Banker

Slik bruker du en Coverdell Education Savings Account

Slik bruker du en Coverdell Education Savings Account

Mange som sparer penger på et barns høyskoleutdanning, er kjent med 529 Savings Plans. Men hva om du vil sende et yngre barn til privatskolen? En 529 Plan dekker kun utgifter til høyere utdanning. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om et mindre kjente skattefordelte kjøretøy som du kan bruke til alle nivåer av utdanning - fra barnehage gjennom utdannet skole - kalt en Coverdell Education Saving Account.

Hvem kan ha en Coverdell utdanningspostkonto?

Når du åpner en Coverdell, må kontoen være for en bestemt mottaker som er under 18 år. Etter studentens 18th bursdag, kan ikke flere bidrag gjøres med mindre kontoen er for en spesialbehovsmottaker. Midlene må generelt brukes når studenten når 30 år for å unngå skatter og straffer.

Hvilke utgifter kan du betale ved hjelp av en Coverdell Education Savings Account?

Med Coverdell blir dine bidrag og inntekter alltid skattefrie så lenge distribusjoner brukes til å betale for kvalifiserte utgifter på kvalifiserte skoler. Coverdell-midler kan brukes til å betale for studentens undervisning og alle tilknyttede avgifter, bøker, utstyr og forsyninger for å delta i en kvalifisert institusjon. Det kan være hvilken som helst grunnskole som et universitet eller høyskole som er kvalifisert til å delta i føderalt studenthjelp. Coverdell-midler kan også brukes til rimelige rom og styret for de som vurderes som minst halvtidsstudenter.

Slik bruker du en Coverdell Education Savings Account for unge studenter

Den unike egenskapen til Coverdell er at den også kan brukes til å betale for utgifter til yngre studenter. Dette inkluderer barn i barnehagen gjennom klasse 12 som går på en kvalifisert offentlig, privat eller religiøs skole. Det er mer kvalifiserte utgifter for yngre studenter enn for de som får etter videregående opplæring. De inkluderer undervisning, avgifter, bøker, rekvisita, datautstyr, Internett-tilgang, akademisk veiledning, uniformer, transport og rom og brett. Enhver skole du er interessert i, kan fortelle deg om de er kvalifisert til å akseptere Coverdell-midler.

Hvor mye kan du bidra til en Coverdell Education Savings Account?

Du kan bare bidra til en Coverdell sparekonto hvis din justerte bruttoinntekt er mindre enn $ 110.000 eller mindre enn $ 220.000 hvis du legger inn en felles selvangivelse. Bedrifter og trusts får til og med lov til å bidra til Coverdells, uansett hvor mye inntekt de tjener.

Her er et tips hvis du tjener for mye til å bidra til en Coverdell: Gi kun pengene til studenten, og få dem til å åpne kontoen for seg selv. Dette forutsetter at du ikke har de neste Bill Gates på hendene som allerede tjener over den tillatte grensen før hans 18th fødselsdag!

Det er en årlig bidragsgrense på $ 2000 per student. Denne grensen gjelder selv om mer enn én Coverdell-konto er blitt åpnet eller mer enn én person gir bidrag til samme mottaker. Tenk på dette scenariet: Etter at et heldig barn er født, bestemmer foreldrene hennes å sette opp en Coverdell for henne og hennes besteforeldre, bestemmer seg også for å sette opp en. Dette er bra så lenge de samlede bidragene til barnet til alle hennes Coverdell-kontoer ikke overstiger $ 2000 per år.

Hvis foreldrene skulle bidra med $ 500 og besteforeldrene $ 1500, sammen har de maksimalt den årlige grensen for barnet.

Slik åpner du en Coverdell Education Savings Account?

Coverdells kan åpnes med tradisjonelle eller online meglerhus samt med mange banker og fondforetak. Fristen for å gjøre Coverdell-bidrag er forfallsdato for innlevering av selvangivelsen for det foregående året. Så hvis du vil bidra til en Coverdell for skatteåret 2011, har du til 15. april 2012 for å gjøre det.

Coverdells er flott hvis du sparer for et yngre barns grunnskole eller videregående opplæring. Men når du bare sparer for høyskoleutgifter, vurder fordelene ved 529-planen fordi de ikke har noen grense for årlige bidrag og tilby mer fleksibilitet enn Coverdells når du sparer for høyere utdanning.

Slik håndterer du overflødige bidrag til en Coverdell Education Savings Account

Hva om du ikke kan bruke alle Coverdell-midlene til mottakerens kvalifiserte utgifter? Kanskje studenten uteksaminerer med alle utbetalte utdannelsesregninger, men det er fortsatt $ 1000 igjen i kontoen. Hvis de resterende pengene trekkes tilbake, vil dette generelt betraktes som en skattepliktig fordeling, også gjenstand for ytterligere 10% skattestraff.

Her er et tips for å håndtere overskytende Coverdell-midler: i stedet for å lukke kontoen og ta en skattepliktig fordeling, endre den utpekte støttemottakeren til et medlem av studentens familie som er en potensiell student. Dette kan blant annet omfatte søsken, stifter og kusiner av studenten. Se IRS-publikasjon 970 for fullstendige opplysninger om Coverdell-kontoer og en liste over kvalifiserte familiemedlemmer for å gjøre en mottakerendring.

For flere tips om hvordan du planlegger og betaler for den stigende kostnaden for utdanning, vær sikker på å hente en kopi av min prisbelønte bok, Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Du kan laste ned 2 gratis kapitler på SmartMovesToGrowRich.com.

Skrive Inn Din Kommentar