Banker

5 enkle måter å lure deg selv til å bruke mindre

5 enkle måter å lure deg selv til å bruke mindre

Dette er et gjestepost fra Alex Craig fra HaveaRichMarriage.com.

Hallo. Jeg er Alex, og jeg er en gjenopprette spendaholic.

Jeg skammer meg ikke til å innrømme det. Å bruke penger følte seg bra, jeg følte meg stilig når jeg kjøpte nye klær, jeg følte meg som James Bond da jeg skulle leie Corvettes for dagen, og jeg følte at verden skyldte meg noe.

Jeg visste at jeg hadde et problem. Jeg ønsket å slutte å bruke så mye penger, men hver gang jeg prøvde å slutte å bruke eller holde et budsjett, ville jeg holde fast i det i to uker og deretter gå på en binge utgifter spree.

Jeg hadde all motivasjon i verden for å slutte å bruke fordi bankkontoen min ble lavere og kredittkortbalansen min ble høyere. Jeg visste at jeg skulle skru opp økonomisk og ville være i trøbbel snart hvis noe ikke endret seg.

Jeg følte meg maktløs og som en feil, fordi det virker som å bruke mindre penger, bør være enkelt, og jeg burde vite hva jeg skal gjøre.

For seks måneder siden endret alt for meg. Jeg våknet opp og begynte å bruke mindre penger alt uten å skape noe komplisert budsjett og fokusere for hardt på utgiftene mine.

I min innsats for å slutte å bruke mer penger lærte jeg to ting:

  1. Informasjon alene er ikke nok.
  2. Noen ganger må du kanskje endre en annen oppførsel for å endre den du virkelig vil ha.

Jeg skal dele med deg fem strategier som jeg pleide å begynne å bruke mindre.

Du kan ta disse strategiene og bruke dem på dine utgifter vaner og tilpasse dem til andre vaner.

Jeg lover deg, disse strategiene fungerer.

De jobber virkelig, veldig bra.

Ditt sinn er å holde deg tilbake

Penger er som sport. Det tar litt ferdighet, men det er for det meste et sinnspill.

Det tar besluttsomhet, en positiv holdning og en forpliktelse til å vinne pengespillet.

Mange mennesker tror årsaken til at mange av oss lever lønnsslipp til lønnsslipp er på grunn av dårlig økonomisk utdanning.

Ekte. Alle av oss fikk sannsynligvis ikke noen form for personlig finansiell trening, men de fleste av oss vet hva vi skal gjøre, men de fleste av oss gjør det ikke. Hvorfor?

For eksempel vet vi alle at vi skal bruke mindre enn vi lager hvis vi vil spare penger. Vi alle vet også at vi skal brenne flere kalorier enn vi bruker hvis vi vil gå ned i vekt.

Denne ene informasjonen er mer enn nok til å spare penger og gå ned i vekt. Problemet er ikke at vi ikke har nok informasjon, problemet er vår tro og tankegang om penger.

For eksempel, da jeg brukte for mye penger, kjøpte jeg klær og biler som ga meg status. Min status var så viktig for meg at jeg var villig til å gå i stykker.

Det var ikke det faktum at jeg ikke visste at jeg skulle bruke mindre eller til og med å bruke mindre, det var et status- og usikkerhetsproblem.

Inntil du finner ut hvorfor du bruker for mye penger, blir det mindre som å skyve en klatring oppe på en ås - mulig, men mye arbeid.

Slik er du å vinne pengespillet ...

Trinn 1: Finn dine trosretninger

Det starter med å stille deg en rekke spørsmål som går dypere og dypere for å oppdage den sanne betydningen av hvorfor du overspender pengene dine.

Teknikken som virker, er Five-Fold Why, som spør deg selv, "hvorfor?" Til du har oppdaget den dypere meningen.

For å bruke teknikken, finn et område i utgiftene du føler deg skyldig i eller tror du bør kutte ned. Dette er området der du vet at du er overforbruk.

Hvis du ikke føler at du er overforbruk i et område, så gjør du noen undersøkelser for å se om du overspender eller spør deg selv om du trenger å bruke $ 600 per måned på restauranter.

Når du finner området, spør deg selv, "hvorfor?" Så mange ganger du kan til du kommer til roten av utgiftene vil.

For eksempel, da jeg var overforbruk på klær, gikk det noe slikt ...

"Hvorfor bruker jeg så mye på klær når jeg har mye i skapet mitt?"

"Fordi jeg vil se bra ut."

"Hvorfor vil jeg se bra ut?"

"Fordi jeg liker når folk forteller meg at jeg ser bra ut."

Nå kommer jeg et sted. Jeg kan se at det ikke lenger handler om å bruke penger på klær, men å bruke penger fordi jeg vil at folk skal komplimentere meg.

Når vi vet det sanne hvorfor, kan vi begynne å bruke det for å stoppe utgifter.

Trinn 2: Godkjenne og omskrive

Hvis vi kan oppdage de virkelige ønsker bak våre utgiftsvaner, kan vi oppdage nye måter å få våre ønsker på.

Den første delen er å erkjenne hva våre sanne ønsker er. Ikke føl deg skyldig eller skamfull over dette. Skyld er en kraftig de-motivator. Godta dine ønsker og arbeid for å løse dine ønsker på en annen måte eller omskrive dine ønsker.

For eksempel lærte jeg at min overspending på klær var fordi jeg ønsket å motta komplimenter. Bevæpnet med denne kunnskapen fant jeg forskjellige måter å få komplimenter fra andre og meg selv på.

Snarere enn å kjøpe nye klær, ville jeg forandre min frisyre eller ansikts frisyre ofte for å få komplimenter. Folk nevnte alltid at de likte skjegget mitt eller at jeg var ren barbert.

