bitsane) -> Ripple.

Så, du trenger alltid to kontoer:

  1. Bitsane: som du kan registrere deg her (Du kan også investere i Dash på Bitsane)
  2. Coinbase:Coinbase gir deg $ 10 i gratis Bitcoin når du registrerer deg og legger inn $ 100 eller mer

Forhåpentligvis endres dette snart, men det er slik det går i dag.

2. Kjøp bitcoin eller eter på Coinbase

Når du har et Ripple-kontooppsett på Bitsane, må du kjøpe Bitcoin eller Ether on Coinbase.

Det er veldig enkelt å gjøre når du har et Coinbase-kontooppsett. Du går rett og slett til Kjøp / Selg-siden og skriver inn informasjonen. Deretter vil din Bitcoin være i lommeboken din, og du kan flytte til trinn 3.

3. Overfør Bitcoin til Bitsane

Når du har din Bitcoin eller Ether i Coinbase-kontoen din, kan du overføre den til Bitsane. Dette er også ganske enkelt å gjøre.

I din Bitsane-konto klikker du bare på «Balanser», deretter «Wallets», og du kan se alle de forskjellige myntene du kan holde i kontoen din.

I vårt tilfelle overfører vi over Bitcoin, så klikk på Bitcoin, og du vil se en Wallet-adresse generere. Slik ser det ut:

Når du har den adressen, går du tilbake til Coinbase, velger "Acccounts", og deretter "Send". Du får se denne skjermen komme opp der du kan sende din Bitcoin til adressen generert i Bitsane:

4. Kjøp Ripple

Når du har din Bitcoin på kontoen din hos Bitsane, kan du endelig kjøpe Ripple (XRP).

På toppen av Bitsane-hjemmesiden kan du klikke på XRP / BTC (eller XRP / ETH), og sette opp en utveksling:

Når du plasserer handelen din, vil den dukke opp i din Bitsane-konto.

Siste tanker

Som enhver valuta, er det en høy grad av risiko involvert hvis du vurderer å investere i Ripple. På grunn av det lave prispunktet har det imidlertid mulighet for høy avkastning med lav barriere for oppføring.

Hvis du ikke liker ideen om en digital lommebok og / eller alle disse trinnene, er det ingen ETFer som sporer Ripple ennå. GBTC er imidlertid en ETF som sporer Bitcoin, og du kan få$ 5 gratis når du investerer i Stockpile og kjøper Bitcoin.

Du vet aldri, Ripple kan skyrocket så høyt som Bitcoin er i dag, og du kan kanskje takke deg selv om flere år.

Skrive Inn Din Kommentar