Investere

Slik investerer du i Dash (DASH) Trinn for trinn

Slik investerer du i Dash (DASH) Trinn for trinn

Dash (DASH) er en "neste generasjon" krypto-valuta som prøver å løse mange av problemene som plager Bitcoin. I likhet med Bitcoin er det en åpen kildekode-kryptering som forked (dvs. delt) fra Litecoin i 2014.

Dash prøver å skille seg fra Bitcoin ved å jobbe for å løse en av de største klagerne om å bruke Bitcoin som en valutahastighet. Bitcoin-transaksjoner kan ta minutter å løse. I dagens verden er det uakseptabelt. Dash tilbyr øyeblikkelig transaksjoner via det InstantSend-protokollen.

Dash er imidlertid ikke den enkleste kryptomelden til å kjøpe. Det krever noen ekstra skritt i forhold til å investere i Litecoin eller Ethereum. Men la oss slå det ned og vise deg hva du skal gjøre.

Hvis du ønsker å komme i gang, vil investeringen i Dash kreve to kontoer:

  1. Coinbase - For å kjøpe Bitcoin (og få $ 10 gratis når du investerer $ 100)
  2. Bitsane - Å kjøpe Dash ved hjelp av Bitcoin

Kom i gang å åpne dem og følg instruksjonene nedenfor.

Hva er Dash?

Dash ble delt fra Litecoin blockchain for å være et bedre alternativ til Bitcoin. Målet var å skape en raskere, mer privat transaksjon.

Etter hvert som valutaen har blitt populær, har verdien økt dramatisk. Dash, som de fleste andre krypto-valutaer, har sett prisstigningen fra nesten ingenting til godt over $ 1000 USD.

Det har også sett daglig volum på over $ 100 millioner USD tilsvarende hver dag.

Hvordan Dash er annerledes

Den store forskjellen i Dash sammenlignet med andre valutaer er at den opprettholder et todelt nettverk, som muliggjør raskere transaksjonsbehandlingstid.

Som Bitcoin har den en lavere nivå, som består av gruvearbeidere og hovednettverksfunksjoner - for eksempel å skape nye blokker for blokkkjeden. Dash har imidlertid et andre nivå, som det kaller "Masternodes", som gjør det mulig å utføre det InstantSend og PrivateSend-funksjonene. Masternodene fungerer også som et styringsnivå for Dash-nettverket.

InstantSend det som skiller Dash fra andre konkurrenter. I motsetning til Bitcoin, som kan ha transaksjoner som tar minutter å behandle, tillater Dashs InstantSend å behandle transaksjoner nesten umiddelbart - løse et stort problem med transaksjoner.

PrivateSend er en annen funksjon av Dash som har blitt vedtatt av andre mynter, men ikke de viktigste som Bitcoin. Dette tillater brukere å sende penger, og det er i hovedsak ikke direkte sporet tilbake til avsenderen.

Hvordan investere i Dash

Som vi nevnte tidligere, er Dash ikke "lett" å investere i. Det er imidlertid rykter om at Coinbase vil legge til støtte for Dash i nær fremtid. Hvis det skjer, kan du sannsynligvis forvente at prisen på Dash øker betydelig, da nye investorer enkelt kan kjøpe valutaen.

Men i dag må du følge en streng prosess for å kjøpe Dash.

1. Opprett en Bitsane-konto

Det første du må gjøre er å sette opp en Bitsane-konto. Bitsane er stedet hvor du vil holde Dash-tokens.

Bitsane er et populært valg fordi det tillater krypto-til-kryptotransaksjoner fra selskaper som Coinbase. Det er viktig å merke seg at du ikke kan sende penger til Bitsane (eller en annen Dash-utveksling for tiden), så du må gå til Coinbase -> Exchange (Bitsane) -> Dash.

Så, du trenger alltid to kontoer:

  1. Bitsane: som du kan registrere deg her
  2. Coinbase:Coinbase gir deg $ 10 i gratis Bitcoin når du registrerer deg og legger inn $ 100 eller mer

Forhåpentligvis endres dette snart, men det er slik det går i dag.

2. Kjøp bitcoin eller eter på Coinbase

Når du har et Bitsane-kontooppsett, må du kjøpe Bitcoin eller Ether on Coinbase.

Det er veldig enkelt å gjøre når du har et Coinbase-kontooppsett. Du går rett og slett til Kjøp / Selg-siden og skriver inn informasjonen. Deretter vil din Bitcoin være i lommeboken din, og du kan flytte til trinn 3.

3. Overfør Bitcoin til Bitsane

Når du har din Bitcoin eller Ether i Coinbase-kontoen din, kan du overføre den til Bitsane. Dette er også ganske enkelt å gjøre.

I din Bitsane-konto klikker du bare på «Balanser», deretter «Wallets», og du kan se alle de forskjellige myntene du kan holde i kontoen din.

I vårt tilfelle overfører vi over Bitcoin, så klikk på Bitcoin, og du vil se en Wallet-adresse generere. Slik ser det ut:

Når du har den adressen, går du tilbake til Coinbase, velger "Acccounts", og deretter "Send". Du får se denne skjermen komme opp der du kan sende din Bitcoin til adressen generert i Bitsane:

4. Kjøp Dash

Når du har din Bitcoin på kontoen din hos Bitsane, kan du endelig kjøpe Dash (DASH).

På toppen av Bitsane-hjemmesiden kan du klikke på Exchange, og deretter velge Dash fra rullegardinene:

Når du plasserer handelen din, vil den dukke opp i din Bitsane-konto.

Siste tanker

Som enhver valuta, er det en høy grad av risiko involvert hvis du vurderer å investere i Dash. På grunn av det lave prispunktet har det imidlertid mulighet for høy avkastning med lav barriere for oppføring.

Hvis du ikke liker ideen om en digital lommebok og / eller alle disse trinnene, er det ingen ETFer som sporer Dash ennå. GBTC er imidlertid en ETF som sporer Bitcoin, og du kan få$ 5 gratis når du investerer i Stockpile og kjøper Bitcoin.

Du vet aldri, Dash kan skyrocket så høyt som Bitcoin er i dag, og du kan kanskje takke deg selv om flere år.

Skrive Inn Din Kommentar