Den andre tingen jeg gjorde var litt pinlig, og jeg tenkte på å forlate den, men da følte jeg at jeg ville gjøre deg en dårlig service, så jeg skal dele noe jeg ikke har fortalt noen før.

Hver dag ville jeg se på speilet og kompliment meg selv. Jeg ville velge en god ting, enten intern eller ekstern, og kompliment meg selv. Jeg vet. Det virker som lamm.

Men det var en av de beste tingene jeg kunne ha gjort fordi jeg la merke til da jeg følte meg tryggere, jeg sluttet å prøve å dekke meg med nye klær.

Denne teknikken var mye mer effektiv enn å fokusere på å ikke bruke penger, fordi ønsket om å bruke penger gikk ned.

Trinn 3: Arbeid på utgiftene dine indirekte gjennom vaner

Noensinne legge merke til hvordan når en dårlig ting skjer, skjer flere dårlige ting?

Noen vaner fungerer på samme måte. Når vi danner en viss god vane, vil andre vaner naturlig dannes uten anstrengelse.

For eksempel, hvis du trener, har du en tendens til å spise bedre. Hvis du våkner tidlig, har du en tendens til å være mer produktiv. Når du danner en viss vane, begynner hjernen din å omdefinere identiteten din.

Hvis du trener mer, vil du fortelle deg selv, "Jeg trener. Jeg er ikke typen person som spiser junk food. "

Charles Duhigg refererer til disse vanene som Keystone vaner. De er vaner som, hvis implementert, vil skape en krusningseffekt gjennom hele livet ditt.

For åtte måneder siden forsøkte jeg å bli vant til å våkne opp tidlig. I de siste to årene hadde jeg dannet forferdelige sovevaner som forårsaket unproductivity og overforbruk.

Da jeg endelig begynte å våkne tidlig, gikk utgiftene mine ned. Jeg la merke til at jeg ville fortelle meg selv: "Jeg er ikke den typen person som går ut hver kveld for å bruke penger fordi jeg må være tidlig til sengs."

I stedet for å forsøke å danne en ny penge vane, finn en vane som vil skape en krusningseffekt gjennom livet ditt.

Finn en "Keystone" Habit

For å finne din keystone vane, kan du ha mer enn en, du må finne en vane som er svært følelsesmessig for deg. Det kan være en glad at du føler deg konstant skyldig eller er pinlig skummelt.

For eksempel slo jeg meg opp hele tiden over å ikke kunne våkne tidlig, og jeg ble skamfull for å innrømme at jeg skulle sove inntil kl. 10 eller senere hver dag.

For deg kan det fungere. Du kan være redd for å gå på treningsstudio eller flau.

Når du finner de vane, kan du begynne å jobbe med vanen.

Form den Keystone Habit

Jeg vil ikke bruke for mye tid på å snakke om å danne vaner fordi Charles Duhigg gjør en god jobb med det.

Jeg vil kort snakke om de tre komponentene som går inn i å danne noen vaner - cue, atferd og belønning.

For å danne en ny oppførsel, som å våkne tidlig, må du implementere en utløser som vil fortelle hjernen din, det er på tide å gå tidlig i seng. Hvis oppførselen ble utført, ville du belønne deg selv med noe du virkelig liker.

Her er hvordan jeg dannet min vane med å våkne opp tidlig: Internettet mitt skulle stenge klokken 9:30, noe som medførte at det var tid til senga. Jeg sovnet og da jeg våknet tidlig om morgenen, ville jeg drikke varmt eplecider.

Gjør det nok ganger og vanen til slutt danner. Hvis du danner en keystone vane, vil det trolig skje gjennom økonomien din.

Trinn 4: Tilbring med intensjon

Dette er den eneste strategien hvor du må legge litt fokus på utgiftene dine, men det bør ikke være mye.

Tanken med denne strategien er å kutte utgifter på ting du ikke bryr deg om. Det vil ikke få deg til å føle at du kutter utgifter, fordi du sannsynligvis ikke vil savne det.

For eksempel likte jeg å bruke penger på klær, men jeg brukte også mye penger på å gå ut for å spise. Jeg bryr meg ikke om å gå ut for å spise og ikke nyte det halvparten av tiden, så for å kunne bruke litt mer penger på klær, kuttet jeg ut for å spise.

Du kan også kutte en utgiftskategori som kredittkortbetalinger. Surf balansen din til et 0 balanseoverføringskort og få de utbetalingene ut av livet ditt raskere.

Trinn 5: Kutte kostnadene du ikke bryr deg om

Finn utgifter som du ikke bryr deg om. Det kan være din forsikring, ditt boliglån, kaffen du får før du arbeider hver dag eller noe annet.

Finn en måte å senke utgiften på. Dette nettstedet tilbyr mange løsninger på hvordan du kan kutte din forsikring eller andre utgifter.

Med pengene du sparer, kan du kanskje ha råd til de tingene du elsker å bruke penger på og fortsatt ha penger igjen.

Målet er ikke å stoppe utgifter, men å være forsettlig med utgiftene dine.

gatekjøkken

Noen ganger er informasjon alene ikke nok. Problemet kan være dypere enn å være uinformert og mer av et problem med dine overbevisninger og synspunkter.

Noen ganger er den beste måten å endre et problem på å endre et annet problem, fordi det kan skape en krusningseffekt og løse andre problemer.

Hvis du finner ut at det er vanskelig å kontrollere pengene du bruker, kan disse fem strategiene være bra for deg.

Alex Craig vil hjelpe deg med å finne din første lønnsomme ide. Sjekk ut er Side Hustle List her.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar