Forsikring

Få de beste livsforsikringskvotene for dine behov for dekning

Få de beste livsforsikringskvotene for dine behov for dekning

Trenger du virkelig å få livsforsikring sitater? Jeg har sett så mange kunder som spør det spørsmålet.

Spørsmålet vi alle bør vite svaret på er: "Hva skjer med våre kjære når vi dør?" Dessverre er alt for mange mennesker til å ignorere det sistnevnte spørsmålet fordi de er redd for den tidligere.

For å hjelpe så mange som jeg kan for å forstå behovet og hvordan jeg får livsforsikring, legger jeg sammen denne veiledningen. Hvis du trenger tilpassede livsforsikring sitater, bruk skjemaet til venstre for å komme i gang. Forsikring av noe slag kan være overveldende og forvirrende, jeg er her for å hjelpe deg med å få bedre forståelse for mange forskjellige typer forsikring fra den beste bilforsikringen, helseforsikring til å finne gravideforsikringer for eldre.

Hvorfor trenger jeg livsforsikring?

Hvis du leser bloggen min regelmessig, vet du at vi gjør ganske gode penger, så jeg tok ut en $ 2,5 millioner politikk på meg selv, så hvis noe skjer med meg, vil min kone kunne tilbringe tiden sin sørg og holde guttene i orden, så mye rekkefølge som mulig. Hun trenger ikke å tenke på hvordan boliglånet blir betalt eller hvordan å få endene til å møtes.

Hvis du ikke har noen som er direkte avhengig av inntektene dine, vil du ha en liten policy som gjør det enkelt å ta seg av eventuelle økonomiske forpliktelser du måtte ha (gjeld, begravelse etc.). Dette vil gjøre det lettere for utøveren av boet ditt å rydde opp eventuelle sluttutgifter.

Hvor mye livsforsikring trenger jeg?

Jeg får dette spørsmålet, og svaret er alltid, "Det avhenger." Det avhenger av hvor mye du lager, hvilke økonomiske forpliktelser du har, og hvor mye gjeld du har. Som en tommelfingerregel vil de fleste få omtrent ti ganger sin årlige inntekt. Dette vil vanligvis gi nok penger til en ektefelle for å få finansen rettet ut og fortsatt ha nok igjen til å erstatte inntektene dine.

Hvis du har store mengder gjeld, vil du kanskje øke tallet for å sørge for at du tørker ut all gjeld familien din har og fortsatt har et betydelig nestegg for familien din. Selvfølgelig vil du ikke ha en så stor politikk hvor du må sove med ett øye åpent om natten.

Hvis en person i familien din er et opphold hjemmeforeldre, trenger du en anstendig størrelse politikk på dem bare for å dekke kostnadene for alle de plikter de tar vare på. Det er vanskelig å anslå kostnadene for shuttling barn, rengjøring, etc., men du vet om du måtte erstatte dem, det er en betydelig kostnad. Jeg ser ofte at familier får mellom $ 250 og $ 500 000 dollar av dekning på en ikke-inntektsgivende ektefelle.

Endelig hvis dine personlige forpliktelser er små og du bare må sørge for at boet og de endelige utgiftene blir tatt vare på, kan du se på en policy som er skreddersydd for dine behov. Jeg har sett folk kjøpe så lite som $ 20k verdt dekning bare for å binde opp noen løse ender.

Hvilke typer retningslinjer er tilgjengelige?

Samlet sett er det fortsatt to hovedkategorier til livsforsikring som er tilgjengelige på markedet i dag. Disse inkluderer term og permanent (selv om det finnes andre typer som ingen medisinsk eksamen livsforsikring også, vil vi fortelle deg mer nedenfor):

Term Life Policy

Med begrepet livsforsikring består politikken av ren dødsdekning i motsetning til betaling av premie. Disse bestemte retningslinjene inneholder ikke noen form for kontantverdi eller investeringskomponent. Det er derfor begrepet livet anses å være den mest grunnleggende formen for livsforsikring det er.

Det er også vanligvis den rimeligste - spesielt for de som er unge og i god helse. Faktisk, for personer som ønsker å skaffe seg en stor del av dødsfordelen for en lav premiekostnad, kan siktpolitikk være et veldig godt alternativ.

Som navnet antyder, blir begrepet liv solgt for bestemte tidsperioder, eller "vilkår". Disse er vanligvis 10 år, 15 år, 20 år eller 30 år - selv om det er noen begreper livsplaner som selges så kort som 1 eller 5 år, og så lenge som 40.

Når en siktpolicy utløper - forutsatt at den forsikrede har holdt politikken hele sin lengde - og hvis den forsikrede fortsatt ønsker dekning, må han eller hun re-kvalifisere for en annen politikk når det gjelder alder og helsetilstand. Fordi de blir eldre - og de kan også ha en ugunstig helsetilstand - vil den nye policyens premie sannsynligvis være høyere. (Hvis personen har blitt diagnostisert med ulike helseforhold, kan de anses som usikre og kan ikke få framtidig dekning).

Fordi en begrepspolitikk anses å være "midlertidig" dekning, er det ofte antatt å være en god måte å dekke midlertidige behov. For eksempel kan denne typen forsikring være en god måte å dekke kostnaden for et barns fremtidige høyskoleopplæring dersom en forelder eller besteforeldre skulle gå forbi før barnet fyller 18 år. På samme måte kan livsforsikring også være en god måte for å sikre at et boliglån på 15 eller 30 år vil bli betalt av hvis en brødvinner passerer mens det fortsatt er en balanse som skal betales.

Term Life Insurance Quotes

Premiene for livsplaner er vanligvis lavere enn for hele livsforsikringen - spesielt for søkere som er unge og i god helse. Disse retningslinjene kan gi en flott måte å kjøpe en høy mengde dødsavgift dekning for en svært lav pris.

I noen tilfeller kan termipolitikker inneholde en konverteringsranger som tillater at politikken konverteres til en permanent politikk etter en viss tidsperiode. Når du ser på ditt første sett av livsforsikring sitater premiene kan variere sterkt, men du må vite at det finnes flere forskjellige typer retningslinjer som er tilgjengelige på markedet i dag. Disse inkluderer:

 • Renewable - Denne typen termidekning kan fornyes av den forsikrede etter hver tidsperiode - eller "term" - har gått. Dette er tillatt uten at det må fylles ut en ny søknad om dekning eller for å bestå en ny medisinsk undersøkelse.
 • Cabriolet - Med konvertibel policy kan den forsikrede konvertere fra en siktpolicy til en permanent livsforsikring i fremtiden. Forutsatt at vilkårene i politikken er oppfylt og premieutbetalingene fortsatt er gjort, vil det ikke være nødvendig med en medisinsk eksamen for å gjøre det.
 • Minkende - Med en avtagende løpetid vil mengden av dødsfordelen reduseres over tid, til den kommer til null. På den tiden slutter politikken.
 • Økende - Konverter til en avtagende tidsplan, med økende levetidsdekning, vil dødsfordelen øke over tid. Imidlertid vil premiebeløpet for denne typen politikk forbli den samme i hele politikkens levetid.

Fordi det er så mange ulike typer livsforsikringer på markedet i dag, kan søkere velge og velge hvilke som vil fungere best, basert på deres spesifikke dekningspåstander og mål, og gir dem i essensiell grad mulighet til å "tilpasse" deres dekning.

Fast Livspolitikk

Denne typen livsforsikring vil omfatte både en dødsavgift og en kontantverdien komponent. Kontantverdien i en fast politikk får lov til å vokse på utsatt skatt. Dette betyr at det ikke er noen skatter som skyldes gevinsten før pengene blir trukket tilbake. Dette kan i hovedsak la kontanter til å vokse og sammensettes eksponentielt.

