Anmeldelse

H & R Block 2017 Online gjennomgang - det beste alternativet for gratis arkivering

H & R Block 2017 Online gjennomgang - det beste alternativet for gratis arkivering

For 2017 har H & R Block gjort et verdispill. H & R Block Tax Software tilbyr en typisk, enkel å bruke import, forbedret integrasjon med populære forretningsapplikasjoner (inkludert Uber) og 24/7 teknisk support via chat.

Prisene er fortsatt nær toppen av markedet, men de ligger godt under TurboTaxs priser. Men H & R Block setter seg virkelig fra hverandre i år, med det er Mer Zero gratis arkiveringsalternativ - som gir mye mer verdi sammenlignet med andre konkurrenter - og gjør det til det beste gratis arkiveringsalternativet vi har sett.

Gjøre verdien spill gjør H & R Block en verdifull programvare for dine skatter?

Som et raskt notat - Amazon tilbyr mye på H & R Block, samt en 5% refusjon bonus hvis du får et Amazon-gavekort. Sjekk ut H & R Block-avtale på Amazon her.


Rask oppsummering

  • Beste alternativet for gratis arkivering på grunn av inkludering av EITC
  • Enkel navigering, god import og tilkoblinger
  • Høyere priser, men ikke toppen av markedet
Kom i gang

H & R Block 2017 Video gjennomgang

H & R Block Navigasjon

H & R Block bruker et "halvledet" navigasjonssystem som jeg synes er en fin måte å strømline skatteprep uten å gjøre det altfor komplisert. Ved hjelp av alternativer valgt i begynnelsen, leder H & R Block-programvaren brukere gjennom spørsmål og svar etterfulgt av muligheter til å importere skjemaer til riktig tidspunkt.

På slutten av hver guidet økt gir H & R Block brukerne muligheten til å se gjennom hele seksjonen og velge deler som programvaren savnet.

For eksempel importerte jeg min W-2, fullførte min egeninntektsinntekt, og kom inn leieinntekter ved hjelp av den guidede økten. Ved gjennomgang skjønte jeg at jeg savnet å importere min 1099-INT.

H & R Block Brukervennlighet

I 2017 har H & R Block forbedret brukervennligheten betydelig ved å øke den enkle måten du kan importere ulike former på. I tillegg til å importere W-2-skjemaer (via bilde eller pdf), 1099-INT og 1099-DIV-skjemaer fra mange finansinstitusjoner, integrerer H & R Block nå programvaren med en rekke kostnadssporingsprogrammer (inkludert Uber App for side -hustlers).

Når det gjelder skatteprep, kan inntasting av informasjon bli kjedelig og føre til feil. H & R Block gjør så mye som enhver konkurrent for å redusere skattemessig prep trøtthet ved å gjøre det enkelt å komme inn og ut av programvaren.

Dessuten gjør H & R Blocks fremragende søkefunksjon og 24/7 chat-tjeneste det enklere å bruke produktet sammenlignet med konkurrentene.

H & R Blokk Kunnskap Artikler

H & R Block er robust, lett å forstå, og det er lett å få tilgang til kunnskapsartikler som en sentral faktor for programvaren. Den i programvare artikler tendens til å være kort og til poenget. De inkluderer bare nok informasjon til å peke deg i riktig retning. Men folk som trenger mer detaljert informasjon vil få glede av de lengre skjemaartiklene som er lett tilgjengelige gjennom søkefunksjonen.

Det er også viktig å merke seg at H & R Block betalende kunder ikke trenger å stole på artiklene alene. Betalende kunder kan få tilgang til følgende hjelp:

Skatteskatt / Spør en skatterådgiver (inne i produktet) er tilgjengelig hverdager fra kl. 10.00 til 10.00. CT, og i helgene fra 9:00 til 5:00 CT.

Teknisk støtte chat (inne i produktet) er tilgjengelig 24/7.

Teknisk støtte via telefon er tilgjengelig hverdager fra kl. 07.00 til midnatt CT, og i helgene fra kl. 07.00 til 8.00. CT.

H & R Block 2017 Prissetting og planer

Merk: Alle priser kan endres. Mange priser endres i april før skattefristen. H & R Block stoppet å tilby gratis statsarkivering 31. mars.

Alle H & R Block-planene leveres med gratis teknisk support ved hjelp av chat-funksjonen. De betalte planene inkluderer også skattestøtte med eksperter (enten sertifiserte skatteparatører eller CPAer). Det er også flott å se at H & R Block har opprettet en More Zero-plan som gjør det mulig for brukere med bare W-2 inntekt å kreve en rekke kreditter og fradrag gratis.

Dessverre tilbyr H & R Block kun revisjonsstøtte som en betalt oppgradering med sine online planer. H & R Block-revisjonsstøtte (inkludert personrepresentasjon) kan legges til H & R Block Online-produkter for $ 19,99 (og onlinekunder kan også legge til Tax Identity Care for $ 14,99 - disse produktene samlet sammen koster $ 24,99 for online kunder). Personer som er bekymret for revisjon, vil kanskje vurdere en programvare som TaxHawk eller TurboTax.

Du kan også få $ 20 av H & R Block ved å bruke ditt American Express-kort. Det er et tilbud på $ 20 Amex tilgjengelig for de fleste kortinnehavere - bare logg inn på kontoen din og velg tilbudet. Pass på at du gjør dette før du betaler for H & R Block.

Amazon tilbyr mye på H & R Block, samt en 5% refusjon bonus hvis du får et Amazon-gavekort. Sjekk ut H & R Block-avtale på Amazon her.

Plan

Mer

Null

Deluxe

Premium

Selvstendig næringsdrivende

Beste for


W-2 lønnstakere (inkludert villaeiere, personer som krever barnehageutgifter, studielånsrenteavdrag eller veldedige fradrag og mottakere av arbeidsinntektsskatt)

Folk spesifiserer fradrag

Investorer og utleieeiere

Bedriftseiere, Side Hustlers, Entreprenører

Federal Pricing

$0

$39.99

$59.99

$89.99

Statlig prising

$0

$36.99

$36.99

$36.99

Totalkostnad

$0

$76.98

$96.98

$126.98

Prøv gratisPrøv gratisPrøv gratisPrøv gratis

Hvem skal bruke H & R Block 2017?

For 2017 forblir jeg en fan av H & R Block for utbytte investorer, aktive handelsmenn og utleiere. Det gir et utmerket brukergrensesnitt, enkel import, og en lavere pris sammenlignet med den mer avanserte programvaren, TurboTax.

På samme måte er alternativet Mer null for personer med enkle selvangivelser en av de beste gratis alternativene på markedet. H & R Block er en av de få gratis programvaretjenestene for folk som hevder opptjent inntektsskatt, barnevernsskatt, boliglånsinteresse, tradisjonelle IRA-bidrag, studielånsinteresse og veldediggjøring.

Noen selvstendig næringsdrivende kan kanskje velge H & R Block selvstendig næringsdrivende, men jeg tror at enkelte programvaretjenester (som TaxSlayer, TaxAct, og Credit Karma Tax) tilbyr lignende grensesnitt til lavere priser.

Bunnlinjen er, hvis du kvalifiserer for gratis prising, er H & R Block ditt beste valg. Og for de som ikke gjør det, er H & R Block på nivå eller bedre enn det meste av konkurransen.

Prøv H & R Block 2018 og la oss få vite hva du synes!

H & R Block Online 2018 Review
  • Navigasjon - 100
  • Brukervennlighet - 100
  • Funksjoner og alternativer - 90
  • Kundeservice - 80
  • Planer og priser - 85
91

Sammendrag

H & R Block er den beste skatteprogramvaren for folk som kvalifiserer for gratis fil.

Skrive Inn Din Kommentar