I motsetning til begrepet livsforsikring har permanente livspolitikker ikke noen form for "term" av dekning, men heller de varer på ubestemt tid. De som kjøper permanent dekning, planlegger vanligvis å beholde dekning for hele livet.

Disse planene er vanligvis ment å dekke langsiktige behov, og de brukes ofte i eiendomsplanlegging. Permanent liv blir også ofte kjøpt på yngre individer og holdes i mange år. På den måten har personen livsforsikringsdekning, sammen med et sparekøretøy som vokser skatteoppsett over tid.

Det er tre typer permanent livsforsikring. De er:

 • Hele livet - Den vanligste permanente politikken. Den har standard dødsfordel og bruker en sparekonto som investeringsdel. Sammen med innskudd fra dine faste premier vokser sparekontoen fra utbytte forsikringsselskapet betaler inn på kontoen. For å hjelpe deg med å få en bedre forståelse, skrev vi en helhet på hele livsforsikringen.
 • Universelt eller justerbart liv - Disse retningslinjene gir større fleksibilitet enn standard hele livspolitikken. Mange gir deg muligheten til å øke din dødsfordel etter å ha bestått en ny medisinsk undersøkelse. Disse retningslinjene gir deg også mulighet til å betale premiene dine fra kontanter. Dette kan være en nyttig funksjon i tider hvor din personlige økonomi er strukket. Få en bedre forståelse med vår artikkel om universelle livsforsikringer.
 • Variabelt liv - Ligner hele livet, bortsett fra at du kan ta pengene i sparekassen din og investere den i aksjer, obligasjoner, verdipapirfond og pengemarkedsregnskap. Dette kommer med mer risiko, så sørg for at du har en god forståelse for disse risikoene før du kjøper en variabel livsforsikring.

Permanente livsforsikring sitater

I mange tilfeller vil permanente livsforsikring sitater være høyere enn term livet sitater for en sammenlignbar mengde dødsavgift dekning på en person. Dette er imidlertid vanligvis fordi vedkommende dekning ikke bare kjøper dødsdekningsdekning, men også kontantverdien i politikken.

I tillegg, i motsetning til begrepet livsforsikring, vil en fast politikk ikke utløpe etter et visst antall år. I stedet for at premien fortsetter å bli betalt, vil den permanente politikken fortsette på ubestemt tid.

Hvordan vet jeg at jeg bruker et godt selskap?

Det jeg liker mest om livsforsikring sitater du får fra verktøyet på nettstedet mitt, er du bare få topprangerte bærere. Dette betyr at de overholder standarder for finansiell stabilitet og for å oppfylle de nødvendige krav. For de fleste er det vanskelig å forstå hva det egentlig betyr å være trygg, så jeg legger også sammen en liste over hvem jeg anser som de 10 beste livsforsikringsselskapene. Husk livsforsikring sitater du kommer her kan inkludere noen andre mer lokaliserte selskaper når du får dine egne sitater.

Hvordan er prisene fastsatt?

Når du bestemmer prisen på en livsforsikring, er det flere viktige kriterier som går ut på å komme opp med det endelige tilbudet. Disse kan inneholde følgende:

 • Type politikk - En av de største faktorene i å komme opp med premiene er hvilken type dekning du kjøper. For eksempel vil dekningen være term eller permanent? I de fleste tilfeller, spesielt hvis en søker er ung og i god helse, vil et budsjett være lavere - i hvert fall i utgangspunktet. Men etter hvert som en søker kommer inn i eldre alder, kan hele livsforsikringen bli mer konkurransedyktig.
 • Ansiktsbeløp - Ansiktsbeløpet refererer til hvor mye dødsfordel dekning du kjøper.Dette vil også være en primær faktor i det beløpet du vil sitere for livsforsikring. Som med de fleste andre typer varer eller tjenester, jo høyere mengde dekning du kjøper, desto høyere blir tilbudet.
 • Riders - Det er mange forskjellige ryttere som kan inngå i en policy for å hjelpe til med å tilpasse den mer til de forsikredes behov og mål. Disse "add on's" kan legge til den totale prisen på policyen.
 • Ansøgerens alder - Søkerens alder er et annet sentralt kriterium for hvor mye forsikringsnotatet vil være. En stor del av kostnaden for livsforsikring er basert på en persons levetid. Derfor vil alderen din på det tidspunktet du søker, sikkert bidra til prisen på dekningene dine.
 • Søkerens helsebetingelse - En annen primær faktor som kan påvirke sitatet på en sikt eller en hel livsforsikring er søkerens helsetilstand. Livsforsikringsgarantier vurderer mange forskjellige faktorer når dekning av priser - samt å avgjøre hvorvidt en søker selv vil kvalifisere for dekning i det hele tatt. Noen av hovedkomponentene i en persons generelle helse og kropp som vurderes inkluderer hans eller hennes alder, høyde og vekt, helbredshistorie og familiehelsehistorie. Også vurderes om personen røyker og / eller drikker alkohol (og i så fall hvor ofte). I tillegg vil andre kriterier også bli vurdert, for eksempel om søkeren deltar i noen form for farlige eller "risikable" hobbyer som skydykking eller dykking. Alle disse kriteriene vil bli vurdert for å bestemme personens samlede risiko for forsikringsselskapet.
 • Forsikringsselskap - Forsikringsselskapet selv vil også ha betydning for beløpet som er oppgitt for termisk eller hel forsikringsdekning - selv om alle andre faktorer er like. Når man sammenligner forsikringsrenten, vil enkeltpersoner finne at policyer har svært like - eller til og med de samme - fordelene, men vil ha drastisk forskjellige premie sitater. Av denne grunn er det alltid en god ide å sammenligne tre eller flere anførselstegn før du tar den endelige avgjørelsen på en løpetid eller en hel livsforsikring. Når du vurderer et forsikringsselskap, er det alltid viktig å ta en titt på forsikringsselskapets økonomiske styrke. Dette er fordi du vil at selskapet skal være der i fremtiden når det er på tide for kravet skal betales ut.

Det finnes flere vurderingsbyråer i bransjen som A.M. Best, Standard & Poor's, Fitch, TheStreet.com og Moody's som vil tildele rating til forsikringsselskaper. Disse vurderingene er basert på faktorer som selskapets økonomiske styrke, krav på utbetaling og omdømme i bransjen. I de fleste tilfeller er disse karakterene bokstavkarakterer som de som er på et rapportkort. Det er viktig å holde fast med forsikringsselskaper som har høye karakterer i "A" -området.

Jeg håper virkelig all denne informasjonen hjelper deg med å gjøre det beste livsforsikringsbeslutningen for deg og din familie, og jeg håper du vil ta dette svært viktige skrittet med økonomien din.

Hvis du er klar til å få prosessen startet, kan vi hjelpe. Jeg har samarbeidet med en stor uavhengig forsikringsagent som jobber med alle de største livsforsikringsselskapene i bransjen i dag, og de kan få deg den informasjonen du trenger raskt, enkelt og bekvemt. Alt dette gjøres fra hjemmedatamaskinens komfort og uten å møte personlig med en forsikringsagent. Hvis du er klar til å komme i gang, trenger du bare å bruke skjemaet på denne siden.

Hvis du finner at du har flere spørsmål om livsforsikring sitater, eller bare om livsforsikring generelt, vil fagpersonene på Root Financial gjerne svare på disse spørsmålene for deg. De er eksperter på alle områder av livsforsikring, og kan gå deg gjennom den informasjonen du trenger, slik at du kan være trygg på at du tar den riktige beslutningen for deg og de du elsker.

Skrive Inn Din Kommentar